cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 bi rada nekomu povedala,da si ga zelim blize in da mu ni treba bezati in se izmikati ljubezni,saj je to vodilna stvar v zivljenju xrosex vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> naj se ti ne izmika več. thanks vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma nobenmu je ni ukradeloja pa jo je <{POST_SNAPBACK}>lej ga behija! kwa se je razhudil... veš da se aiwa vedno heca no pa kar razjezi se... sej smo v tapravi temi.... jah ti se samo hecaj Sej proti tebi nimam nič, le proti onemo bedaku. Moj bratranec je prav nardil ko ga je na gobec vdaro. Zato sem še ga na pijačo povabil Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jebem.. vs moški spol,sam lažete, pa varate,samo usta odprete pa poveste novo laž....Pfej...svine :xx!: :!!: You make me sick! :xx!: Punčara, zdaj sme pa razjezila čist do kraja. b teblo treba nmav kozjih molituc naučit. Čak da te taprav dolenc u roke dobi, te bo nauču reda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Punčara, zdaj sme pa razjezila čist do kraja. b teblo treba nmav kozjih molituc naučit. Čak da te taprav dolenc u roke dobi, te bo nauču reda. dej ne bit tak frajerpunca že ve zakaj tko govori.ma že svoje razloge zato se ne glasi s takimikr se pa dolencev tiče...če so vsi taki kt ti...pol je kažin Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ker imam jutri izpit bi prenesla profesorici naslednje misli: DATI JIM LAHEK TEST, NIČ ZAKOMPLICIRANEGA, VSI BODO NAREDILI, ....... DRŽITE PESTI JUTRI ZAME IN BODITE V MISLIH Z MENOJ.......PROSIMMMMMM x!x Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Punčara, zdaj sme pa razjezila čist do kraja. b teblo treba nmav kozjih molituc naučit. Čak da te taprav dolenc u roke dobi, te bo nauču reda. Ne se pa ne tikej, drgač boš meu z mano opravk(ne osebn, se ne pečam s takimi izmečki) Ti kr pr seb pošlihti u glav pa še ke, pol se pa u poštene punce vtiki! :xx!: [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne se pa ne tikej, drgač boš meu z mano opravk(ne osebn, se ne pečam s takimi izmečki) Ti kr pr seb pošlihti u glav pa še ke, pol se pa u poštene punce vtiki! :xx!:Pa tud z mano, jasno ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 vsacga enkrat po ritki! da boste cel dan pridni! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: nisem se mogla premagati, pa sem imela kratko predavanje o tem, zakaj se vino tako imenuje...nekaj dam si je celo zapisalo... ...potem pa je ena rekla, gospa, vi pa se s tem gotovo profesionalno ukvarjate....ne, sem rekla, pri nas je tako, da za tiste, ki ljubijo kulinariko to spada k splošni izobrazbi... Astra Oh Astra pa imamo mi v Ljubljani še več cvetk ....mogoče so one mislile na beluše Recimo imamo take, ki imajo toliko čevljev kot ImAlda, kupujejo v Ekstazi (escada), doma imajo sedežne od NaGuzija itd..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja matr...tud na FDV-ju sm bla...sm šla novinarstvo pogledat...pa sem se na vratih tko ustrašla...vse tko spedenano...sm misla de se bomo mogli u copate preubut Ma, jst sm na novinarstvu...pa mam skor same koke za sošolke, ampak ne da bi ble ful fejst, sam nosjo se tko, da boh pomagi....glupače...pa ne šljivim 5 %! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh Astra pa imamo mi v Ljubljani še več cvetk ....mogoče so one mislile na beluše Recimo imamo take, ki imajo toliko čevljev kot ImAlda, kupujejo v Ekstazi (escada), doma imajo sedežne od NaGuzija itd..... đizs krajstus! hahaha jz bi pa sam povedala da obstajajo tud kul kokoške! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ker imam jutri izpit bi prenesla profesorici naslednje misli: DATI JIM LAHEK TEST, NIČ ZAKOMPLICIRANEGA, VSI BODO NAREDILI, ....... DRŽITE PESTI JUTRI ZAME IN BODITE V MISLIH Z MENOJ.......PROSIMMMMMM x!x JST SM S TABO KOKICA Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, jst sm na novinarstvu...pa mam skor same koke za sošolke, ampak ne da bi ble ful fejst, sam nosjo se tko, da boh pomagi....glupače...pa ne šljivim 5 %! Mah sej maš prov...ti boš vsej še deleč pršla...pa je študij novinarstva res tko fajn kot pravijo...al kako je s tem?? Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Konkretno in na kratko. Povedano. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ma jebi se, sovražim to, kar počneš iz mene,.... je kej boljš? ma ne ni... grem naprej po tleh pomivat.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jebi se, sovražim to, kar počneš iz mene,.... je kej boljš? ma ne ni... grem naprej po tleh pomivat.... Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Selene, pobož What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 mystica iz mojih izkušenj ti pvoem, samo toliko kot dovolimo gre energije....ribica tnx (sicer pa tole gre na tisto drugo moje vprašanje o love na os) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 a veš da si prav super dečva hehe pa še brez napak sem napisala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 PUSTTE ME ŽE PRI MIRU!!! :!!: :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sem zvedu, da je včeraj en narcisek tle na forumu nekaj čez mene gobec stegval. Da se neb popček krvav useknu. Tolk u vednost :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sem šu glih kar scat, ti povem je tuk lepo rmen tekl, da ni bojazni, da bi pršlo do barvne spremembe. Ka se je teb pnčara tud živlenje čist zagnuslo, al zakuga izzivaš. Kaj nej škoda tvojga lepga friska, da bi bil deformiran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Niagara, ful mi je všeč tvoj novi izgled ... Ribica, pobož - ne daj se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Saj te zastom, da te je strah in da se me bojiš Če navš izzivala, ne bo hudga. Ti nav treba nost sončnh očal sredi dežja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts