Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ce pa hocete narediti mrezo magnetkov za slaba custva, pa poimenujmo podforum vlakec custev...zacne ena zenska in pol vse zenske pluvate po nas tipih!!!no tole je pa grdo do mene samson, ker si citiral mene.jaz pa sem bila kar razumevajoca se mi zdi do tebe. zakaj tko? tko gre debata kot v vsaki temi... a ce ti pa govorim, da kok si nadarjen, pa ne moti teme, ce greva v 5 strani?a ni vse prepleteno z vsem? a nisem rekla, da ne rabim TELE teme, da VIDIM, kaj dogaja..Torej tale vajin video sta zelo sprosceno snemala cist v vseh sobah. In zdaj od nas pricakujeta diskretnost. ja, saj jo masta. jaz o svojih zadevah, ki jih imam s kom custveno, ne jokcam po forumu, pa se tako ne bojim, da me bo kdo videl in gledal v taki luci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...zacne ena zenska in pol vse zenske pluvate po nas tipih!!! razn mene <{POST_SNAPBACK}>Todika, ampak a sta se vidva ko sta se spoznala kaj pogovarjala o tem, če bi pa mel eden punco, torej on, pa ti fanta, kaj bi ktermu blo fajn, kak naj bi partner bil.. kaj kdo od zveze pričakuje..sej če se ne meniš, pol nimaš kej zamert, če pa neki definiraš, pa mata iste poglede na neki, pol pa en ne vem.. a ni to jasno, da to pa ni OK? ja sma se menla vse sorte, pa čist drgač sma gledala na to sam pol se pač človek mal spremeni, pa ne pod prisilo, samo od sebe se zgodi, se prilagodiš mal, se spremeniš, pa ti je fajn u bistvu, ni ti težko recimo, začneš drgač gledat.......še zdej sma različna ful, pa je kul, sej ni treba da se dva ujemata v vsem, lahk se tud dopolnjujeta KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> In zdaj od nas pricakujeta diskretnost. ja, saj jo masta. jaz o svojih zadevah, ki jih imam s kom custveno, ne jokcam po forumu, pa se tako ne bojim, da me bo kdo videl in gledal v taki luci. Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 surla zdaj al kaj..to sem dala primerjavo tko kot tipi včasih za ženske.. jih smatrajo za potrošni material..Primerjava je čist ustrezna...A če dam pa primer enga BENFLA pa FERRARIJA, bi blo pa ok? Hočem samo rečt, lahk je eden tko širok v svojem mišljenju in še bolj kot si ti, pa ni nujno da je to ok,.. če ti pa nis. A je v redu zdej Santos? Če je preveč neki zate ni nujno, da je pol zate ok? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Mushi,no panick, kar se tiče mene mui bien ! Sam se mal režim, ko berem vse skupaj...kaj češ, navadni smrtniki ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je to tut cist astro znanje ali gre tut pr teb za vpliv starsev... a je mozno, da si pr men to slutila zaradi svojega oceta in njegove "moralne elasticnosti"??Samo ugibam...komentirala sem mushi, ki je kozorog. dala sem primer, ki bi sedel nanjo... sicer pa vem, ja, da si ti dvojcek, in da je aiwin asc kozorog. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Itak.. Homo sapiensi.. pa komplikacije..bi bli neki šimpanzi.. no problemo.. vse blo jasn, ktera bi mela rdečo tazadnjo bi ga rada kasirala, djedi bi se pa stepl, pa kter mel največje mišice bil No.1. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Itak.. Homo sapiensi.. pa komplikacije..bi bli neki šimpanzi.. no problemo.. vse blo jasn, ktera bi mela rdečo tazadnjo bi ga rada kasirala, djedi bi se pa stepl, pa kter mel največje mišice bil No.1. Saj šimpanzi bi vam najbolj ustrezali jap...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mislim da ne.Šimpanzke vam! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim da ne.Šimpanzke vam! :xx!: So mi všeč pobrite ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 a dej njehi! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a dej njehi! Kwa si pa ti zdaj razumela...a, da nis morda blond ?! :xx!: Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Mushi, kolk ti mene vedno nasmejiš... še dobro, da te ebrem že tolk cajta, da vem, da si res vedno tako gajstna, drgač bi rekla, da to ni možno... ravno zarad "ženskih lobijev" mam jaz zadnje čase, razen redkih izjem, sam moške prijatelje...z njimi lažje debatiram in znebila sem se moško-ženskega gledanja na odnose...Če danes gledam nazaj, od teh ženskih razprav nikoli nisem ničesar pridobila, ker smo tako vse tulile v isti rog... zdi se mi, da je moškim v odnosih vse težje in težje, ženske smo postale neodvisne in se zavedamo svojih zahtev ali pričakovanj, moške pa postane preprosto strah...te dominance in natančnega vedenja, kako mora biti.. pa kaj potem, če kdo kaj obljublja ...ni nujno, da je vse to laž izrečena z namenom, takšnim ali drugačnim...saj sanje so dovoljene...tudi sama kdaj odbluzim v kakšnem trenutku, pa potem poslušam očitke, ja, takrat pa si tako rekla...ja, sem, pa kaj, tako sem se v tistem trenutku počutila...in sem sanjarila na glas...to še ne pomeni, da dejansko in v vsakem trenutku tako mislim...je bil pač trenutek, v njem sva se našla in bila srečna, ne mi zdaj očitat sanj... v odnose stopamo s prevelikimi pričakovanji in prav to jih potem uniči...sicer pa je Mick rekel, morda sem res že gospa v letih...da tako razmišljam... In ni nujno, da je dbest odnos ravno takšen po reglcih, preveč si pookvirčkamo zadeve, pa je potem takoj panika, ko nekaj seka ven... Moja 16-letna hčera pravi, da ji ni do resnega fanta, ker potem postane vse tako predvidljivo...kino, pa lupčka, pa poklicat vsak dan, pa v petek ven, pa tako...da potem takoj nastanejo pričakovanja, kako mora tole bit... Dobro no, ona je itak vodnarka... se spomnim ene frendice, ki ji je vsak tip pobegnil, pa je jokala, kaj dela narobe, ko pa je vendar vsakemu takoj na začetku povedala, da ima dobro službo, polovico hiše pri starših, razkazala jim je stanovanje, no, tukaj bo kuhinja, tukaj bo otroška soba...in jasno, da so vsi zviiiiiizzzzz.... vedno bolj sem prepričana, da se ljubezen in navezanost razvijata počasi....da plamen hitro in visoko zagori, pa tut zlo hitro ugasne... Joj, kolk tipov sem odgnala in zamorila s svojimi pričakovanji... :xx!: ...jaz bi še enkrat od začetka.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 :palec: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 astra.. sam kar se sanjačev tiče, ti pr men nimajo kej iskat, kadar jst tehtam, če se je vredno z enim ukvarjat al ne, ko pr tem gre čas.. lahk bi ga recimo posvetila poslušanju muske al pa branju kake dobre knjige... ko nimam jst časa za brezvezne odnose.. sam energijo črpajo. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 je pa lajf, v knjigah pa rajs beres o slednjih? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam nekaj mi ni jasno Pikica in ostali !!! Nočem se mešat v to situacijo in še manj koga obsojat, kdo je kriv in kdo ni...! Kako se lahko, naprimer pikica, zaljubiš v nekoga v prvem tednu oz. dnevu in se daš v resno vezo, ko človeka niti ne poznaš...in se kr predaš njemu kao ga "ljubiš" oz. si zaljubljen-a ??????????????????????????????????????????? TF ?Sorry,sam jaz se ne morem zaljubit in še manj vezat z eno osebo, ko jo niti še ne poznam a v tem je samo en element, ki me vleče do nje oz njega, če govorimo v obeh spolih..., in to je fizična privlačnost !! Pa kje si ti vidu, da sm napisala, da se v prvem tednu zaljubim????? Dej, to bi pa res rada vidla! NApisala sem, da me moti, ko sta že nekaj časa skupaj in je to to za oba, pa ponavadi tip ves blažen okol hod, pol pa kr naenkrat...NISM PRPRAVLJEN ŠE; RAD BI BIL SAM! To me moti!!! Nism taka, da bi se po 1 tednu poznanstva pa že kr poročila z nekom...lepo te prosim!!! Najprej je fizična privlačnost, potem se spoznavaš, vidiš, če gresta skupaj v hobijih, spolnosti, če so vama všeč partnerjevi prijatelji, cilji za prihodnost...ma, velik je tega...lahko sta si tud čisto nasprotje, ampak pol, ko vidta, da je kul ....se ponavad zalomi. Moti me tud to, da se vam je tok težko pogovarjat (spet posplošujem in ne leti na vse tipe) in želite si, da je ženska iskrena do vas, ko pa je, je pa narobe...mislm....wtf??? Vse preveč igric se gremo in najbolj žalostno je, da se jih ponavadi grejo ludje, ki so že dali nekaj čez v življenju...a ni to brez veze...ene finte furat...človek je, tak, kot je in če ga takega sprejmeš, fajn..če ne pa...gremo dalje, ne se sprenevedat! Ne bom več nč rekla, ker se ne kregam, samo povem svoje mnenje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 js bi tud lohk rekla da sm mela kak brezvezen odnos...........pa nebom, k konckoncev sm se iz vsakega neki naučila, predvsem o sebi, to pa ni brezveze KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 svasta Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moti me tud to, da se vam je tok težko pogovarjat (spet posplošujem in ne leti na vse tipe) in želite si, da je ženska iskrena do vas, ko pa je, je pa narobe...mislm....wtf??? Vse preveč igric se gremo in najbolj žalostno je, da se jih ponavadi grejo ludje, ki so že dali nekaj čez v življenju...a ni to brez veze...ene finte furat...človek je, tak, kot je in če ga takega sprejmeš, fajn..če ne pa...gremo dalje, ne se sprenevedat!...s tem se seveda strinjam, sam tole nima zveze s konkretnim primerom tule. je pa veliX tko, zal. ja, brez veze, finte furat, se ne bi mogla bolj strinjat.sam vcasih pa so 'finte' sam zmedenost al kaj jaz vem, vcas se je potrebno mal oddaljit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi tud lohk rekla da sm mela kak brezvezen odnos...........pa nebom, k konckoncev sm se iz vsakega neki naučila, predvsem o sebi, to pa ni brezveze Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Vidiš Mushi, jaz pa uživam v brezveznih odnosih, mi dajo velik več, kot pa so mi kdaj dali odnosi z "vezo"... kolk je men življenje pestro, ko sem se znebila okov v glavi...šele zdaj resnično uživam v vsej barvitosti lajfa... pa ni nobenga seksa vmes, da ne boš zdaj planla Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 planla. Vidiš Mushi, jaz pa uživam v brezveznih odnosih, mi dajo velik več, kot pa so mi kdaj dali odnosi z "vezo"... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 No, sej sm ene 5x poudarla, da ne leti to na ta primer....samo mi je pa zbudilo določena vprašanja in misli.... Pač, očitno bomo res mogl začet gledat na drugi spol kot na nekaj, kar nam ni čisto nič podobno in to sprejet tko, kot je....pol bi blo drgač....samo, tipčki...nas vse ful bolj prizadane, vi ste pa ful ignorantni lahko...in ne vem a bomo začel sprejemat kompromise al se bomo še naprej jebal v živi mozak...se skuzam zarad grdga lengviđa! Dost o tem...Pika ma vas rada Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 zakaj ne bi samo uživali v trenutku?zakaj si moramo postavljati pričakovanja, uokvirjati samo eno prihodnost, ko pa jih je neskončno? In vsaka prinese svoje dobre in slabe trenutke...od vsakega posameznika pa je odvisno, katere bo akceptiral, se jih spominjal, se učil iz njih...ahh...totalno brezveze... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts