Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

bi rada nekomu povedala,da si ga zelim blize in da mu ni treba bezati in se izmikati ljubezni,saj je to vodilna stvar v zivljenju xloveyx xloveyx xsrcbumx xrosex

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ma nobenmu je ni ukradel

oja pa jo je :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>lej ga behija! :wOOt: kwa se je razhudil... veš da se aiwa vedno heca x:o)x  x;)x  x:Dx  no pa kar razjezi se... sej smo v tapravi temi....

x:Dx

jah ti se samo hecaj x;)x Sej proti tebi nimam nič, le proti onemo bedaku. Moj bratranec je prav nardil ko ga je na gobec vdaro. Zato sem še ga na pijačo povabil xokkx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Jebem.. vs moški spol,sam lažete, pa varate,samo usta odprete pa poveste novo laž....Pfej...svine :xx!:  xrolleyesx  :vragec:  :sniky:  :huk:  :devil:  :!!:  :sick:

You make me sick! :xx!:  :o|o:

Punčara, zdaj sme pa razjezila čist do kraja. :vragec: b teblo treba nmav kozjih molituc naučit. Čak da te taprav dolenc u roke dobi, te bo nauču reda. :vragec: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Punčara, zdaj sme pa razjezila čist  do kraja. :vragec:  b teblo treba nmav kozjih molituc naučit. Čak da te taprav dolenc u roke dobi, te bo nauču reda. :vragec:  :vragec:

dej ne bit tak frajer

punca že ve zakaj tko govori.ma že svoje razloge zato se ne glasi s takimi

kr se pa dolencev tiče...če so vsi taki kt ti...pol je kažin

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

x:px Ker imam jutri izpit bi prenesla profesorici naslednje misli: DATI JIM LAHEK TEST, NIČ ZAKOMPLICIRANEGA, VSI BODO NAREDILI, ....... x;)x

DRŽITE PESTI JUTRI ZAME IN BODITE V MISLIH Z MENOJ.......PROSIMMMMMM x!x :sori: x:px x:px

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Punčara, zdaj sme pa razjezila čist  do kraja. :vragec:  b teblo treba nmav kozjih molituc naučit. Čak da te taprav dolenc u roke dobi, te bo nauču reda. :vragec:  :vragec:

Ne se pa ne tikej, drgač boš meu z mano opravk(ne osebn, se ne pečam s takimi izmečki) Ti kr pr seb pošlihti u glav pa še ke, pol se pa u poštene punce vtiki! :vragec: :xx!:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Ne se pa ne tikej, drgač boš meu z mano opravk(ne osebn, se ne pečam s takimi izmečki) Ti kr pr seb pošlihti u glav pa še ke, pol se pa u poštene punce vtiki! :vragec:  :xx!:

Pa tud z mano, jasno ! x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}> :eek:  xrolleyesx  :xx!: nisem se mogla premagati, pa sem imela kratko predavanje o tem, zakaj se vino tako imenuje...nekaj dam si je celo zapisalo... :eek: ...potem pa je ena rekla, gospa, vi pa se s tem gotovo profesionalno ukvarjate....ne, sem rekla, pri nas je tako, da za tiste, ki ljubijo kulinariko to spada k splošni izobrazbi... x:px  :inocent:

Astra

Oh Astra x:Dx pa imamo mi v Ljubljani še več cvetk ....mogoče so one mislile na beluše x;)x

Recimo imamo take, ki imajo toliko čevljev kot ImAlda, kupujejo v Ekstazi (escada), doma imajo sedežne od NaGuzija itd.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Ja matr...tud na FDV-ju sm bla...sm šla novinarstvo pogledat...pa sem se na vratih tko ustrašla...vse tko spedenano...sm misla de se bomo mogli u copate preubut :onfire:  x:)x  x:)x  x:)x

Ma, jst sm na novinarstvu...pa mam skor same koke za sošolke, ampak ne da bi ble ful fejst, sam nosjo se tko, da boh pomagi....glupače...pa ne šljivim 5 %!

<{POST_SNAPBACK}>Oh Astra  x:Dx  pa imamo mi v Ljubljani še več cvetk ....mogoče so one mislile na beluše  x;)x

Recimo imamo take, ki imajo toliko čevljev kot ImAlda, kupujejo v Ekstazi (escada), doma imajo sedežne od NaGuzija itd.....

x:Dx xrolleyesx đizs krajstus! hahaha

jz bi pa sam povedala da obstajajo tud kul kokoške! x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>x:px Ker imam jutri izpit bi prenesla profesorici naslednje misli: DATI JIM LAHEK TEST, NIČ ZAKOMPLICIRANEGA, VSI BODO NAREDILI, ....... x;)x

DRŽITE PESTI JUTRI ZAME IN BODITE V MISLIH Z MENOJ.......PROSIMMMMMM x!x  :sori:  x:px  x:px

JST SM S TABO KOKICA :palec: xDDx

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>Ma, jst sm na novinarstvu...pa mam skor same koke za sošolke, ampak ne da bi ble ful fejst, sam nosjo se tko, da boh pomagi....glupače...pa ne šljivim 5 %!

Mah sej maš prov...ti boš vsej še deleč pršla...pa je študij novinarstva res tko fajn kot pravijo...al kako je s tem??

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Sem šu glih kar scat, ti povem je tuk lepo rmen tekl, da ni bojazni, da bi pršlo do barvne spremembe. xDDx Ka se je teb pnčara tud živlenje čist zagnuslo, al zakuga izzivaš. :vragec: Kaj nej škoda tvojga lepga friska, da bi bil deformiran :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...