Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

samo upaj, draga moja, da se ti grad iz živega peska ne začne pogrezati... slepiš sebe in druge in si kupuješ pozornosti... le tako naprej - če je zate to sreča
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:inocent:  huh zdele tole berem, Natrix.. tvoj post pod mojim in nekak v filingu, da men odgovarjas.. mi ni blo za trenutek nic jasno  x:o)x

Ne,ne, nc bat! x:Dx Ce bi ti blo namenjeno, bi te citiral, he,he,...

Mimogrede.......kaj je to "drgagan"? Sem iz LJ pa mi ni cist jasn tole! x:Dx A me lahko kak MB mal razsvetli? :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Saj ne vem ali sem jezna, razočarana ali prizadeta ... ne vem kaj mi je... to nisem jaz in take se ne poznam... :xx!: :sori: :o|o:

Pa še neke vrte opravičilo dolgujem nekomu. xrolleyesx

V življenju je kar nekaj vrst komunikacij. In če sem bila v kateri koli preveč egoistična in želela klepete in pošto od nekoga, se moram opravičiti, a če je kje s kom prijetno , prijetnosti ni nikoli preveč. x^x

In vse napisano je iskreno :palec: , kot sem tudi jaz in zato me očitno življenje preizkuša velikokrat in ne znam se narediti, da nisem prizadeta.

Sem in nočem biti. :C: :O: .. a je to močnejše od mene. :sori:

Ne me šetat...res me ne...fak of... :xx!:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

:V: Mater kak idiot no.. Nikol si ne bi mislila.. Tole vceraj je bilo prestop mojih tolerancnih meja.. Ej, fak, ne bom vec poskusala razumet in te opravicevat. Otrok si! Totalen otrok in tle neke svoje travme in probleme poskusas prek mene resevat... in to na tak svinjski nacin :xx!:

Thanx.. ti je uspelo privlect na dan iz mene stvari, ki sem jih uspesno tlacla 20 let :xx!: :xx!: :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Piše srce in mu roka sledi,

pišem da misel na njo ne zbledi,

saj ona to bere in je v nemoči,

ne da se na silo, je drugo v premoči.

Tu pišem in upam da bi prebudilo

vse kar sva sejala, da bi obrodilo,

in solzice nemočne na licu,

za vedno bi nama osušilo.

Kako rad bi vam opisal nemoč,

ki reže mi spanec vso noč,

kako rad bi da zjutraj je smeh,

naposled tud u mojih očeh.

Moje te pesmi imajo pomen,

niso za zbirko, le njej so namen,

da zopet bi skupaj jih brala,

in v solze bi jih prevajala...

xsrcx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Jah... ta clovek je prfuknjen, saj sem ti ze parX povedal... :sori: :sori: :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jaz ne vem kaj ti naj recem, razen tega da pac nisem clovek za zveze. Res rabim ogromn svobode, ti pa nujno rabis nekoga, ki bo tvoj, ki bo ogromno s tabo...(in ne dvomim v to, da bos takega zelo kmalu tudi nasla). :sori: :sori: :sori: :sori: :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>i ti si mi jedan uran. xrolleyesx

Jah, ko bi bil vsaj samo tistle uran na asc. ... je pa se venera(retro seveda) in sonce v dvojckih opozicija neptun in oboje se v T-kvadratu z marsom in saturnom... tko, da vsaj kar se astrologije tice-mam kar dober alibi... xrolleyesx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Vsi ste isti, samo imena mate drugačna  xrolleyesx

To pa sploh ni res...

Jaz lahko povzrocim prometno nesreco zato ker sem mel recimo 3 promile alkohola v krvi ali pa zato, ker mi je naprimer odpovedal motor sredi krizisca...

Ce se trudis in vztrajas pa vidis, da ne gre, da ne mores preko sebe... kaj naj bi pa naredil-vztrajal, dokler se zenska ne spregleda, da ne bo slo??A v tistrem primeru pa ne bi bil prasec??...razumi ti zenske... :o|o: :o|o:

Po mojem sta za zvezo potrebna 2 in ce se eden ne vidi v tej zvezi, se mi zdi popolnoma fer do samega sebe in tudi partnerja, da to pove in ukrepa. Po vasi logiki morata pa oba priti do zakljucka da to ni to, oz. je v redu ce le 1 pride do tega zakljucka (vse dokler je ta 1 zenska)???

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Jah... ta clovek je prfuknjen, saj sem ti ze parX povedal... :sori:  :sori:  :sori:

Tega ne bom nikol verjela x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Jaz ne vem kaj ti naj recem, razen tega da pac nisem clovek za zveze. Res rabim ogromn svobode, ti pa nujno rabis nekoga, ki bo tvoj, ki bo ogromno s tabo...(in ne dvomim v to, da bos takega zelo kmalu tudi nasla). :sori:  :sori:  :sori:  :sori:  :sori:

si mi povedal ja. ok. x:)x pa ne govor mi kaj rabm, k DEFINITIVNO NE RABM ENGA PRISESKA.

<{POST_SNAPBACK}>Jah, ko bi bil vsaj samo tistle uran na asc. ... je pa se venera(retro seveda) in sonce v dvojckih opozicija neptun in oboje se v T-kvadratu z marsom in saturnom... tko, da vsaj kar se astrologije tice-mam kar dober alibi... xrolleyesx

kr zgovarji se ja... :o|o: xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Ce se trudis in vztrajas pa vidis, da ne gre, da ne mores preko sebe... kaj naj bi pa naredil-vztrajal, dokler se zenska ne spregleda, da ne bo slo??A v tistrem primeru pa ne bi bil prasec??...razumi ti zenske... :o|o:  :o|o:

Po mojem sta za zvezo potrebna 2 in ce se eden ne vidi v tej zvezi, se mi zdi popolnoma fer do samega sebe in tudi partnerja, da to pove in ukrepa. Po vasi logiki morata pa oba priti do zakljucka da to ni to, oz. je v redu ce le 1 pride do tega zakljucka (vse dokler je ta 1 zenska)???

s tem se pa čist strinjam. in ti dam čist prov. in mi na kraj pameti ne pade da bi bla z nekom k NOČE bit z mano. xsrcx

pa čist spoštujem tvojo odločitev. upam, da boš srečen (sam al pa s kom...) :palec: resnično.

spet se mi je na bolš poslabšal

s tem se pa čist strinjam. in ti dam čist prov. in mi na kraj pameti ne pade da bi bla z nekom k NOČE bit z mano.  xsrcx

pa čist spoštujem tvojo odločitev. upam, da boš srečen (sam al pa s kom...) :palec: resnično.

Ne gre za to, da NOCEM biti S TABO... stvar sploh ni osebna... gre samo zato, da HOCEM BITI SAM!!! Samo za to gre... vem, da je pa res skrajno sebicno, da se grem potem sploh zapletat... in zaradi tega mi je zlo zal in se ti ful opravicujem, ceprav se mi zdi, da si tut to vedela...!!! :sori:

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...