Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa ti ne vem :o|o: moja je danes našpičena na naju z očetom že od samega jutra, začelo se je pa ko je prišla domov v frišno počiščeno stanovanje in taprve kar je nardila je rekla a tla pa niso pomita, potem ko je ugotovila da so je šla z roko po omarci pa rekla a tuki si dobr pobrisala :sniky: potem ko je ugotovila da je vse kul se je jezit začela ker ji ni blo jasno kje je vrečka iz trgovine, samo potem ko je ugotovila da je vse že na svojem mestu je padla pripomba "ti dej mi povej zakaj se tko golitaš" ker sm bla v kratkih rokavih...hja samo ker imam navado da sem tiho pa se umaknem se je spravila na očeta pa njega gnjavila na vsakem koraku...pol smo pa rekl nič mami te bomo odpeljal na en sprehod, sm jo gonila hitro hojo v upanju da bo utrujena ko bo domov prišla in se samo še vrgla pred tv, pwah :xx!: :o|o: me je napadla že v dvigalu zaradi ene ušive kuverte s položnico pa še to iz čistega miru....samo za piko na i kot zmeraj kar je najbolj nadležno govori sama s seboj...ko že trikrat odideš in se zapreš v drugo sobo še kar govori in govori in govori in se krega na nekoga, ki jo niti ne posluša - vbistvu se neki sliši da nekdo sam s seboj govori ampak...sj štekate x;)x človk bi pop*** :devil:

Uglavnem....mamica sej te mam rada, samo danes bi te na grmado poslala :mrko: samo prej tisti čokoladni šarkelj nared potem pa se odpravi, pa pomladino mamo vzami s seboj da bomo mel vsi neki koristi x:Dx

Evo, lažje mi je :fiju: pa upam da se bo hit končalo ker je tečna že ene 3 dni!

Popravek, konkretno tečna 3 dni, nekonkretno tečna že cel mesec...pa sej ne da štejem da ne bo pomote x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Jest mam najboljso na svetu!!! :8):

Sam mam pa fotra najvecjega idiota na vseh svetovih. :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a, ja danes so očitno vse mame na pohodu, moja že tudi dva dni hodi in me s prelaganjem svojih odgovornosti name spravlja ob živce...grrr-mogoče je to posledica bodoče polne lune? kdo bi vedel. V glavnem danes je tudi meni poden odbil !!! Že sama sebe imam dost ne da bi še druge poslušala !!! :vragec: :xx!:

SOVRAŽIM TE!!!! TISTI KU SI JE ZMISLU MATURO SRED POLETJA GA SOVRAŽIM!!!!UPM DA SE BO SCVRU U PKLU...

NM OTROČKOM KVARIT POLETJE...PA KI SI ŠE TU VIDU NORC!!!! :V: :V: :V:

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>SOVRAŽIM TE!!!! TISTI KU SI JE ZMISLU MATURO SRED POLETJA GA SOVRAŽIM!!!!UPM DA SE BO SCVRU U PKLU...

NM OTROČKOM KVARIT POLETJE...PA KI SI ŠE TU VIDU NORC!!!! :V:  :V:  :V:

Prestavi si jo na jesen x:Dx

povem mu: svoboden si in sam zase in svoja dejanja odgovoren....torej ne me jebat in mi nalagat krivd,ki jih nosis v sebi......ne mores se jih resiti tako ,da jih meces k meni....nikakor,zato nehaj in zacni delati na sebi in ne na meni!!

nisem,ne morem in nocem biti tvoj filter x^x

lahko te "samo" ljubim.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Najbolj pokvarjen moški, ni sposoben hujše svinjarije , kot najmanj pokvarjena ženska ! TO PAČ TAKO JE !

Ženske vedno svoja vprašanja in želje zavijamo v tisoč ovojov , moški naj bi bili pa jasnovidci in nas vse razumeli ! NI ŠANS !

MOški kot moški najboljši, najbolj pametni ...... en vic za vas:

Bog pride v raj in seboj nosi škatlo v katerem ima darilo ; enega za Evo, enega za Adama ......Izbirata sama !

Bog vpraša :"Kateri od vaju dveh bo lulal stoje ?"

Adam:"Jaz, jaz , jaz , to moram jaz!!!!"

Eva:" Adam , zakaj pa ne jaz?"

Adam:"Jaz sem glavni in jaz bom v stoje lulal!"

Eva se vda in prepusti lulanje v stoje Adamu.

Bog seže v škatlo ven vzame možgane in jih da Evi:"To je ostalo tebi!"

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

• 2 weeks later...
Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ma glih u planu tga nimam...sam nigdar nmorm vedt ka se lahk še zgodi xDDx  xDDx  xDDx

Ko boš v svojem podpisu razumela, da je Zemlja sol, si že doktorirala x;)x

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Pa zakaj mi to delaš? Vedno, ko te že skor prebolim, prideš nazaj v moje življenje.....če bi rad bil z mano, prov, če ne se pa SPEL!!!!!!! Ne morm več....kok me to razpizdi.....vsaj ta nove cifre nimaš! Prov res bi te mogla prtegnt!

Zakaj nam dajete upanje, če ne mislite resno???? Kok ste eni bedna bitja! Res...pošteni pa vsi tok, da ti gre na kozlanje! :xx!:

Ma....ne zaupam več nobenemu!

Ma....ne zaupam več nobenemu!

Kaj pa sebi? Ali sebi zaupaš?

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>Ma....ne zaupam več nobenemu!

Kaj pa sebi? Ali sebi zaupaš?

Dobro vprašanje....mislim, da si ne bi smela vedno...treba intuicijo mal poštelat.... x;)x

Zakaj te pa to zanima? Čist tko, s firbca sprašujem? Delaš moj psiho profil morebiti???

Ma dej, ud 17 leta se že igrava tole igrco mačke in miške, enkrat ti loviš enkrat pa jest...dve leti sm bla frej zakaj si me našel zdej ko pošlihtam vse, a? Bebec.

Zakaj si mi izlil srce zdej ko nobedn od naju ni frej, p*zda!

Kradeš mi spanje, posvečaš mi pesmi in pošiljaš poljube, matr ti, a ti je tok fajn?

P*zda ti na nosu zrasla, zakaj mi je tok lepo s tabo?

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

ma to je zato, da se ti zivljenje zakomplicira, drugac bi blo dolgcas ... tud sama se sprasujem velik stvari, pa se vcasih res ne razumem :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Ma dej, ud 17 leta se že igrava tole igrco mačke in miške, enkrat ti loviš enkrat pa jest...dve leti sm bla frej zakaj si me našel zdej ko pošlihtam vse, a? Bebec.

Zakaj si mi izlil srce zdej ko nobedn od naju ni frej, p*zda!

Kradeš mi spanje, posvečaš mi pesmi in pošiljaš poljube, matr ti, a ti je tok fajn?

P*zda ti na nosu zrasla, zakaj mi je tok lepo s tabo?

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Jaz, pa zaupam, vesolju, svetu, ljudem, sebi, vem da vsakič ko se nekdo zlaže, mi jih 10 pove resnico, in to mi zadošča, da še vedno zaupam ljudem, tudi svet me ne izda še vedno se vrti, in vesolje dobro staro, mi še vedno vrača, vse kar sem posadil.... :inlove: tko da less anger more love a prav?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...