Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

če bi vedal, se tud ne bi spuščala v to. sam mi ni žal. sem se mela ful lepo. xsrcbumx

pa seveda nočeš bit z mano če hočeš bit sam. a ni logično? in jz si želim bit z nekom, ki si fuuuul želi bit z mano. logično, ne? jp. hihihihi x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To da "nocem bit s tabo" ni vzrok, ampak samo posledica tega, da hocem bit sam. Ne gre za to, da bi hotel bit sam zaradi tega, ker ne bi hotel biti s tabo. Upam da razumes... :sori: :sori: :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Uh, mi je zal, da sem sla v to temo brat :o|o:

Ampak vsaj neki sem fajn izvedela...ko bom naslednic naredila kako manjso/vecjo pizdarijo, se bom ZGOVARJALA NA PLANETE xrolleyesx xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Uh, mi je zal, da sem sla v to temo brat  :o|o:
Men tud mal.

Aiwa, dbest si in imas veliko srce, CESTITKE za tvojo reakcijo in lep odnos! x:Xx xsrcx x:Xx

:palec: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj...kok bi te mogla prtisnt, samson.... :o|o:

Aiwa, svaka ti čast...

Veš, kaj me jezi...pa to na vse tipe leti...kao hočte bit sami...za koji k.... se pol na začetku neki delate, da bi pa bli z nekom? Pol pa pač reč bejbi že na začetku: ''Ej, bejba, jst bi te mel sam za porivat!'' Evo, to je fer, pa če se še tok grdo sliš! Vsaj ve, pri čem je in če je njej tud sam do tega, bo sprejela, če ne, te bo pa odjebala in greš k drugi probat...mislm, ta neresnost me ubija!

Pa to ni zdej vse v celoti nate letel, Samson...pa tud na nobenga konkretnega tipa, samo mi je zbudilo spomine iz preteklosti, pa tolk mojim prjatlcam se je to tud že zgodil , da res ne vem, kaj vam je...???? Pejte v puščavo žvet al pa med menihe, pa boste sami!

Če hočm bit jst sama, ne rinem v nekoga in se ne poljubljam z njim in ne sexam sam zato, k mi manjka al pa paše...

Vedno, ko greš nekaj počet z nekom, se morš zavedat, kaj delaš...

Lansko leto je bil en ful luštn fant zaljubljen vame, ampak mi karakterno ni odgovarjal...z moje strani je blo samo prijateljstvo...in sm bla takrat tok osamljena, da res ni blo...pa ga nism šla z njim srat, ker je bil že tko čist bogi, če bi bla pa z njim, bi mu blo pa sam še težje, ker bi ga pol tko al tko skenslala...

Mislm, a vam je tolk težko mislt z glavo?????

Še enkrat, Samson, ne leti to nate...deloma ja....samo si pač sprožu reakcijo, da sem mogla vn dat strup... :vragec:

Aiwa x:Xx

ja škoda no.....sam je pa vsaj tok fer res, da je vsaj povedu.....k večinoma se sam zmotavajo neki pol.......pa pizdarije špilajo da jih bejba skensla pol..........ma čudni smo ja :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

men se zdijo tole tud mal prevec 'zhenske' reakcije nekak...

da zdaj pa kar vsi so isti pa ne vem kaj...

Mi nacelno tud ni vsec, da se tole meni tule, vendar je ocitno pac tako naneslo.

Samson je glih zato sploh vskocil, ker mi nu vseen, pa ce je ze napisala, se je nekak pocutil, hm, 'odgovornega', pa je zacel razlagat pac.

Jaz ga pa cist stekam.

zakaj med menihe kar?

Biti sam ne pomeni biti odrezan od sveta.

biti sam ne pomeni ne druziti se, ko so vsi za to.

Biti sam ne pomeni nujno biti osamljen.

...

Po drugi strani pa 'biti skupaj' ne pomeni 24 ur dnevno skup da je treba ti(s)cat.

Zakaj bi ze v kali odvzeli moznost??

Gresta pac na zmenk, ono tretje... in pol en ugotovi tako..

Aja, morta oba do istega prit in to istocasno... zal ni vedno tko oz. itak je, samo ena oseba navadno pac tega (se) ne vidi.

ne vem, no...

ce dajes to na vidjelo, bo na vidjelu.

Moski pa tud ne marajo, da bejba prec vse frendice klice in ji vse recejo, o ti grdi grdi... to se ustvarja en kup enih nepotrebnih energij, pol so kar vse v istem vzorcu.

Tipi da to in ono in kolk da bad. :||||

Sem vcas imela take znanke... vse so se pritozvale cez tipe, mozhe... in druga drugo pol nekak..... palijo na to... ona rece, joj spet ga ni al kaj tacga, in prec ta tadruga, ja, vis, taki so tipi, moj (x!x) je tud tak, in pol se tretja pritegne...

In pol pravzaprav ze sama razmisljas, da glej to no, kok so tipi mim, ko ti recimo tvoj tip nekaj cist brez veze rece al naredi in ti prec to vidis v tem vzorcu nekaksnem.

tega se je treba zlosat, no, od vsakega posebej je to stvar, je sam moje priporocilo, predlog. :vio:

In se tole - 'kako bi naj bilo'

Kako mi gre pa to na jetra!!!

Odnosov je neskoncno!!!!!!!

Ni defolta, pa konc, no!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bemu, ln-f je tud zlo ona-on f....... :vragec:  x;)x  x:Dx  x:o)x

Sam res...tko hudo veliko parckov nastaja tukaj...vsaj za kratek cas... x:Ix

sam, da eni peremo to perilo zasebno...

aiwa je fajn odreagirala.... xyesx

Kle mi edin ni usec cincanje, enkrat ja, enkrat ne.... xrolleyesx

No ja x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Veš, kaj me jezi...pa to na vse tipe leti...kao hočte bit sami...za koji k.... se pol na začetku neki delate, da bi pa bli z nekom? Pol pa pač reč bejbi že na začetku: ''Ej, bejba, jst bi te mel sam za porivat!'' Evo, to je fer, pa če se še tok grdo sliš! Vsaj ve, pri čem je in če je njej tud sam do tega, bo sprejela, če ne, te bo pa odjebala in greš k drugi probat...mislm, ta neresnost me ubija!

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Scio mi nihil scire

Ma, ja...sej sm pospološevala, samo ponavadi ni po parih zmenkih to....valda, da najprej spoznavaš človeka, tipaš, če je to to, pol pa v nekem tenutku izpade za oba to, kot ta pravo...čez neki cajta pa kar naenkrat ni to to za tipa...in VEDNO je ta razlog...hočm bit sam! JAO.... :xx!: :o|o: x:Dx

Pa za unadva ne vem, kaj je blo in spet opozarjam, da ne leti nanj! :vragec:

Ja, pa obstajajo tud dobri tipi...krasni....nč ne rečem...samo povem iz izkušenj, kaj se je ljudem dogajalo...tud men. :inocent:

Preden sva karkoli pocela z Aiwiko-sva se precej pogovarjala o meni, njej... in ta X sem ji tocn povedal kaksen sem... tko, da je vedla... a ne Aiwa??? :inocent: Samo ona je verjetno upala, da me lahko spremeni...

Pa tisto zgovarjanje na planete je bolj sala, kot kaj druzga...Diana je pac omenila urana in beseda je dala besedo... tak sem ze odkar pomnim, in ne zgolj zadnja 2 mesca, odkar vem, da je tisti urancek tam (zdaj mi je mogoce samo malo bolj jasno zakaj sm tak)

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja Pika Pikica, se strinjam... iz lastnih in iz izkušenj še nekaterih žensk: ko ti tip reče, da rabi čas zase al pa da nisi ti kriva, jz sm, pa rad bi bil sam_-je to v prevodu: Rabm čas, da se zgonm!

P.S.: Ni pri vseh tako (odvisno od situacije).

Scio mi nihil scire

vcasih je to res, sam POSPLOSEVANJE je strup za vse odnose. x!x

Picasso

Ok bom pa še jaz nekaj povedal o ženskah. To ne leti na vse. Ampk so tud ene, ko te poznajo in te pol čez leto ali 4 nočjo pozravit na ulci ....mah.

<{POST_SNAPBACK}>Preden sva karkoli pocela z Aiwiko-sva se precej pogovarjala o meni, njej... in ta X sem ji tocn povedal kaksen sem... tko, da je vedla... a ne Aiwa??? :inocent: Samo ona je verjetno upala, da me lahko spremeni...

Pa tisto zgovarjanje na planete je bolj sala, kot kaj druzga...Diana je pac omenila urana in beseda je dala besedo... tak sem ze odkar pomnim, in ne zgolj zadnja 2 mesca, odkar vem, da je tisti urancek tam (zdaj mi je mogoce samo malo bolj jasno zakaj sm tak)

Ok, če si povedu, kakšen si, zakaj si sploh hotu bit z njo, če si vedu, da hočeš bit sam? V čem je fora? Pa ne napadam te, samo rada bi razumela tipe...ne zanima me zarad Aiwe, k je moja frendica ampak na splošno...kaj se vam mota po glavi? A se utesnjenga počutiš...a bi blo kul, če bi se s punco( kerakol že je) vidla samo 1x na teden...kaj, kaj, kaj je narobe? x?x x?x x?x

Sej sm kar pricakoval kaksne v tem stilu...

Frank Zappa

je zlo res tist k je marsa napisala prej.....mene velikrat to tud jezi mal, k začnejo frendice čez djede sekat......pol pa vprašaš zaka hudiča si pa z njim pol, pa ti reče ja sej ga mam rada drgač......čak mal, kk pa lohk maš rad nekoga, k vse kar nardi ni prov, pa te sam ob živce neki spravla pa ga morš kritizirat skoz neki pa jamrat kak kreten da je :eek:

Bora

<{POST_SNAPBACK}>...kaj se vam mota po glavi?...
najbrz lohk samson sam v svojem imenu govori, on je pa povedal ze par stvari... konc koncev, zakaj bi se nam moral tu opravicevat nekaj pa utemeljevat, ce je v bistvu zdaj v zadregi in nekak v zenskih oceh bad (neka zhenska solidarnost, saj men je tud hudo, me je kar stisnil, zato je tud 1. moja reakcija bila reakcija na aiwino lepo reakcijo, pol pa na vase reakcije vseh teh reakcij).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ok, če si povedu, kakšen si, zakaj si sploh hotu bit z njo, če si vedu, da hočeš bit sam? ....

... a bi blo kul, če bi se s punco( kerakol že je) vidla samo 1x na teden...kaj, kaj, kaj je narobe? x?x  x?x  x?x

s tem zenske glih odbijete tipe.

kaj pa je narobe it na kavico in vse?

Ne, treba se je takoj porocit al kaj.

POSTAVIT zadeve? zavezat? zabetonirat?

a zdej hodmo? xrolleyesx

Tipom je po mojem TO grozno. v sexu in temu stafu se tipi hitreje napalijo, custveno pa pocasneje, docim pri zenskah pa je ravno obratno.

ampak ne, zenske se pol skup dobijo, pa skup civkajo, pol grejo tipom lohk sam se bolj na zivce...

tko je s tem.

Zdej bom sla pa jaz z enim na zmenk in moram ze kar nekaj VEDET!!!! Kako sem bom recimo z njim pocutila cez 5 mescev!!!

ne, sam lohk pa ze na prvem dejtu vidim SMER... recimo...

Picasso

tepck sem vzela kot zalostno ljubkovalno, Bobnar.

Picasso

zaka se je treba zmeri ko greta dva narazan osredotočit sam na slabe stvari.......sej je aiwa sama rekla da ji ni žau, da se je mela lepo.....to je tud nekej a ni? so ble lepe stvari tud, vedno, pr vseh parih, pol se pa to kr pozabi nekak pa se samo slabo išče......pa ne zdej koknkretno tu, povsod je tko.....

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...