free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 kako ze pravijo... ne sodi, da ne bos sojen! torej tudi zate velja, da si se vmesala. vsi smo, ki smo to brali in oni v nas na nek nacin... ja in res, mene zanimajo take stvari vcasih. pa ne da me zanimajo ker me v resnici zanimajo, ampak me zanimajo, ce mam kdaj sam probleme in iscem izhod... in me zanima ko vidim, da nekdo tudi kaj pametenga napise... in ja, tudi jaz veliko lapam... in modrujem ceu modrec sem ze ha hahah .. ja vis, si pricakovala in si sedaj kao razocarana in kao ne sprejemas... jst tut lahk recem, da od tebe nism pricakoval tazka komentarja, da si ti pricakovala da smo mi, jaz, kdorkoli pac bolj taki kot bi ti hotela da smo... potem pa lahko drug od drugega samo nekaj pricakujemo skos in se ne sprejemamo dejansko take kot pac smo. men je v bistu smesno no... in poucno, ko se tolk ukvrajamo s to sprejemljivostjo drug drugega in samega sebe... to je fajn, se zacenjamo imeti bolj radi! se mi kr da neki o tem vsem modrovat sploh pa partnerski odnosi no... k mam sonce v 7 hisi ma ja, grem delat raj!! pa hvala za vse poucnega! ----------- Odpusti jim, a ne vidiš, da komaj čakajo da modrujejo. Od lunatikov nisem pričakovala takšne ozkoglednosti (je le črno ali le belo - vmes pa rupa), temveč poglobljeno, široko in pozitivno razmišljanje. Predvsem tisti me presenečajo, ki drugače kar naprej en drugega hvalijo in si pošiljajo enormne količine poljubčkov in objemčkov. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ves, da sva se lupckala,ves, da sva neki mela, da sva si po forumu lupcke posiljala...ampak povej mi TI in CEL FOLK ve, da mi lahko sodi, da sem pa zdej prasec??Sam to me zanima??? Drgac vas pa vse lepo posiljam v kurac!!!! P.s.: Tisti, ki se ob zadnji izjavi pocutite uzaljene... se Vam opravicujem, ker sem si drznil spustiti se na Vas nivo. In pol na koncu ta uzaljenost... Ne vem, ce je kdo rekel da si prasec ( jaz tudi ne mislim tega). Se posebaj pa Marsa, k v bistvu od zacetka daje komentarje razumevanja tebe. Zato ne razumem, kako lahko take ljudi posiljas v kurac. Brezveze. No mi ne bomo tebe, ker ne bomo sli na ta nivo. Mene je pa v bistvu zmotilo samo tist glede planetov..kaj je druge, pa ne vem. Ves, ni fajn tkole poslosevati, pa se kar z vsemi skregat... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak povej mi TI in CEL FOLK ve, da mi lahko sodi, da sem pa zdej prasec??Sam to me zanima???V eni besedi nisem tud mal ne asociirala na kaj tacga x!xrekla sem pa, da te cist stekam in da me moti, ko prijateljice skup priletijo sinfat tipe.Se spomnis da sem to rekla? Zakaj si na vsem svetu torej zdaj glih NAME tolk jezen?? Drgac vas pa vse lepo posiljam v kurac!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Michelle, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 hudoooo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 men se vse skup ne zdi nč tazga. ampak debata je pa huda ratala klele... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 a ne, hudo, kaj lohk sprozi en hipni post.kaj si pa ti mislila, da bo? Da bodo sam pobozhi padl?da bo samson tih?da bomo vsi tih?al kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Težk poslušat da so djedi prasci, a ne? .. by the way kdo je reku to? Prasci? Je blo pa komentarjev na to temo... sam ne direkt nate, ko tud ne vemo in nas ne briga kaj sta mela pač ende, se je pa sprostil neki komentarjev za dušo sprostit -> glej temo.Pa se pol mal večje napredovanje vez komentiral ne pa bežnega znanstva.. to pa je iz te teme ratalo.. sej vedno iz nekaj pridemo v neki povsem drugega..sam če gremo pa vsi v kurac (a tvoj) te bo pa pol bolel. Al mislš da bi rad mel večjega? Pa tud če mene misliš notr, nikjer ne boš zasledil, da sem jst ZATE kej rekla, sem rekla da štekam tebe, to je bil tud začetek nečesa.. tak sem jst skopčala pa tud če ne.. kar sem jst komentirala je šlo na preseravanje že med nekim odnosom, ko neki je, ne pa neka simpatija začetna, če se pa neki pove, se pa pove. Pa je ql. Ampak neki pa morem rečt:OTROC!!!!!!!!!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne, hudo, kaj lohk sprozi en hipni post.kaj si pa ti mislila, da bo? Da bodo sam pobozhi padl?da bo samson tih?da bomo vsi tih?al kaj? u bistvu si nisem nič zamišljala kako bo pa pol k bova midva vse to napisala. in tko k je je. kaj nej zdej? zbiršem? nima pomena. takrat sva si tist pisala. pol me pa ni blo zram. in k sem pršla nazaj je blo že ogromn tega. zdej je kar je. jz se lih ne mislm sekirat pa glavo razbijat. če je blo javno je blo pa javno. z nobenim se ne mislm prerekat, ker ne razumem zakaj sploh bi se. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 dogaja..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ej samson, vcasih ko se clovek pocuti zavrženega al pa, ko vidi da ga je nekdo odpikal, potem je prizadet;zenski del pa solidarnostno stoji ob strani, ker to je v zenski naravi - ocitno. Pol pa itak da so vsi moski eni prasci zajebani. probaj to nekak razumet, drgace pa saj sam ves, da nisi prasec, kaj te briga kaj drugi mislijo o tebi, ves kolk bo folka, ki jim bo tvoje pocetje ok, spet drugim pa ne ... sam kam pa prides ce bi rad vsem ugajal po mojem si sam clovek si ki ve kaj bi rad Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ful dobro je to ,samson in aiwa-preizkusnja kako je to ,ko si slaven naprimer.mogoce pa enega od vaju caka to-biti slaven in so to prve priprave na to,kaj se dogaja slavnim v javnosti in z javnostjo.morda si je pa kdo od vaju zelel biti znan in ga bo sedaj mal od tega odvrnilo.moznosti je neskoncno.hvalezna sta lahko spoznanjem ,ki vama jih te izkusnje nudijo,le zavedati se jih je treba. think pozitive.jing jang je povsod in v vsem .torej bodita ponosna na svoje korake zmeraj,neglede na to kaj si ostali o njih mislijo.kot posameznika se borita vsak zase in svoj lajf,torej nihce ,in ponavljam-nihce !ne more namesto vaju vedeti kaj je prav in kaj ne.le vidva vesta-vsak zase.in konec koncev zakaj bi clovek izgubljal po nepotrebnem energijo v zagovarjanju svojih dejanj,namesto da bi to isto energijo vlagal se naprej v obstoj lastnih idej in dejanj?zaradi okolice?to bi bilo smesno,sploh za vaju,ki imata ze lepo oblikovan nacin razvoja identitete.a ne? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Zanimivo gledanje, Cigichka! ja, tako akterja sama kot tudi mi smo se vsi lohk iz tega kaj naucili (upam )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 eni se iz vsega neki naucimo,eni pa prav iz nichesar po moje.skoda,zivljenje zna bit dost bolj zanimivo ,ce se iz izkusenj kaj naucis...ampak zgleda ,da so eni preleni za to,rajs tumbajo z glavo v zid ampak tud za take je visja sila poskrbela al pa se bo,taki morjo ponavadi dobit velik tresk v glavo,da zastekajo .sicer pa aiwo in samsona spostujem,ker se ne blatita,kot nekateri tle gor ...sej vemo kdo. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Berem , berem, pa sploh ne vem, o čem teče beseda... Samson je užaljen, samo ne vem , zakaj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Nekomu,naj se ne praska po jajcih v moji bližini! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekomu,naj se ne praska po jajcih v moji bližini! Hehehe,ker je pa tok nekulturn, da jih ne da teb za popraskat? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe,ker je pa tok nekulturn, da jih ne da teb za popraskat? Saj če bo to še nekaj časa počel,ga bom jaz ne kaj kulturno popraskala,pa ne samo po jajcih! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj če bo to še nekaj časa počel,ga bom jaz ne kaj kulturno popraskala,pa ne samo po jajcih! Švestr se je razpizdila! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ko sem že ravno v filingu,nekomu še sporočam,naj me pusti čisto na miru! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Rada bi samo rekla, da mi je zelo žal.... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 sej, to ze skos pravm vse je v nas, tut te deli kot sta onadva... vsi so nam ogledala, na neka pac reagiramo, se spotaknemo, ker se ucimo, zdravimo, ozavescamo... ma sej ti ves... ---------Zanimivo gledanje, Cigichka! ja, tako akterja sama kot tudi mi smo se vsi lohk iz tega kaj naucili (upam )... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ampak cist cist na miru. --------Ko sem že ravno v filingu,nekomu še sporočam,naj me pusti čisto na miru! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 a da vemo? ampak jst bi se kr zakopu mal v blato vsake tolk casa... -------....,ker se ne blatita, kot nekateri tle gor ...sej vemo kdo. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Pol pa pride okol še saturnijanc pa vpraša: Al smo se iz tega vsaj kaj naučil al se nismo?Vsi skupi, seveda, in vsak zase. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts