Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jz bi pa rada povedala vsem unim k težijo, nehte težit, pa uživejte lajf..... Mater! A je to tok težko?!.... brigat se zase pa svoj lajf žvet, ne pa se v vsazga vtikat!!! Grrrrrrr!
Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

ej, kwa sm mislu rect no, a sbla ti ucer doma, pa mislm, kam gres na dopust, kwa ti je pa ucer fotr reku... aja, pa kok mas place? :inocent:

x;)x x:o)x

---------

... A je to tok težko?!.... brigat se zase pa svoj lajf žvet, ne pa se v vsazga vtikat!!! Grrrrrrr!

Nej enkrat ta zlobna oseba utihne za vse večne čase, ker se mi ne da več poslušat. In ker ni prijeten občutek, ko si prepričan, da te nekdo sovraži in si nekomu napoti z vsakim svojim gibom in dihom. :xx!: :blackeye: :att: :bomb: :!:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

)!( jim maternaaaaa!!!!!!!!........

deb moji sosedi aiwine sosede fasal..... x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:Dx

Šele ob takih izjavah vidim, kolk je vredno, če imaš hišo namesto stanovanja...kljub višjim stroškom...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>Jz bi pa rada povedala vsem unim k težijo, nehte težit, pa uživejte lajf..... Mater! A je to tok težko?!.... brigat se zase pa svoj lajf žvet, ne pa se v vsazga vtikat!!! Grrrrrrr!

Se popolnoma NE strinjam...

če sam ne bi vtaknu nosu nekam, kar me dejansko popolnoma nič ne briga, ne bi spoznal ene zelooo krasne osebice... x:Dx :2src:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>Se popolnoma NE strinjam...

če sam ne bi vtaknu nosu nekam, kar me dejansko popolnoma nič ne briga, ne bi spoznal ene zelooo krasne osebice... x:Dx  :2src:

res je - tud z moje strani loh potrdim, pa ne za eno osebo, ampak za kr enih par x:Dx

cosmic dancer

ja loh bi mi povedu,da zarad tega nočš it vn,a misliš,da se men da valat ceu dan po postli,a si ne znaš sam it po čike,pa ful je težko sobo pospravt,že en let te prosm,tvoj odgovor je vedno jutri.prov na k.... mi greš,nč se ti ne da. v takih trenutkih gruntam,da se ubistvu sebe ponižujem,k mam drugačne želje,ampak vedno ostanem.sj js loh grem pa mi ne bo treba več prenašat teh for,kao kaj sm js sploh kle,sj tuki ni nč mojga.včasih bi res kr šla pa te pustila,da maš svoj prov.

ubistvu sm ful glupa k se zase ne postavm pol pa ubistvu teb morim,sj tebe nč ne mot,ti je čist fajn v unem sranju.

nimam pojma kva nej nardim

znorela bom en dan

sama sm si kriva

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Če slučajno mogoče kdaj zaide sm gor DJ ALEX

bi se mu rada zahvalila k si je samo za nas vzel čas in nam za valeto (men pa mojima dvema soplesalkama) zmixu skp ful dobro muzko.

Hvala :) x:Ix Ti si tak srček x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>ej, kwa sm mislu rect no, a sbla ti ucer doma, pa mislm, kam gres na dopust, kwa ti je pa ucer fotr reku... aja, pa kok mas place?  :inocent:

x;)x  x:o)x

---------

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Se popolnoma NE strinjam...

če sam ne bi vtaknu nosu nekam, kar me dejansko popolnoma nič ne briga, ne bi spoznal ene zelooo krasne osebice... x:Dx  :2src:

:inocent:

spet se mi je na bolš poslabšal

K.B ti si en totalno zagledani vase bedak, egoističen, misliš si da si popularen in navaden izkoriščevalec. Hvala bogu da se te rešim :angry:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ne, selene...sam enmu bi...trenutno x:Dx

mystica, a ne bi raj to u 3d rekla :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...