Ksenia 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 samo upaj, draga moja, da se ti grad iz živega peska ne začne pogrezati... slepiš sebe in druge in si kupuješ pozornosti... le tako naprej - če je zate to sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>damn, še dobro, da nisem iz MB, ker bi me pojedli. hami hami Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> huh zdele tole berem, Natrix.. tvoj post pod mojim in nekak v filingu, da men odgovarjas.. mi ni blo za trenutek nic jasno Ne,ne, nc bat! Ce bi ti blo namenjeno, bi te citiral, he,he,... Mimogrede.......kaj je to "drgagan"? Sem iz LJ pa mi ni cist jasn tole! A me lahko kak MB mal razsvetli? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Saj ne vem ali sem jezna, razočarana ali prizadeta ... ne vem kaj mi je... to nisem jaz in take se ne poznam... :xx!: Pa še neke vrte opravičilo dolgujem nekomu. V življenju je kar nekaj vrst komunikacij. In če sem bila v kateri koli preveč egoistična in želela klepete in pošto od nekoga, se moram opravičiti, a če je kje s kom prijetno , prijetnosti ni nikoli preveč. In vse napisano je iskreno , kot sem tudi jaz in zato me očitno življenje preizkuša velikokrat in ne znam se narediti, da nisem prizadeta. Sem in nočem biti. .. a je to močnejše od mene. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ....nečesa mi je dooooosssstttt.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Ne me šetat...res me ne...fak of... :xx!: Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Kreten! Drugič pa pomisl predn zineš x!x Oba, k mi te dni grenita življenje x!x :xx!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Mater kak idiot no.. Nikol si ne bi mislila.. Tole vceraj je bilo prestop mojih tolerancnih meja.. Ej, fak, ne bom vec poskusala razumet in te opravicevat. Otrok si! Totalen otrok in tle neke svoje travme in probleme poskusas prek mene resevat... in to na tak svinjski nacin :xx!: Thanx.. ti je uspelo privlect na dan iz mene stvari, ki sem jih uspesno tlacla 20 let :xx!: :xx!: :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Aliana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Piše srce in mu roka sledi,pišem da misel na njo ne zbledi,saj ona to bere in je v nemoči,ne da se na silo, je drugo v premoči. Tu pišem in upam da bi prebudilovse kar sva sejala, da bi obrodilo,in solzice nemočne na licu,za vedno bi nama osušilo. Kako rad bi vam opisal nemoč,ki reže mi spanec vso noč,kako rad bi da zjutraj je smeh,naposled tud u mojih očeh. Moje te pesmi imajo pomen,niso za zbirko, le njej so namen,da zopet bi skupaj jih brala,in v solze bi jih prevajala... Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 mater ti...pusti me živet-v miru in s svojim križem.... :xx!: :xx!: fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Julijana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ...napeto k štrumpantl ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 fakin bolečina najbolš da jo utopimo... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Fuknen, sam to bi ti rada povedala :xx!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> fakin bolečina najbolš da jo utopimo... ah, napij se ga kot si se zanjič Pobož Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ma ja sej vem.... pa vseeno ZAKAJ?! ZAKAJ?! ZAKAJ?!!!!!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jah... ta clovek je prfuknjen, saj sem ti ze parX povedal... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jaz ne vem kaj ti naj recem, razen tega da pac nisem clovek za zveze. Res rabim ogromn svobode, ti pa nujno rabis nekoga, ki bo tvoj, ki bo ogromno s tabo...(in ne dvomim v to, da bos takega zelo kmalu tudi nasla). You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Vsi ste isti, samo imena mate drugačna Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>i ti si mi jedan uran. Jah, ko bi bil vsaj samo tistle uran na asc. ... je pa se venera(retro seveda) in sonce v dvojckih opozicija neptun in oboje se v T-kvadratu z marsom in saturnom... tko, da vsaj kar se astrologije tice-mam kar dober alibi... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsi ste isti, samo imena mate drugačna To pa sploh ni res... Jaz lahko povzrocim prometno nesreco zato ker sem mel recimo 3 promile alkohola v krvi ali pa zato, ker mi je naprimer odpovedal motor sredi krizisca... Ce se trudis in vztrajas pa vidis, da ne gre, da ne mores preko sebe... kaj naj bi pa naredil-vztrajal, dokler se zenska ne spregleda, da ne bo slo??A v tistrem primeru pa ne bi bil prasec??...razumi ti zenske... Po mojem sta za zvezo potrebna 2 in ce se eden ne vidi v tej zvezi, se mi zdi popolnoma fer do samega sebe in tudi partnerja, da to pove in ukrepa. Po vasi logiki morata pa oba priti do zakljucka da to ni to, oz. je v redu ce le 1 pride do tega zakljucka (vse dokler je ta 1 zenska)??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah... ta clovek je prfuknjen, saj sem ti ze parX povedal... Tega ne bom nikol verjela <{POST_SNAPBACK}>Jaz ne vem kaj ti naj recem, razen tega da pac nisem clovek za zveze. Res rabim ogromn svobode, ti pa nujno rabis nekoga, ki bo tvoj, ki bo ogromno s tabo...(in ne dvomim v to, da bos takega zelo kmalu tudi nasla). si mi povedal ja. ok. pa ne govor mi kaj rabm, k DEFINITIVNO NE RABM ENGA PRISESKA. <{POST_SNAPBACK}>Jah, ko bi bil vsaj samo tistle uran na asc. ... je pa se venera(retro seveda) in sonce v dvojckih opozicija neptun in oboje se v T-kvadratu z marsom in saturnom... tko, da vsaj kar se astrologije tice-mam kar dober alibi... kr zgovarji se ja... <{POST_SNAPBACK}>Ce se trudis in vztrajas pa vidis, da ne gre, da ne mores preko sebe... kaj naj bi pa naredil-vztrajal, dokler se zenska ne spregleda, da ne bo slo??A v tistrem primeru pa ne bi bil prasec??...razumi ti zenske... Po mojem sta za zvezo potrebna 2 in ce se eden ne vidi v tej zvezi, se mi zdi popolnoma fer do samega sebe in tudi partnerja, da to pove in ukrepa. Po vasi logiki morata pa oba priti do zakljucka da to ni to, oz. je v redu ce le 1 pride do tega zakljucka (vse dokler je ta 1 zenska)???s tem se pa čist strinjam. in ti dam čist prov. in mi na kraj pameti ne pade da bi bla z nekom k NOČE bit z mano. pa čist spoštujem tvojo odločitev. upam, da boš srečen (sam al pa s kom...) resnično. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 s tem se pa čist strinjam. in ti dam čist prov. in mi na kraj pameti ne pade da bi bla z nekom k NOČE bit z mano. pa čist spoštujem tvojo odločitev. upam, da boš srečen (sam al pa s kom...) resnično. Ne gre za to, da NOCEM biti S TABO... stvar sploh ni osebna... gre samo zato, da HOCEM BITI SAM!!! Samo za to gre... vem, da je pa res skrajno sebicno, da se grem potem sploh zapletat... in zaradi tega mi je zlo zal in se ti ful opravicujem, ceprav se mi zdi, da si tut to vedela...!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts