Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 rada bi ti samo povedala, da ne bom več dolgo zdržala tega tempa... brez tvoje podpore. žal, ne zmorem več... trenutnose trošijo zadnji atomi . in potem bom videla, kdo bo na boljšem, boš potem dojel???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samba 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ne igraj se s čustvi!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 a jst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> in žalijo vse po vrsti sej ne VSEH po vrsti....samo nekatere zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samba 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a jst Neee, selene, tebi želim veliko notranje moči, da vzdržiš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Selene Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jebte se...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kok eni radi spletkarjo..... jim vsaj dolgčas ni spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Matr, si sploh neb mislu da mamo take Device Orleanske tle na forumu! Zgleda da sm js kej druzga vidu, ne tega! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Selene Astrahvala , jutri je nov danin tebi Samba tudi... včasih nas notranja moč preseneti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ce smo iskreni, to lahko vsak zase rece prav tako! -----------... jao jao, kje so še eni, .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samba 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala , jutri je nov danin tebi Samba tudi... včasih nas notranja moč preseneti ja, mene je že večkrat, trenutno je pa ni prav dosti, pa še prilike ne, da bi mu povedala. Ko je vroče, poniknejo, ne? Selene, drži se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 pejt z glavo u rit cepc!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V rit si nos zabij!.........bi temu rekla moja bakica. evo...sej skos pravm, de si chefur :xx!: zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Jst bom dala tole Pičkico zaščitit, da je ne boste mogl več uporablat...pol pa skos mislm, da name leti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bom dala tole Pičkico zaščitit, da je ne boste mogl več uporablat...pol pa skos mislm, da name leti! obstoja alternativa besedi "PICHKICA"....recimo )!( ... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Mater, se vid, da je bla snoč polna luna. Je pršla dns k nam ena una, ki knjige prodaja, pa mi je težila že ob osmih zjutraj. Ka je hudič babi prfuknjen al kuga je. Ko sem pa jaz začel vodt razgovor, je pa popizdla in mi grozila, da me bo policijotm prjavla. Sem jo sam uprašal, če še kaj druzga prodaja in kakšna je cena, baba pa znori res ne vem, ka sem jst pršu na njena vrata, al ona na moja Zato pete vse take u pizdumaternu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa pikolovski k nek zagrenjen slovenceljn. Mama ti je čefur. WRONG mama je s spodnje shtajerske (lashko) zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Sm vedu, da si štajerc..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sm vedu, da si štajerc..... shtajerc jst????!!!!! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: to pa zhe ne.... sej nism reku de je shtajerka....butec polpismen...samo od tam je zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> WRONG mama je s spodnje shtajerske (lashko) zlomk Pojavlja se vprašanje? Sta z mamo na bojni nogi, da tok ne maraš štajercev???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Cvičkar....prov vidm jo, kako je pozjala... Kva s me nasmeju... reva, po moje bo mela more ponoč...a s ji vsaj firnke razkazu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvičkar....prov vidm jo, kako je pozjala... Kva s me nasmeju... reva, po moje bo mela more ponoč...a s ji vsaj firnke razkazu? Kuga b ji firnke kazal, ko je pa še nisem dobr čez urata dubu Pa tud nisva se nč zmenila, ka ni hotla cene povedat. Zarad mene b lahko rekla tud 100.000 evrov. B jst že zglihal, ko b ji dal tolmača u roke, b že popuščvala, b cena padala, tako kot b se tolmač dvigval. Sam mi je prej ušla Drugč se bom bolj prpravu in bom naslednjo prej u kuhje spustu, miza bom nmav pospravu, da nau čist mastna. Pol pa da vimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kuga b ji firnke kazal, ko je pa še nisem dobr čez urata dubu Pa tud nisva se nč zmenila, ka ni hotla cene povedat. Zarad mene b lahko rekla tud 100.000 evrov. B jst že zglihal, ko b ji dal tolmača u roke, b že popuščvala, b cena padala, tako kot b se tolmač dvigval. Sam mi je prej ušla Drugč se bom bolj prpravu in bom naslednjo prej u kuhje spustu, miza bom nmav pospravu, da nau čist mastna. Pol pa da vimo Dej na svoja vrata vsaj obes napis : POZOR HUD PES...da jih vsaj mal prpravš na to, kar jih čaka, reve! Mah, mizo pa kr pust mastno, da v bol drsel! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej na svoja vrata vsaj obes napis : POZOR HUD PES...da jih vsaj mal prpravš na to, kar jih čaka, reve! Mah, mizo pa kr pust mastno, da v bol drsel! Tist napis nam dau gor. Ma po miz so mi pa u kuhn pa kure hodile Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts