Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, da dokoncam. Meni so bedne groznje in ponizevanje med dvema osebkoma tukaj. Obadva sta po svoje kul, ampak dolocene stvari so pa res mal too much.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Rad bi povedal prijateljici, ki ob pravih časih pove prave stvari, da jo imam rad.... x:Xx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>No, vsaj ena (Diana :palec: ) k je napisala konkretn :palec: , pa da se izognem očitku, da ni blo men namenjen.... x^x

Tole med Mickom in aakhutom je med Mickom in aakhutom, nima veze s kom drugim in mislim, da vsi okol velik preresn jemljete najine dialoge.....in velik resneje kot mi2 sama. Neb tud spregledal velik smeškov, ki spremljajo najine poste ter izražajo zafrkancijo in smeh ob napisanem. x;)x  Jaz bi se na vašem mestu zamislil nad tistimi, ki si med seboj ne poveste stvari tolk odkrito in na javno, od zad pa manipulirate in klevetate 100 na uro.  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!: Bruh in bljak.  :o|o:

Mick aakhutu nkol ni grozil, obratno je bilo vse polno tega. Niti mu ne sledi za posti, niti ne začenja s prepirom, niti ga ne začne žalit, niti ne piše laži o lunatkih in lunatkah, niti ne žali (razen ko mal vrne radi reda x:o)x ). In mi prav prisrčn dol visi kaj si kdo o tem misli. Raj bi se o seb zamislil, pa se ne tukaj na javno lepe in omikane delal, v ozadju pa se obnašal kot se pač nekateri. Mi2 si vsaj odkrito nasprotujeva, ne izražava lažne olikanosti in se ne sprenevedava, verjetn bi se pa vseen velik bolje razumela na kakem piru kot velik vas, ki se pogovarjate kao vljudno.  Seveda tega aakhut ne bo priznal, bo me rajši v postu obdaril s kakim  :blackeye: ...... xDDx  x:o)x Predolg sem že tu, da bi pretirane zaključke o kom delal brez življenskih izkušenj z njim, ko sem to kdaj naredil, mi je bilo kasneje najmanj "mal" žal.

Mejte se skrajno lepo, pa magar sam navidezno, sam da bo zunanji vtis ok.  x^x  :xx!:  :vragec:

Mick,kr je res je res! :palec: x^x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>No, k sem glih razpoložen.  :vragec: Še posebej pa me razpizdijo pičkice (oprosti pika, ni teb namenjen  x:o)x ), k jih tipčki dol dajo kdaj čejo al pa k jih noče skor nben dol dat, pol pa se neki duvajo in delajo fine :inocent: . Mogoč se bi blo treba še s kakim tipčkom al dvema mal združit  :vragec: , pa mal razpričat x:px , bi verjetn vtihnile za vekomaj. Pih.... :o|o:

Dober, nem več, mal sm razpizdnjen :vragec: ..... x:o)x  xcivx  xDDx

:sori:

x:o)x

Še dobr, da s v oklepaju razložu, da ne leti name, k pol bi pa od mene eno

:blackeye: fasu! :vragec: x:Dx x;)x

Moja nezupljivost se je izkazala za edino pravilno!!!!

Ljudje vidijo tisto, kar sami hočejo,... preveč neptuna oziroma domišljije,..

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Mick x:Ix  x:Dx  x:o)x

tudi vidva klevetata eno punco, ki je ni tukaj da bi vaju poslala nekam.... xDDx

:vragec:

kuko de je ni :eek: :eek: :eek:

SEVEDA JE!!!!!

samo ne vech kot sochnavila.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

vesh de ji ne da, de neb brala kaj si kdo o njej misli :xx!: x:Dx

ma pach drug nik....jebiga....brez jajc :xx!:

ampak IP ma pa she zmeri isti....tko de ni blema x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...