free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 aja, zato sti men tko kul!! ane...kolk lepo je, ko smo razlicni, z razlicnimi potrebami in zivljenskimi potmi... ko nekdo vidi da potrebuje taka in drugacna ucenja, nekdo pa spet drugacna... da bi nekdo v 'resni' zvezi enostavno ne prezivel v duhu in spet, drugi prav v vezi napreduje... in prvi dobi taksne in drugacne izkusnje, ki ga vodijo v nekaj in drugi spet druge izkusnje, ki ga postavijo na drugacno pot in ucenja... ja res, full dobra tema!! pa zmer je aktualna, ce ze imamo jesti, piti, in streho nad glavo... potem so na vrsti ponavadi ze partnerski odnosi.. kako je zanimiv clovek... in njegov nacin... predanost recimo temu 'visjim' ciljem... neverjetno... pa kako lepa ogledala si kazemo.. kar mi je pri forumu tako zelo vsec, je da berem toliko razlicnih glasov in mnenj, ki so prav tako v moji glavi... da, glavi. no, saj do srca je malo tezje priti... ker potem se verjetno ze ne bi tukaj prevec menili ane!! tako pa iscemo nacine in si pojasnjujemo 'svojo' resnico, da ustrezemo vsem svojim glasovom in dvomom... da si 'zagotovimo' da smo res na pravi poti , da smo postopali prav... ha ha ha... ---------...., bla sem free, skoz neke foraste situacije in sem se full zabavala, ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 devica. vcasih je tolk fajn klasificirat, razclenjevat in predalckat... si clovk kr ne more pomagat da ne bi!! ma, cela radost... zur totalen.. ---------...SAM TAK DAN MAM... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ha hahaha kaki dober vrstni red besed!! ---------.... ali blazne udelezbe svoje kaksne. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 se mal predalckam... : moto skorpijonov: zivljenje je borba! (celo pri uzivanju) -----...pa zakaj mors tko... met na tak nacin zadnjo besedo... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 da... zihr je bla fulllllll brana tema tole dans, oz. uceri!!! ha hahaha ha a ni kul no!! pa kolk si je tesko priznat takole vse tudi v nas... v nasih lajfih... nasih glavah... nasih disharmonijah.. ucenjih... razvoju... ampak najlazje je bezat, zbezat od vsega.. in ponavljat isto potem... se spet poglabljat, soocat, matrat, razumevat... vpletat custveno dozivljat... mentalo in vsakojako ..... no, pravzaprav pravijo, da je lih obratno si komaj medlo predstavljam.. da bo clovek (moski in zenska) v nas ekrat samostojna. ko bomo sami sebi dovolj v celoti, povsem in vedno. ko bosta zemlja in nebo zdruzena () - by oton mehurcic zupancki ---------Tudi to je del življenja. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 blagor teb k se tko fajn zabavaš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne gre za to, da NOCEM biti S TABO... stvar sploh ni osebna... gre samo zato, da HOCEM BITI SAM!!! Samo za to gre... vem, da je pa res skrajno sebicno, da se grem potem sploh zapletat... in zaradi tega mi je zlo zal in se ti ful opravicujem, ceprav se mi zdi, da si tut to vedela...!!! Samo resno, kaj se nekaj zapletaš, če pa veš da nisis za to. Daj raje razčisti prvo s sabo, potem pa se v neke zveze spuščaj. RAZJASNI SE :!: Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ali pa: ce ze berem, potemtakem mislim, ce mislim, lahko dobim tudi pobudo do odgovarjanja. ce dajem energijo v neka razresavanja kao 'osebnih' zadev, potem, sem avtomaticno vpleten! energetsko, kar je dejstvo. ker so misli energija moja odlocitev pa je, ali se bom vmesal se kako drugace, torej kakor sem se sedaj vmesevalec. no tko GLEDE NA TO, DA SO INFORMACIJE S KATERIMI OPERIRAS VELIKO PRESKOPE, DA BI LAHKO DAJAL KAKRSNEKOLI POZITIVNE, KAJ SELE NORMATIVNE OCENE STANJA, BI BILO PO MOJEM ZATE IN ZA VSE SODELUJOCE BOLJSE, DA BI OSTAL PRI ENERGETSKI VPLETENOSTI. P.S.:Pa brez zamere!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, zato sti men tko kul!! ane...kolk lepo je, ko smo razlicni, z razlicnimi potrebami in zivljenskimi potmi... ko nekdo vidi da potrebuje taka in drugacna ucenja, nekdo pa spet drugacna... da bi nekdo v 'resni' zvezi enostavno ne prezivel v duhu in spet, drugi prav v vezi napreduje... in prvi dobi taksne in drugacne izkusnje, ki ga vodijo v nekaj in drugi spet druge izkusnje, ki ga postavijo na drugacno pot in ucenja... ja res, full dobra tema!! pa zmer je aktualna, ce ze imamo jesti, piti, in streho nad glavo... potem so na vrsti ponavadi ze partnerski odnosi.. kako je zanimiv clovek... in njegov nacin... predanost recimo temu 'visjim' ciljem... neverjetno... pa kako lepa ogledala si kazemo.. kar mi je pri forumu tako zelo vsec, je da berem toliko razlicnih glasov in mnenj, ki so prav tako v moji glavi... da, glavi. no, saj do srca je malo tezje priti... ker potem se verjetno ze ne bi tukaj prevec menili ane!! tako pa iscemo nacine in si pojasnjujemo 'svojo' resnico, da ustrezemo vsem svojim glasovom in dvomom... da si 'zagotovimo' da smo res na pravi poti , da smo postopali prav... ha ha ha... --------- free.. ja, sej moraš živet tko ko ti paše (na splošno zdej govorim, ne da ga ti zavajaš hahaha), sam ne zavajat nekoga. To je prav! Ne se v nek stil življenja podajat, ko ga še ne moreš živet, jst samsona štekam sicer, samo ne štekam pa unih, ki to izražajo čez mesce... pol pa prizadenejo folk. Oz. če pomislim, verjetno tko na to sploh ne pomislijo, važno je da se ko polžek nazaj v hiško zalezejo. Ker za vezo rabiš dost jajc. Tak se men zdi. Ker tolk notr dajemo sebe, da je to res en tak VELIK korak. Odvisno pa spet kako vezo kdo intrpretira. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Men pa nasplosno ni jasno, zakaj folk zelo osebne stvari pise po forumih. Al pa med vrsticami mece naprej zadeve, samo da zajebava tisto osebo Ta forum je velikokrat popljavljen s takimi konflikti. Kaj ma clovek sploh od tega, razen da se zivcira? Itak pa, da se vsak lahko vmesa, vsak lahko pove kar misli, tudi ce ni dost argumentov navadenih in tako dalje...Sam si skuhas to, pol pa se pojej Ne razumem ze samega motiva, da gres to pisat, ce kao noces da folk vid. :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ja sej to pravim ja... se strinjam, ce gledam iz tvoje perspektive no. ti pac gledas zadevo na taki nacin in je vredu. zate je vredu, ker se ti s takim nacinom pocutis bolje, varneje, razumljivejse in tebi primernejse. nekdo drugi pa se ne in gleda na vse drugace, vzame drugace, dojema drugace, zivi drugace. ti se verjetno dajes veliko v odnos, to je zate (recimo kot kozoroga) RESNA zadeva , vzemas resno, odgovorno, ekonomicno, racionalno, zemeljsko.. itn... nekdo drugi pa sploh ne tako. mu je lahko tudi bolj zabava in manj odgovornost, lahko premalo zemlejsko in samo le custveno, zracno, trenutno, ali spolno, sexualno, energetsko samo na dlocenih nivojih, se ni pripravljen dati na vseh nivojih povsem. recimo za neko dekle je le danasjni dan, sedanji trenutek, brez misli na prihodnost, itn... pa cetudi je ob vsem lahko custvna, tukaj in sedaj, se posveca, daje veliko itn... toda ni pripravljena vezati v toliki meri kot recimo on. vse to smo tudi mi sami.. vcasih bolj, vcasih manj resni, odgovorni, vezani, nacrtni, lastniski, popustljivi, svobodni, normalni in nenormalni, itn... odvisno od nasega karatkerja, osebnosti, potreb, zelja, zavesti, ljubezni, itn... vsak dojema posvoje, in vsakic tudi malo drugace... njemu primerno in deloma njegovim pricakovanjem, zeljam in potrebam usklajeno. tko no hotu sm ti povedat , pokazat kako ti gledas na tvoj zemeljski nacin, ki je zate dober, eali recimo temu zate je verjetno tak nacin zdrav in primeren in se v tem pocutis vredu. nekdo drug pa se ne in to ni 0 narobe, ni znjim 0 narobe, je le drugacen ali potrebuje sedaj drugecen nacin. -----------free.. ja, sej moraš živet tko ko ti paše (na splošno zdej govorim, ne da ga ti zavajaš hahaha), sam ne zavajat nekoga. To je prav! Ne se v nek stil življenja podajat, ko ga še ne moreš živet, jst samsona štekam sicer, samo ne štekam pa unih, ki to izražajo čez mesce... pol pa prizadenejo folk. Oz. če pomislim, verjetno tko na to sploh ne pomislijo, važno je da se ko polžek nazaj v hiško zalezejo. Ker za vezo rabiš dost jajc. Tak se men zdi. Ker tolk notr dajemo sebe, da je to res en tak VELIK korak. Odvisno pa spet kako vezo kdo intrpretira. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 useen, jaz sam se odlocam kaksne so meni dolocene informacije, saj so javne, in ce so javne je logicno, da se lahko odlocam, sicer ne bi bile javne. forum poa je javna zadeva in se imam pravico vmesavat, ker si se tudi ti vame, ker se dejansko tudi drugi vame, ce nekaj objavijo javno! pritegnejo z vsebino mojo pozornost. seveda se sami odlocamo kje bomo sodelovali in kje ne. pretpostavka je pa zelo jasna - tale forum je javen in ce kdo karkoli napise sem imamo vsi pravico se vmesavati, saj je forum ze po defoltu namenjen POGOVOROM, obvescanju, komentiranju, ucenju, razglabljanju, posredovanju, tolmacenju, ipd... To je namensko, tehnicno in vsebinsko.Ce je zadeva osebna, kakor pravis, potem vsekakor ne pase semle Prva odgovornost je pravzaprav na osebi, ki na forum nekja napise. Sprozi, da energijo. Kakrsnakoli pac je. Energija se zaleti v vse ki berejo. Nekateri jo enostavno spustijo skozi sebe in grejo mimo, drugi se odzovejo oz. reagirajo. Akcija da reakcijo.In tako to je. Vedno pa se energija vrne nazaj, ponavadi v taki energiji kot smo sami dali ali pa se hujsi (recimo te tupa tupa... dobis bumerang )..Tudi ljudje se odzoveje lahko kot nasa refleksija ali pac glede na njihove reakcije. Torej, ce se vpletem sva kriva oba. Najprej ti, ker si napisal javno in se posledicno dotaknil drugih in potem jaz ker reagiram Tko pomoje pac je. Itak pojasnjujemo le sebi iz nivoja na katerem se nahajamo. Vsi pa gremo proti istemu mestu. Vsi gremo proti Domu. A ni kul no!! ----------GLEDE NA TO, DA SO INFORMACIJE S KATERIMI OPERIRAS VELIKO PRESKOPE, DA BI LAHKO DAJAL KAKRSNEKOLI POZITIVNE, KAJ SELE NORMATIVNE OCENE STANJA, BI BILO PO MOJEM ZATE IN ZA VSE SODELUJOCE BOLJSE, DA BI OSTAL PRI ENERGETSKI VPLETENOSTI.P.S.:Pa brez zamere!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 pomoje me v primerjavi stabo lahk klicejo amater!! ce pogledava najine poste v povprecju, bi lahko rekla, ali pa se dosti bolj ti, da mas najvec smajlijov napopanih!! pa to mislim v smislu, kot jaz sem pa happy!!! v glavnem mi je to faj.. ker se mi ne da bit skos resen in samo resno pisat... ker sm ze itak pomoje, pravzaprav smo pomoje kar vsi tukaj prevec resni. zabavati se ne pomeni biti neodgovoren! he he.. no saj, koikokrat vidimo kakega razsvetljenega clovka, ki mu clotna postava in obraz, oci kazejo smehljal iz njega, pa zato se ni neodgovoren ane. no, tudi jaz se vcasih zabavam... samo vcasih pride ta zabava takrat, ko mam ze vsega dovolj in se samo se smejat zacnem :xx!: pateticno vbistvu vcasih pa sem prav preseneceno navdusen nad kakim postom, ki se meni odpira obzorja, recimo kot je bil eden marsinih tukajle!! vcasih nekdo pove kaj namesto nas, ubesedi tisto kar pravzaprav mi mislimo pa nekako ne izkomuniciramo. to je fajn, si verjetno tako pomagamo ja no res, sem prou happy ratu k sm tisto prebral. ---------blagor teb k se tko fajn zabavaš free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej to pravim ja... se strinjam, ce gledam iz tvoje perspektive no. ti pac gledas zadevo na taki nacin in je vredu. zate je vredu, ker se ti s takim nacinom pocutis bolje, varneje, razumljivejse in tebi primernejse. nekdo drugi pa se ne in gleda na vse drugace, vzame drugace, dojema drugace, zivi drugace. ti se verjetno dajes veliko v odnos, to je zate (recimo kot kozoroga) RESNA zadeva , vzemas resno, odgovorno, ekonomicno, racionalno, zemeljsko.. itn... nekdo drugi pa sploh ne tako. mu je lahko tudi bolj zabava in manj odgovornost, lahko premalo zemlejsko in samo le custveno, zracno, trenutno, ali spolno, sexualno, energetsko samo na dlocenih nivojih, se ni pripravljen dati na vseh nivojih povsem. recimo za neko dekle je le danasjni dan, sedanji trenutek, brez misli na prihodnost, itn... pa cetudi je ob vsem lahko custvna, tukaj in sedaj, se posveca, daje veliko itn... toda ni pripravljena vezati v toliki meri kot recimo on. vse to smo tudi mi sami.. vcasih bolj, vcasih manj resni, odgovorni, vezani, nacrtni, lastniski, popustljivi, svobodni, normalni in nenormalni, itn... odvisno od nasega karatkerja, osebnosti, potreb, zelja, zavesti, ljubezni, itn... vsak dojema posvoje, in vsakic tudi malo drugace... njemu primerno in deloma njegovim pricakovanjem, zeljam in potrebam usklajeno. tko no hotu sm ti povedat , pokazat kako ti gledas na tvoj zemeljski nacin, ki je zate dober, eali recimo temu zate je verjetno tak nacin zdrav in primeren in se v tem pocutis vredu. nekdo drug pa se ne in to ni 0 narobe, ni znjim 0 narobe, je le drugacen ali potrebuje sedaj drugecen nacin. ----------- Ja vse štima, samo ko ti pol kdo trdi da tud on tkole gleda na vse, pa ne, to pa ni OK. Ko iz dejanj neki vidiš, kar je po besedah pa povsem ustrezalo.Ista stvar, ko če se zmeniš da v kino greš, pa pride on ob desetih, film se je začel pa ob osmih. Popizdiš! Ko zmenjen si pa bil. Oz. odreagiraš ne glih v pozitivo, joj jst te mam tak radaaa.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ja, mas cist prou v bistvu! in tut zlo jasno konkretno gledas na to. fer nekako! nema mutenja pri kozorogih!! samo dejstva, tako al pa tko. hi hi..(jst pricakujem in hocem, da bo tako ali pa tako, zdej pa se odloc... ne mors bit nek vmes, pa ne vedet cist tocno, al pa vcasih vedete, vcasih pa ne... )...moj attachment ma tut kozoroga v asc, tko da... priznam, se tudi jst tega ucim. pa vec 'jajc' bi tut lahk meu!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 attachment hahahahaha! no, če se gremo neki, zakaj ne bi blo fer. Sej nima cel svet istih pričakovanj, samo da si fer en do drugega, sej enim pa paše neki čist drugega, pa se s podobno mislečim skup spravjo in je vse ok in fer. Samo mutenje, ja to pa men :OO!: ampak eni so pa verjetno tud taki, če bi nek odnos siciral tko kot jst, da jim pa ne bi blo več zanimiv, tko ko je men glih pol bolj zanimiv, če mi je. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa nasplosno ni jasno, zakaj folk zelo osebne stvari pise po forumih. Al pa med vrsticami mece naprej zadeve, samo da zajebava tisto osebo Ta forum je velikokrat popljavljen s takimi konflikti. Kaj ma clovek sploh od tega, razen da se zivcira? Itak pa, da se vsak lahko vmesa, vsak lahko pove kar misli, tudi ce ni dost argumentov navadenih in tako dalje...Sam si skuhas to, pol pa se pojej Ne razumem ze samega motiva, da gres to pisat, ce kao noces da folk vid. :xx!: <{POST_SNAPBACK}>useen, jaz sam se odlocam kaksne so meni dolocene informacije, saj so javne, in ce so javne je logicno, da se lahko odlocam, sicer ne bi bile javne. forum poa je javna zadeva in se imam pravico vmesavat, ker si se tudi ti vame, ker se dejansko tudi drugi vame, ce nekaj objavijo javno! pritegnejo z vsebino mojo pozornost. seveda se sami odlocamo kje bomo sodelovali in kje ne. pretpostavka je pa zelo jasna - tale forum je javen in ce kdo karkoli napise sem imamo vsi pravico se vmesavati, saj je forum ze po defoltu namenjen POGOVOROM, obvescanju, komentiranju, ucenju, razglabljanju, posredovanju, tolmacenju, ipd... To je namensko, tehnicno in vsebinsko.Ce je zadeva osebna, kakor pravis, potem vsekakor ne pase semle Prva odgovornost je pravzaprav na osebi, ki na forum nekja napise. Sprozi, da energijo. Kakrsnakoli pac je. Energija se zaleti v vse ki berejo. Nekateri jo enostavno spustijo skozi sebe in grejo mimo, drugi se odzovejo oz. reagirajo. Akcija da reakcijo.In tako to je. Vedno pa se energija vrne nazaj, ponavadi v taki energiji kot smo sami dali ali pa se hujsi (recimo te tupa tupa... dobis bumerang )..Tudi ljudje se odzoveje lahko kot nasa refleksija ali pac glede na njihove reakcije. Torej, ce se vpletem sva kriva oba. Najprej ti, ker si napisal javno in se posledicno dotaknil drugih in potem jaz ker reagiram Tko pomoje pac je. Itak pojasnjujemo le sebi iz nivoja na katerem se nahajamo. Vsi pa gremo proti istemu mestu. Vsi gremo proti Domu. A ni kul no!! ---------- Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 V bistvu se je najprej pojavila aiwa s sestimi al kolkimi obupanimi smeski.Pol so uletele prijateljice, se mi zdi, pol pa (al pa ze prej) pa aiwino vprasanje:ZAKAJ, ZAKAJ, ZAKAJ?? javni apel nekomu pac.samson je pa odgovoril. to ni blo po osih, ker mi to vemo. tud da sta se lupckala v tivoliju al kje, vemo.a ni odstekan??Ce se jaz s kom lupckam - a kdo to ve, vidi - in ali JAZ SAMA dajem take fotke gor?? ne, jaz dajem take fotke, da mi vi recete - zashpehane roke al pa dobre noge. SEBE dajem skratka. ce bom pa v isti sapi dajala fotke lupckanja, pa ce bom v vseh temah do stropa skakala kok da dbest, boste z mano vsi socustvovali.In ko ne bom vec do stropa skakala, pac pa bom na tleh, pa bom JAVNO pojamrala, boste prav tako socustvovali - in iz mojih predhodnih JAVNIH objav SKLEPALI, kaj dogaja. ja, skoda, narobe bodo eni sklenili. Shit, a ne?Zame tud eni kar nekaj brez veze sklepajo.Sam cim dajem nekaj ven javno, 'tvegam', da si bo nekdo ustvaril mnenje.js, seveda, kljub moji izcrpnosti ( ) oni ne bo mogel narediti zakljucka iz VSEH dejstev - jasno, saj cist vsega pa nisem povedala.Torej bo sklenil iz 350 postov, 5 fotk. tko to je. ja, zlo zoprn.eni se pa povezejo s kom, ki pol grdo govori o njih itd., izdaja skrivnosti itd.Sam - SAMI so zaupali tej osebi.a sem jaz kriva, ce je on tak?a je oni kriv, da je tak? ne, preprosto bod pac tih oz. zaupaj pravi osebi. 'kdor pozna naso skrivnost, je gospodar nase svobode.' To kar sta imela vidva, samson, torej ni nikakrsna skrivnost. ... kot ni bla skrivnost aiwa in triple, pa aiwa in seal... itd.Tko da sodim tud, da ne bo take panike aiwi prebolet. In se nekaj - ne da se nimam pravice vtikat, pac pa SE MI NE DA TEGA VEDET!!!Pa MORAM!! :xx!: Tko da, ne mi prodajat zdaj da se hoce zasebnost pa tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Mene boli k... kaj si kdo misli o meni. Jaz bom samo rekel, "tko nije iskoristio konzumaciju nek si jebe mater!" It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Konzumacijo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Pravzaprav tako: Kafič se zatvara, tko nije izkoristio konzumaciju neka si jebe mater!" It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>useen, jaz sam se odlocam kaksne so meni dolocene informacije, saj so javne, in ce so javne je logicno, da se lahko odlocam, sicer ne bi bile javne. forum poa je javna zadeva in se imam pravico vmesavat, ker si se tudi ti vame, ker se dejansko tudi drugi vame, ce nekaj objavijo javno! pritegnejo z vsebino mojo pozornost. seveda se sami odlocamo kje bomo sodelovali in kje ne. pretpostavka je pa zelo jasna - tale forum je javen in ce kdo karkoli napise sem imamo vsi pravico se vmesavati, saj je forum ze po defoltu namenjen POGOVOROM, obvescanju, komentiranju, ucenju, razglabljanju, posredovanju, tolmacenju, ipd... To je namensko, tehnicno in vsebinsko.Ce je zadeva osebna, kakor pravis, potem vsekakor ne pase semle Prva odgovornost je pravzaprav na osebi, ki na forum nekja napise. Sprozi, da energijo. Kakrsnakoli pac je. Energija se zaleti v vse ki berejo. Nekateri jo enostavno spustijo skozi sebe in grejo mimo, drugi se odzovejo oz. reagirajo. Akcija da reakcijo.In tako to je. Vedno pa se energija vrne nazaj, ponavadi v taki energiji kot smo sami dali ali pa se hujsi (recimo te tupa tupa... dobis bumerang )..Tudi ljudje se odzoveje lahko kot nasa refleksija ali pac glede na njihove reakcije. Torej, ce se vpletem sva kriva oba. Najprej ti, ker si napisal javno in se posledicno dotaknil drugih in potem jaz ker reagiram Tko pomoje pac je. Itak pojasnjujemo le sebi iz nivoja na katerem se nahajamo. Vsi pa gremo proti istemu mestu. Vsi gremo proti Domu. A ni kul no!! ---------- Oba sva kriva, zadevo sem vsekakor sprozil jaz-to priznam.Moja napaka.In tako tut dopuscam reakcije... ampak reakcije v smislu UCENJA, RAZISKOVANJA, KONSTRUKTIVNE DEBATE v stilu aja koncala sta OK-ampak 1.)Zakaj sta koncala-2.) Kaj se lahko iz tega primera naucim 3.)etc...ne pa vrtcevskih TI-TI fint, ko pravzaprav nobeden ne ve zakaj se gre. To mi pa gre na kurac ja!Ce bi bila tisto debata-fine with me.Sam, da mi pa 15 zensk, klele spusca nezadovoljstvo nad moskim spolom v obce, ker sem lih slucajno pr roki in nimajo pojma kaj in kako so se stvari odvijale! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu se je najprej pojavila aiwa s sestimi al kolkimi obupanimi smeski.Pol so uletele prijateljice, se mi zdi, pol pa (al pa ze prej) pa aiwino vprasanje:ZAKAJ, ZAKAJ, ZAKAJ?? javni apel nekomu pac.samson je pa odgovoril. to ni blo po osih, ker mi to vemo. tud da sta se lupckala v tivoliju al kje, vemo.a ni odstekan??Ce se jaz s kom lupckam - a kdo to ve, vidi - in ali JAZ SAMA dajem take fotke gor?? ne, jaz dajem take fotke, da mi vi recete - zashpehane roke al pa dobre noge. SEBE dajem skratka. ce bom pa v isti sapi dajala fotke lupckanja, pa ce bom v vseh temah do stropa skakala kok da dbest, boste z mano vsi socustvovali.In ko ne bom vec do stropa skakala, pac pa bom na tleh, pa bom JAVNO pojamrala, boste prav tako socustvovali - in iz mojih predhodnih JAVNIH objav SKLEPALI, kaj dogaja. ja, skoda, narobe bodo eni sklenili. Shit, a ne?Zame tud eni kar nekaj brez veze sklepajo.Sam cim dajem nekaj ven javno, 'tvegam', da si bo nekdo ustvaril mnenje.js, seveda, kljub moji izcrpnosti ( ) oni ne bo mogel narediti zakljucka iz VSEH dejstev - jasno, saj cist vsega pa nisem povedala.Torej bo sklenil iz 350 postov, 5 fotk. tko to je. ja, zlo zoprn.eni se pa povezejo s kom, ki pol grdo govori o njih itd., izdaja skrivnosti itd.Sam - SAMI so zaupali tej osebi.a sem jaz kriva, ce je on tak?a je oni kriv, da je tak? ne, preprosto bod pac tih oz. zaupaj pravi osebi. 'kdor pozna naso skrivnost, je gospodar nase svobode.' To kar sta imela vidva, samson, torej ni nikakrsna skrivnost. ... kot ni bla skrivnost aiwa in triple, pa aiwa in seal... itd.Tko da sodim tud, da ne bo take panike aiwi prebolet. In se nekaj - ne da se nimam pravice vtikat, pac pa SE MI NE DA TEGA VEDET!!!Pa MORAM!! :xx!: Tko da, ne mi prodajat zdaj da se hoce zasebnost pa tko. Ves, da sva se lupckala,ves, da sva neki mela, da sva si po forumu lupcke posiljala...ampak povej mi TI in CEL FOLK ve, da mi lahko sodi, da sem pa zdej prasec??Sam to me zanima??? Drgac vas pa vse lepo posiljam v kurac!!!! P.s.: Tisti, ki se ob zadnji izjavi pocutite uzaljene... se Vam opravicujem, ker sem si drznil spustiti se na Vas nivo. You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ves, da sva se lupckala,ves, da sva neki mela, da sva si po forumu lupcke posiljala...ampak povej mi TI in CEL FOLK ve, da mi lahko sodi, da sem pa zdej prasec??Sam to me zanima??? Drgac vas pa vse lepo posiljam v kurac!!!! P.s.: Tisti, ki se ob zadnji izjavi pocutite uzaljene... se Vam opravicujem, ker sem si drznil spustiti se na Vas nivo. samson, pa boli te, sej samo vidva vesta kako je na stvari. Ne vem zakaj sploh reagiraš na to?? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 jah je.i ga.. jst sem biu tut ze presenecen nad reakcijo folka... sm se tut ucu, da morm ucas pazit kaj napisem... da ne dobim tupa tupa... pa sevedno se ucim.ce tigre na k. si si pac sam kriv. temu bi rekli; modri ve komu in kaj ter kdaj lahko nekaj rece oz. stori akcijo, ki bo imela dolocene posledice. potemtakem torej nisi vedel, da bodo tvoje izjave imele dolocene posledice, in sedaj si se morda naucil, da nekatere zadeve tukaj zenske tako in tako sprejemajo; in to je tako, da ti gre na k. ----------Oba sva kriva, zadevo sem vsekakor sprozil jaz-to priznam.Moja napaka.In tako tut dopuscam reakcije... ampak reakcije v smislu UCENJA, RAZISKOVANJA, KONSTRUKTIVNE DEBATE v stilu aja koncala sta OK-ampak 1.)Zakaj sta koncala-2.) Kaj se lahko iz tega primera naucim 3.)etc...ne pa vrtcevskih TI-TI fint, ko pravzaprav nobeden ne ve zakaj se gre. To mi pa gre na kurac ja!Ce bi bila tisto debata-fine with me.Sam, da mi pa 15 zensk, klele spusca nezadovoljstvo nad moskim spolom v obce, ker sem lih slucajno pr roki in nimajo pojma kaj in kako so se stvari odvijale! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts