Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

mislm....halo????

de si zazhelish bit tak k mick???? :xx!:  :xx!:

take je treba hospitalizirat x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:Dx  x:Dx

Vsake oči majo svojga malarja. Joj, ne morm verjet, da sta tolk stara, pa se zbadata, ko dva otroka....zelo odraslo, res.... :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x  x:Dx

Pa pol se paz, k boš velik bl popularn pri bejbah x:px .....pa velik manj pri zavistnem aakhutu.  x;)x  :vragec:  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A k ga nbena več noče, pa naj ga jst vzamem?  :eek:  :O:  :xx!: Pih...... :o|o: Pa itak mam ženske raj nekak.... :inocent:  x:px  x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ne verjamem, poznam oba x:Dx

Ja ne vem...mal sta mi že sumljiva :o|o: ...če jst koga ne maram, ga ne šljivim 5%, vidva pa skos ljubeče komplimente dajeta drug drugemu :2src: ...pol se pa človk kr mal zmede.... :lol: x;)x

:icon18: eh ja... si mi olajsal zadevo... kaj naj recem.. en sam simpl rule.. pa je to tko tezko.. whatever.. xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja ne vem...mal sta mi že sumljiva  ...če jst koga ne maram, ga ne šljivim 5%, vidva pa skos ljubeče komplimente dajeta drug drugemu  ...pol se pa človk kr mal zmede.... 

x:Dx x:Dx x:Dx hja, ce dobr pomislm.. bi se kar strinjala x:Dx

loesje

Spet nazaj -

x:o)x hehe, fanta, vidva se kar rada mejta in bodta vesela, da sta vsak na drugem koncu sveta (ups, Slovenije) doma, da si prevec konkurence ne delata.. x;)x

loesje

Spet nazaj -

men grejo pa ene DOLOČENE situacije na ŽIVCE in ene DOLOČENE izjgave enih DOLOČENIH ljudiiii!

ok sem že kulj xzobkox

spet se mi je na bolš poslabšal

:vragec:

tjah.... xrolleyesx

no....sej che razmislm, bi se biu z mickenim chist hec porochit

k tole istospolni zakoni....pa che bi bla prvi par k bi mu to ratu, bi usak peder dal ne vem kaj, sam de bi mi zheno lohk mapichu x:Dx x:Dx x:Dx

ampak biu bi pa en estetski blemchek....namrech zhena bi skos na urgenci visela, bi mela :blackeye: :blackeye: :blackeye: aja...ups.....padla po stopnicah x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>No, saj vem, da bi v zakonu s tabo morau najprej vdovavovec postat, da bi me končno nekdo dober dol dal.... :vragec:  xcivx  x:Dx

no vish......sploh ni dobra fukachica x:Dx x:Dx x:Dx

sam za kolichino ji gre x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Čak mal, moja je super ljubimka, se nč ne pritožujem.  x:px Sam s tabo pa se raj neb poročil.....te bi morau fentat iz obupa :vragec:  x:Dx  x:Dx

sam pred tem, bi te jst kr nekajkrat po shtengah zmetu...zarad gnusa :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk :xx!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...