triple x 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Mystica,hvala! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Triple What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fuck,fuck,fuck,fuck,fuck, matr a sm tok smotan al kaj! JA! zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Triple Ribika [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 šta te muči njofra? Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Je..... preklet dedc na dinersu! Zbila ga bom, k kanto...če ste tok nesposobni tm, da enga klinčevga računa ne znate zavest, se pa je.... vsi po vrsti! Cepci nesposobni! Ful res usluge delate, ja! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Besna, jezna, razpizdena, vse po vrst! Že doooooooooooolg nism bla tko...še tipkovnica trpi pod prsti, hudiča! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne bodi tak debil,in ne spravljaj ljudi ob živce,če se nekaj reče tako je,ne pa potem obračat besede,tehtat ko ena vaga,neprestano spraševat ene in iste stvari ,ker gre to nekaterim,vključno z mano pošteno na živce. :xx!: malo več zaupanja prosim,ker te nič ne stane.... Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Redkokdaj,ponavadi z razlogom! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ne, temveč o nečem drugem. Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva s tečna, a dans pa ga nis fasala? pejt si ga zhe zdrkat....pa ne utruji zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva s tečna, a dans pa ga nis fasala? Vsak dan dobim, kar želim,če ne da sam,si pa vzamem! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Kdor drugemu ne verjame, sam sebi ne zaupa. Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 PMS-Preveč moških sadistov Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 te Katrina vrgla s tera? Jah to skoz dela. Bom šu spat, ne vidm več črk tipkat [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 :xx!: Grrrr!!! Organizacija na visku!!! Kok to ne maram, ej.. ce se ze lotevajo, a ne morjo zrihtat, da bi stvari tekle tko kot je treba, ne pa da pol jaz tam neki letam okrog in pojma nimam kaj morm nardit :!!: pa se 5 minut se je zavlekolo na eno uro!! Jaz mam pa zgleda casa na pretek al kaj... :xx!: Kr ugriznla bi enga! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ce mas kak problem, pisi administratorjema! Lahko tud reces, da sem bil nesramen (po mojem ne, pa cetudi-opraviceno), moja vest je cista. :xx!: Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 huh zdele tole berem, Natrix.. tvoj post pod mojim in nekak v filingu, da men odgovarjas.. mi ni blo za trenutek nic jasno WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Sama sebi: razočarana in jezna dolgoročno pa ponosna - KO jih preživimo, se na napakah tudi nekaj naučimo Črna luknja požri, pa hitr prosim novih moči x!x 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 jaz bi onemu drgaganu rad povedal da je nor in da se polovica MB z mano strinja + Ormož Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Praviš, da si Prlek, od kod pa si bolj točno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 jebela cesta trist kosmatih medvedov ma folk je ratal čist utrgan če neb mela svojega sranja dost,jebela da ga tožim......grrrrrr :!!: :!!: kaj si vse eni dovolijo..jaooooooooooooooooooo Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 DAJTE SI DUŠKA.... ZVOČNIKI !! http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.h...e_190404_01.swf http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 hehehehehehehe hudoooooooooooo Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehehehehe hudoooooooooooo A SI SI DALA DUŠKA A pa ti ni blo treba doma talarjev metat http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Se za zato ostale regije ne Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts