mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, ja...sej sm pospološevala, samo ponavadi ni po parih zmenkih to....valda, da najprej spoznavaš človeka, tipaš, če je to to, pol pa v nekem tenutku izpade za oba to, kot ta pravo...čez neki cajta pa kar naenkrat ni to to za tipa...in VEDNO je ta razlog...hočm bit sam! JAO.... :xx!: Pa za unadva ne vem, kaj je blo in spet opozarjam, da ne leti nanj! Ja, pa obstajajo tud dobri tipi...krasni....nč ne rečem...samo povem iz izkušenj, kaj se je ljudem dogajalo...tud men. evo tole! jao jao,.....se jst tega spomnem.. bla kolega pol leta, samo kolega, se pogovarjala o svemu i svačemu, pol pa naju je začelo skupi vlečt, pa on neki o tem da včasih rab čas zase, prej pa riti kr naprej skup tiščala, a pol ko je vse šlo dalje, ko že neki čutiš, pa se vn začne vlečt! Sam pol se vse obrnal, ampak mel smo pa tud izkušnje s tako prpo... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ženske imamo pravico bit prestrašene, prizadete, občutljive, moški pa ne ? Sama sem imela "probleme" z moškimi, dokler sem jih predalčkala in od njih pričakovala, da bodo V IMENU LJUBEZNI naredili to, pa to, pa drugo... , nisem pa gledala na njih kot na enakovredna bitja. Tako sem si želela emancipacije, da sem si v istem trenutku hotela podrediti moškega. Zdaj se v konfliktnih situacijah poskušam postaviti iz situacije in zaštekat njega-kaj on sliši, kako sliši, kaj čuti...in je potem tudi meni lažje in bolj jasno..(seveda ne rata vedno)Aiwa zrelo!Samson fer!Se čuti, da sta fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, če si povedu, kakšen si, zakaj si sploh hotu bit z njo, če si vedu, da hočeš bit sam?MOGOCE SEM NEKAJ MOMENTOV TUT SAM VERJEL, DA SE LAHKO SPREMENIM... A SEM POTEM UGOTOVIL, DA SE NE MOREM. ZATO SEM JO TUT POSVARIL, DA BODO/SO TRENUTKI, KO BOM SIBAK IN ME BO LAHKO "ZAVESTI"... V čem je fora? Pa ne napadam te, samo rada bi razumela tipe...ne zanima me zarad Aiwe, k je moja frendica ampak na splošno...kaj se vam mota po glavi? A se utesnjenga počutiš...a bi blo kul, če bi se s punco( kerakol že je) vidla samo 1x na teden...kaj, kaj, kaj je narobe? A VES KAJ MENE NAJBOLJ "JEBE"-V ZVEZI, EVO PA BOM KAR ISKREN: NAJBOLJ ME NERVIRA TO, DA SE MORAS NA ENGA DRUZGA ZANASATI, MU ZAUPAT... JEST SE SE NASE TEZKO ZANESEM. JEST SM PO NARAVI CONTROL-FREAK IN IT SKOZ EN DEL LAJFA SE Z NEKOM(KI GA JE NEMOGOCE NADZIRATI ALI PA TO CELO POSKUSAT IN POSTATI DIKTATOR...KAR BI BLO SE SLABSE) MI TOTALN PREVEC ENERGIJE POZRE...ZAKAJ PA VENDARLE VSEENO POSKUSAM, JE PA VERJETNO STVAR BIOKEMIJE... IN KLELE NE MORM KAJ DOSTI. EVO KLE ME MATE. KAMNI SO NA TLEH... IZVOLITE!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ok, a pac ravnas kot znas, kot lahko... tak kot si si. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>s tem zenske glih odbijete tipe.kaj pa je narobe it na kavico in vse?Ne, treba se je takoj porocit al kaj.POSTAVIT zadeve? zavezat? zabetonirat?a zdej hodmo? Tipom je po mojem TO grozno. v sexu in temu stafu se tipi hitreje napalijo, custveno pa pocasneje, docim pri zenskah pa je ravno obratno. ampak ne, zenske se pol skup dobijo, pa skup civkajo, pol grejo tipom lohk sam se bolj na zivce... tko je s tem. Zdej bom sla pa jaz z enim na zmenk in moram ze kar nekaj VEDET!!!! Kako sem bom recimo z njim pocutila cez 5 mescev!!!ne, sam lohk pa ze na prvem dejtu vidim SMER... recimo... marsa, ja seveda je treba vse definirat, kaj se pa naj z nekim luzerjem ubadaš, ko ne ve kaj bi, ko ne ve če bo čez pol leta si šel iskat šiht v Nemčijo recimo.. zakaj pa je treba puščat skoz neki odprto, pa ja... ne veš to ko ga prvič vidiš, sam če je tak zblojen, kaj je pa treba babo neki pecat, pa govorit take stvari, da imata pol polno skupnih točk, pa vse podobno mislta, pol pa bi on kr neki ne vem... mislim, kaj so tipi divji konji al kaj.. se kr takoj ujete počutjo, pa ga je treba z lasom ukrotit, pa da se sprha...Ka pa rinejo pol v babe!!!!!!!!! Naj pa na začetku povejo da so taki in taki, sam ko pol bi ga pa lahk sam v zemljo si tiščal ne?! Zato, se na začetku pa noben zjasnt noče, pol čez čas...Pismo, čokolešnik si pejte skuhat djedi! Za druga tak niste... Takile.... :xx!: Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim, kaj so tipi divji konji al kaj.. Nepoboljsljiva Mushi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kwa je fajn, da mate lahko kle svoj lasten reality show-in to clo brez scenarista...(POP tv pa v jok) Ni je cez dobro emocionalno masturbacijo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 saj ga nimamo mi (reality showa), samson, predvsem ga mas ti. mi sam 'spremljamo' (jaz sem dons 'not padla', ker sem odprla temo, ko sem Matjazza napotila v to temo, ko je hotel podobno nanovo odpret, tko da sem cist slucajno tu).Brez da pa spesl spremljam, pa imam ostro oko in lohk tud tko usput kaj vidim, stekam, da je tko, in zal sem tud itak ze prej vedla, da bo tko. ocitno prej kot ti samson.ne me sprasevat kako. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali tukaj perete umazano perilo? Bom morala počakati na konec tedna! Sam nekaj mi ni jasno Pikica in ostali !!! Nočem se mešat v to situacijo in še manj koga obsojat, kdo je kriv in kdo ni...! Kako se lahko, naprimer pikica, zaljubiš v nekoga v prvem tednu oz. dnevu in se daš v resno vezo, ko človeka niti ne poznaš...in se kr predaš njemu kao ga "ljubiš" oz. si zaljubljen-a ??????????????????????????????????????????? TF ?Sorry,sam jaz se ne morem zaljubit in še manj vezat z eno osebo, ko jo niti še ne poznam a v tem je samo en element, ki me vleče do nje oz njega, če govorimo v obeh spolih..., in to je fizična privlačnost !! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj ga nimamo mi (reality showa), samson, predvsem ga mas ti. JAZ GA IMAM, SAMO NE PO LASTNI VOLJI... JAZ SEM SE JI ZGOLJ OPRAVICIL, POTEM SO PA PLANILI NAME VSI.. NISM HOTU CIRKUSA DELAT... JAZ BI PREJ TEMU REKEL SKRITA KAMERA... JE PA VERJETN PRECEJ BEDNO, DA JI NISM RAJSI TAKRAT OS POSLAL...mi sam 'spremljamo' (jaz sem dons 'not padla', ker sem odprla temo, ko sem Matjazza napotila v to temo, ko je hotel podobno nanovo odpret, tko da sem cist slucajno tu).Brez da pa spesl spremljam, pa imam ostro oko in lohk tud tko usput kaj vidim, stekam, da je tko, in zal sem tud itak ze prej vedla, da bo tko. ocitno prej kot ti samson.ne me sprasevat kako. You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ma tole mene vedno zapeče, zato me tak razpizdi..ja bobi, zdej bi definitivno šla za tak dnar tak job sprejet, če bi bla pol leta v vezi taki začetni. D E F I N I T I V N O! Pol bi se pa drug ubadu kaj za vraga je z mano narobe! Ko se pa djedom mal speljevat začneš vn, pol pa pa nč jasn! Zato se men zdi vse prav, jst tud bla vedno fer v vezi vsaki, pa probala tud tako vezo ko sva si bla z enim full v redu, pa nč definirala pa tko, pol si je pa to razlagu menda tako, da je mislu da ga čakam z narazn nogam kadarkol no matter what.. pa pol bil šokiran ko sem ga odpilila, al pa se vsaj šokiranga delal, ko pa nam je blo takooooooooo fajn skupi, pa vseen če se mu je bivša pršla zjokat in ga je not namoču in ni vedu ktero bi pol mel in jst pa rekla, da pol pa že njo. Da jst nimam kaj s takim počet. Ja kok pa to? Pizda, cela jajca je v glavi mel, sam možgane pa med nogam..Evo pol pa še na eno budalo natrofim.. tisti, ki so se slinil za mano me niso interesiral, pa po dveh zmenkih bli čist , pa enga takega k jst kasiram, pa sva vse iz prijateljstva začela, kar se mi še vedno zdi najboljša osnova, pa je mel tole tud, da mu je mal zamujalo vmes, al pa so se mu cangri v glav kontra vrtet začel, ampak!!!!!! So se mu! Čeprav je zdej the best djed na svetu..Sam, nobenga normalnega ne vem da bi obstajal, da bi jst slišala od ene da se je njuna veza razvijala normalno. Ena pjur lbezn.. Verjetno posledice Črnobila . Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 samson ni naredu nč narobe. jz pa tud ne. je kokr je. pač tko more bit. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mushi odvisno ka je za tebe normalno.......... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samson ni naredu nč narobe. jz pa tud ne. je kokr je. pač tko more bit. Jest se totaln strinjam!!!Konc debate!Mi2 sva v cist kul odnosih in ce bi radi svojo jezo spustili ven, se prosim spravite na tistega, ki vam jo je povzrocil!! Hvala za razumevanje! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 samson, skrita kamera je se manj, ker je bilo vse odkrito, direkt v objektiv sta gledala in vedela da se vaju snema. ja, napak v bistvu itak ni. ravnamo kot znamo, s tem kar smo pridobili do tedaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>bullshit ti povem zakaj:če tip naredi kirurški konec zvezi (torej da danes na jutri rečeš konc je), pol bo baba težila sto na uro, hotela vse mogoče razloge, na vsak način ohranit zvezo, se "borit" no, potem pa obstaja drugi "mehkejši" način , da se zadeve ali ohladijo, ali pa da tip morda celo res rabi čas (in predvsem mir) da vidi zadeve jasneje, ker če mu baba skoz hodi po glavi, s tem zadeve poslabšuje (po nepotrebnem) , ampak ona seveda misli kako da se trudi in oh in ah... če se pa se pol zgoni pa hvala bogu, pol veš da je bolje tako, ane? Hvala za explanation. Sam samo povem, kako ženski spol razlaga nekatere "moške fore". Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samson ni naredu nč narobe. jz pa tud ne. je kokr je. pač tko more bit. Absolutly Aiwa ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Todi normalno je tist, ko se z enim tud pogovarjaš kaj je normalno, kaj kdo pričakuje, kok funkcionira, pa prideta na isto, razen če on kima pa si svoje misli.. al pa mu pol mal zatrokira..V glavnem jst nimam kej iskat s takim, za katerega so normalne stvari nenormalne, al pa nejasne. Aha,.. ok fajn se mej pa čao. Tko bi slišu in ne bi blo nobene zamere, sam stikov pa tud verjetno ne. Sam ne mi prpe u ksiht špilat. Zakva pa bi se pol kej pogovarjal spljoh, pol pa se dejmo sam seksat. Sej to se da tud z ženskam domenit! Samo mogoče ne čist vsako. Sej pogovarjaš se zato, da tud ti kej lahk poštudiraš če ti en ustreza al ne. Če je vreden tvojega dragocenega časa.Sej ženske znamo brez moških živet, če ti pa en kjut pa interesanten se v življenje uturi pa se pol razvija znanstvo kokr se pač. Sam morta bit iskrena oba. A ne? Kak smisel pa ma se neki preseravat? P.S. tole ne leti na Aiwo in Samsona, če je vama ok, je tud men ok.. mene je zbodu post od Pikice.. je pa tema za te stvari tale ta prava, evo pa sem se mal spihala.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V glavnem jst nimam kej iskat s takim, za katerega so normalne stvari nenormalne, al pa nejasne.aja, normalno in nenormalno je pa strogo doloceno, s cigave strani, tvoje? Mushi, dvojcki bezijo pred kozorogi pol zato, a ves.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 sej midva sma od zatečtku tud sam seksala sma bla lubimca al kk se že reče temu.......pol se pač samo spelalo tk kt se je....pa sma se pogavarjala o vsem živem, ni blo nobene glume, verjetn zato k ni noben prčakvav da bo gdaj kej iz te zveze....pol se je pač lubezn zgodila, pa sm js cviknla, pa je on cvinku.....pa nisma vedla....pa naju je vseen grozn skup vleklo pa sma si priznala pol to in se je vse lepo odvijalo pol naprej........tud to verjetn ni normalno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 marsa.. z obeh strani.. sam z moje mora bit tud požegnano. Kakopak. Sicer pa jst nisem nobenga prosila da bi naj z mano bil, je mel itak prosto izbiro bodi tak al pa furaj, ker te ne rabim. Sej tud ko greš hlače v štacuno kupovat, ka ti bo nucala št. 50? Hm? Greš cela notr, pa še ene ženske pol, sam prevelike so, ne? Nimaš kej z njimi počet. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Mushi, dvojcki bezijo pred kozorogi pol zato, a ves.... A je to tut cist astro znanje ali gre tut pr teb za vpliv starsev... a je mozno, da si pr men to slutila zaradi svojega oceta in njegove "moralne elasticnosti"??Samo ugibam... Kar se pa tice tega, da sva gledala v objektiv... mogoce sva res... ampak to je bil domaci video, ki je pomotoma prisel v javnost... In to bi ljudje lahko spostovali!!!!Tale podforum je namenjem po mojem mnenju izlitju slabih custev posameznega cloveka (mogoce se cloveka, ki je to povzrocil..)... ce pa hocete narediti mrezo magnetkov za slaba custva, pa poimenujmo podforum vlakec custev...zacne ena zenska in pol vse zenske pluvate po nas tipih!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ne vem no, jaz v treh stvareh nisem tko... prakticna. Nisem pa se v lajfu mensezdi imela 'cist normalnega odnosa'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Todika, ampak a sta se vidva ko sta se spoznala kaj pogovarjala o tem, če bi pa mel eden punco, torej on, pa ti fanta, kaj bi ktermu blo fajn, kak naj bi partner bil.. kaj kdo od zveze pričakuje..sej če se ne meniš, pol nimaš kej zamert, če pa neki definiraš, pa mata iste poglede na neki, pol pa en ne vem.. a ni to jasno, da to pa ni OK? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa.. z obeh strani.. sam z moje mora bit tud požegnano. Kakopak. Sicer pa jst nisem nobenga prosila da bi naj z mano bil, je mel itak prosto izbiro bodi tak al pa furaj, ker te ne rabim. Sej tud ko greš hlače v štacuno kupovat, ka ti bo nucala št. 50? Hm? Greš cela notr, pa še ene ženske pol, sam prevelike so, ne? Nimaš kej z njimi počet. Upam zate, da boš kdaj dobila tapravega...ups, morda ga imaš že !? Sam, če ti primerjaš tipa z gatami in podobno...aleluja...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts