matjazz 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Gentelmani pa tud tisti ki niso gentelmani, ne bi smel pretepat punc. Razen če te punca, ki by the way obvlada karate in kung fu, ter če z golimi rokami prebije 100 cm-ski armiran zid in če te izzove na dvoboj takrat se pa lahko stepeš z bebjo kolkr hočeš. Pa ne pozab na ščitnike Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 no jz obvladam samo "tek-na-dom" spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Osebi, ki tega sicer ne bo brala, ampak: Jaz sem kriva, ker ti ne znam dobro pokazat. Tu se kaze moje negotovost in skrb, zato malce se potrpi in scasoma se bom odprla Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Ja če me pa včer ni blo gor, k te je...bom ga zdej... Samson! Na gobec te bom! Kaj mojo aiwo tepeš???? BOING!!! Evo pa sm se tebe na gobc... babe... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 a smle pride človk pol......od šeškanja na gobec KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a smle pride človk pol......od šeškanja na gobec ja sej veš kuko gre... stopnjuje se... tko k lbezn raste spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 aha....se prav mejmo se radi - mlatmo se kokr se da KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 tko tko a se ne spomneš k so nam govoril k smo bli otroc, tisti k se tepejo se majo radi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 To je extremna ljubezen, to ni navadna ljubezen. Ne gre za 5. hiso, ampak za 8.!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ne samo za hišo... za grad spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 pa smo spet pr bajtah teh, k js pojma nimam čudaki KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>BOING!!! Evo pa sm se tebe na gobc... babe... Kok si me falil...a si slep? Zdej bom pa jst tebe... Ne boš mi ušel.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Kok si me falil...a si slep? Zdej bom pa jst tebe... Ne boš mi ušel.... Kwa a sem te tok useku, da mas mozganske poskodbe?...de se ti ze blede... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ne maram se k sm jezna :!!: jaz!! nehi,nehi sj je kul ne,res no Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa a sem te tok useku, da mas mozganske poskodbe?...de se ti ze blede... ti jih pa res prov iščeš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa a sem te tok useku, da mas mozganske poskodbe?...de se ti ze blede... Mhm, to bo to..kok je 5 x 5? 55...vidš, teb se blede! <{POST_SNAPBACK}>ti jih pa res prov iščeš Ja včas pa morš maw fasat, da k seb pridš, a ne? Držim pesti, tamača...dobr piš... aja, pa še zlajat se morm...mater, kok so dons ene seonje na cesti...v roku 5 min, so trije pred mano tok mečkal, da ms bla po moje že vsa zaripla v avtu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Kle je baje ring!!! Na k.. grem sama sebi, ker kar čakam da bo poklical, pa potem glodam k hrček, pa gnilim tukaj doma, pred Tv pa tuki gor. Ja saj vem, danes je luna v raku, pa kaj!!! Kdaj se bom naučila, da na tipa ne smem čakat, pa naj bo še tako the best, pa sploh mi ni obljubil da me bo klical, pa kar neki. Pa skoz ga imam v srcu, glavi, pa mal niži,...Mislim!!! A je to zaljubljenost ali projekcija? Pojma nimam, počutim se BAD!!! Prav patetično je vse skupaj. Pa kdaj se boš zmuval ven. Ko sva skupi je cool, pol pa spet sam delaš. In kdaj se boš ti odločil za zvezo, če se sploh boš. In zakaj sem se jaz čustveno navezala, ti pa očitno ne!!!???Na jetra mi gre moje čakanje!!!!!! Kaj čakam, princa na belem konju. GA ne bo nikoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ljubezen, bom morala pa kar sama dodat, kar mi je manjka! Sem upala, da ne bo tako, pa izgleda bo. Naj gre vse skupi v k.... In kakšen klinčev lajf sem si izbrala. Biti celovita, samostojna, bla,bla, bla. Bull shit!!A moram biti sama, za kaj že!!! Hočem sedaj tipa pravega zame, ne v drugem življenju, sedaj!!!!! Jezna sem ko ris!!!!!!!!!!! Pa še depresivna, odlična kombinacija!!!!!! Grrrrr!! Malo bolje je že!!! No tko zdaj grem pa meditirat!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 toook te razumem! najbolš meditirat ja jz še spat ne morm ponoč... ne morm in ne morm... par urc spim vsak dan.. kr neki... kt da sem nase navlekla en drek od energije, k se je sploh ne morm losat... sam se jo bom... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ---------- otroško pričakovanje in veselje , ustvarjalnost in prve kreacije v čipkah ponos in sreča ....zraven pa brezbrižnost odraslih...večno hlepenje po več, po much, po najboljšem, po hitrejšem ...vmes pa tiha pesem klekljev, nežna pesem malih rok Prva romantika in prvi zmenki, tisto veliko pričakovanje in tiste tihe sanje o sreči v dvoje......bliskanje ob nepomembnih drobnih vsakdanjih opravkih starih rokerjev, romantičnih brontozavrov , izumrlih živali in vsakodnevno plutje skozi čeri in pasti doline šentflorjanske , povzpetnih mogotcev, brezbrižnih birokratov in krutega sistema....Raztrgana dlan in sreča v nesreči, strah in bolečina in drobna laž, ki omili težo zločina.Nevarnost mokre ceste, dirjajočih jeklenih pošasti in mladostne neprevidnosti in tisti nežni puh, ki ga wilkinson noče pobriti.Naduta ošabnost sedeča na drugi strani želi še več popusta, hoče več in to takoj in zdaj. In želi da pridemo takoj, da jo servisiramo takoj, kajti njen čas je dragocen, sistemu služi in sistem ne more čakat .Je ažurn.Presneta srajca, ko jo pokličeš na valutni rok, pa še razmišlja ne,da bi plačala.Stavim, da bo danes kuhala pasulj in spuuščala bojne pline.V njeni pisarniški luknji bo naredila kompletno zaščito.Nihče ne bo dolgo zdržal pri njej free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Nikoli vec ne naredi cesa takega! Itak sva koncala :!!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 pi**** kera svina te je tko razpi****??? da mu je** u glavnem jz pa pravm THANK YOU LORD spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 na mt sm živčna.neki ji je padlk na pamet,da mi more urejat lajf pa brska po stvareh,odpira pošto.misl da sm deset let stara.pol se pa čud če nočm bit doma pa teži po telefonu,da ji kratim človekove pravice. draga mama! počisti podstrešje in ne odganjaj svojih otrok od doma. še tamala ti je ostala,ne obremenjuj je preveč s svojo prtljago.Panajt si neki,da se boš zaposlila,da te ne bo skrbel tok kaj drugi počnejo Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole lijček je pa en the bestičnih postov tle! A si ti kdaj razmišljala da bi bla pisatlca? Pa jehove se nč več ne javijo? Se podpišem pod tole. Bravo Lia! Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Kva se kle sam neki tepete?? Ma dej, jz sm tud jezna k nevemkva!!!! Pismo no, lahk bi bil mal bolj v easy izpit!!!! Grrrrrrrrrrrr :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 prekleta pizda sosedova da b matr oba bi ju šla tko zbit da b mela vsaj razlog da se cel dan ne premakneta z bajte prekleta gnoja zahojena!!!!! penzionisti zarukani zafrustrirani... živčni bolniki zahojeniiiiiiii faaak.... kje sm najdla tazga gniuga soseda... mot ga ker sliši tapkanje od steperja ob 14.30!!!!kwa a u tišini ležita in poslušata moje tapkanje!!!! k sploh se ne sliš toook, ampak vejramem da če bi blo sred noči v tišini bi te motl... amapk sred dneva!!!! boh!!!!!!!!!! in potem gresta k dva otroka mi cingljat na telefon, pa na vrata... pa ne gor pred vrata... uspodi uzuni... da jih ja ne vidm... dobr da mam isdn... mamicu jima in pol kličem nazaj in se ne oglasta... mislim dvigneta ampak nobenga halo al pa kej!!!! in jz kokr ne znam bit nesrama.... sem bla čist tu mač prjazna... zdej se morm pa kle usajat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts