aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kok s ti zlobn zadne cajte... mislm....halo????de si zazhelish bit tak k mick???? :xx!: :xx!: take je treba hospitalizirat zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mislm....halo????de si zazhelish bit tak k mick???? :xx!: :xx!: take je treba hospitalizirat zlomk Vsake oči majo svojga malarja. Joj, ne morm verjet, da sta tolk stara, pa se zbadata, ko dva otroka....zelo odraslo, res.... :xx!: <{POST_SNAPBACK}> Pa pol se paz, k boš velik bl popularn pri bejbah .....pa velik manj pri zavistnem aakhutu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ko se tuče ta se voli! Kdaj bo poroka Mick in aakhut? A bom povabljena? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kakšna oporoka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna oporoka Očala dej gor! Poroka! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se podpisem. Se vedno si v . Ceprav bi rada, da ne bi bilo vec tako no jz se pa kle podpišem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Očala dej gor! Poroka! Ne verjamem, poznam oba Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A k ga nbena več noče, pa naj ga jst vzamem? :xx!: Pih...... Pa itak mam ženske raj nekak.... <{POST_SNAPBACK}>Ne verjamem, poznam oba Ja ne vem...mal sta mi že sumljiva ...če jst koga ne maram, ga ne šljivim 5%, vidva pa skos ljubeče komplimente dajeta drug drugemu ...pol se pa človk kr mal zmede.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 eh ja... si mi olajsal zadevo... kaj naj recem.. en sam simpl rule.. pa je to tko tezko.. whatever.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ja ne vem...mal sta mi že sumljiva ...če jst koga ne maram, ga ne šljivim 5%, vidva pa skos ljubeče komplimente dajeta drug drugemu ...pol se pa človk kr mal zmede.... hja, ce dobr pomislm.. bi se kar strinjala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 hehe, fanta, vidva se kar rada mejta in bodta vesela, da sta vsak na drugem koncu sveta (ups, Slovenije) doma, da si prevec konkurence ne delata.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Se boste vse pri Melisi zmenili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čuj ti, mala, da te neum za uhice..... Na kero malo je to zdej letel? Boga moja ušeska...mčkn me lohk potegneš za ušesa, če jih boš pol pobožu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ma jebi se, krava! Pojma nimaš! Hvala bogu, da te nikol več ne bom vidla, k si tok pametna, da bruhaš! Kok sm jezna!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 men grejo pa ene DOLOČENE situacije na ŽIVCE in ene DOLOČENE izjgave enih DOLOČENIH ljudiiii! ok sem že kulj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 tjah.... no....sej che razmislm, bi se biu z mickenim chist hec porochitk tole istospolni zakoni....pa che bi bla prvi par k bi mu to ratu, bi usak peder dal ne vem kaj, sam de bi mi zheno lohk mapichu ampak biu bi pa en estetski blemchek....namrech zhena bi skos na urgenci visela, bi mela aja...ups.....padla po stopnicah zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...možek bi pa na britofu zlo hiter končal..... Al pa v fojbah.... pol bi te shele pedri okol iskal.... bi biu vdovavovec zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 modela spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, saj vem, da bi v zakonu s tabo morau najprej vdovavovec postat, da bi me končno nekdo dober dol dal.... no vish......sploh ni dobra fukachica sam za kolichino ji gre zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak mal, moja je super ljubimka, se nč ne pritožujem. Sam s tabo pa se raj neb poročil.....te bi morau fentat iz obupa sam pred tem, bi te jst kr nekajkrat po shtengah zmetu...zarad gnusa :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, ti neb blo prvič, da bi neki sam 1x zmogu..... tole se pa slish tko, kokr de bi te jst zhe enkrat napichu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tolk ti je znano? taaaaake riti od taaaaake pizde pa res ne morm kr tko zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, vidim, da je ne morš.............pozabit. ooooooo zhena mick-a.....kolk te jst pogresham :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kaki prasci znate bit! :xx!: Naj se vam zatakne! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Diana, carica Drugac pa...kere groznje :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts