kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Nekomu bi rada povedala, da ni lepo, če me vleče za nos......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Jz bi pa rada povedala vsem unim k težijo, nehte težit, pa uživejte lajf..... Mater! A je to tok težko?!.... brigat se zase pa svoj lajf žvet, ne pa se v vsazga vtikat!!! Grrrrrrr! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Jebemti slo sistem, privatizacijo,korupcijo,podkupvanje in licemerstvo! :xx!: Hvala kurcu,da sm na Norveškm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 kake zasluge ma pa kurc da si ti na norveškem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kake zasluge ma pa kurc da si ti na norveškem Hehehe,še veš ne kake! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 ej, kwa sm mislu rect no, a sbla ti ucer doma, pa mislm, kam gres na dopust, kwa ti je pa ucer fotr reku... aja, pa kok mas place? ---------... A je to tok težko?!.... brigat se zase pa svoj lajf žvet, ne pa se v vsazga vtikat!!! Grrrrrrr! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Nej enkrat ta zlobna oseba utihne za vse večne čase, ker se mi ne da več poslušat. In ker ni prijeten občutek, ko si prepričan, da te nekdo sovraži in si nekomu napoti z vsakim svojim gibom in dihom. :xx!: :!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> )!( jim maternaaaaa!!!!!!!!........deb moji sosedi aiwine sosede fasal..... zlomk Šele ob takih izjavah vidim, kolk je vredno, če imaš hišo namesto stanovanja...kljub višjim stroškom... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz bi pa rada povedala vsem unim k težijo, nehte težit, pa uživejte lajf..... Mater! A je to tok težko?!.... brigat se zase pa svoj lajf žvet, ne pa se v vsazga vtikat!!! Grrrrrrr! Se popolnoma NE strinjam... če sam ne bi vtaknu nosu nekam, kar me dejansko popolnoma nič ne briga, ne bi spoznal ene zelooo krasne osebice... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se popolnoma NE strinjam... če sam ne bi vtaknu nosu nekam, kar me dejansko popolnoma nič ne briga, ne bi spoznal ene zelooo krasne osebice... res je - tud z moje strani loh potrdim, pa ne za eno osebo, ampak za kr enih par cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 ja loh bi mi povedu,da zarad tega nočš it vn,a misliš,da se men da valat ceu dan po postli,a si ne znaš sam it po čike,pa ful je težko sobo pospravt,že en let te prosm,tvoj odgovor je vedno jutri.prov na k.... mi greš,nč se ti ne da. v takih trenutkih gruntam,da se ubistvu sebe ponižujem,k mam drugačne želje,ampak vedno ostanem.sj js loh grem pa mi ne bo treba več prenašat teh for,kao kaj sm js sploh kle,sj tuki ni nč mojga.včasih bi res kr šla pa te pustila,da maš svoj prov.ubistvu sm ful glupa k se zase ne postavm pol pa ubistvu teb morim,sj tebe nč ne mot,ti je čist fajn v unem sranju.nimam pojma kva nej nardimznorela bom en dansama sm si kriva Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Če slučajno mogoče kdaj zaide sm gor DJ ALEXbi se mu rada zahvalila k si je samo za nas vzel čas in nam za valeto (men pa mojima dvema soplesalkama) zmixu skp ful dobro muzko.Hvala Ti si tak srček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 i c s t a y vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Res si bedak prve klase ej! Pa tako dobro bi se lahko imela Ti kar bremzaj, boš daleč pribremzal :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, kwa sm mislu rect no, a sbla ti ucer doma, pa mislm, kam gres na dopust, kwa ti je pa ucer fotr reku... aja, pa kok mas place? --------- <{POST_SNAPBACK}>Se popolnoma NE strinjam... če sam ne bi vtaknu nosu nekam, kar me dejansko popolnoma nič ne briga, ne bi spoznal ene zelooo krasne osebice... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ma sj,včasih mi dopizdi pa se morm mal izkašlat.sj drgač je pa srčk Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> drgač je pa srčk mal zabuhu sicer.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 sem se mela prov fajn xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ne smem mam zlepljena usta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 sj zdj ni več tok bajs v faco Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 K.B ti si en totalno zagledani vase bedak, egoističen, misliš si da si popularen in navaden izkoriščevalec. Hvala bogu da se te rešim Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 še mojo blesavost mešem tu notri...upam, da v zdajšnjem stanju ne bom zgrešil luknje... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 enmu bi povedala, da je cepec na kvadrat!!!! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Amis,kr povej mu jst bi tud komu, sam če bi unmu, moram še temu, pa tistemu, pa uni... mah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ne, selene...sam enmu bi...trenutno mystica, a ne bi raj to u 3d rekla you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts