Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

rada bi ti samo povedala, da ne bom več dolgo zdržala tega tempa... brez tvoje podpore. žal, ne zmorem več... trenutnose trošijo zadnji atomi . in potem bom videla, kdo bo na boljšem, boš potem dojel????
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Jst bom dala tole Pičkico zaščitit, da je ne boste mogl več uporablat...pol pa skos mislm, da name leti! :vragec:  :lol: :D

:vragec:

obstoja alternativa besedi "PICHKICA"....recimo )!( ... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mater, se vid, da je bla snoč polna luna. x;)x Je pršla dns k nam ena una, ki knjige prodaja, pa mi je težila že ob osmih zjutraj. Ka je hudič babi prfuknjen al kuga je. x:Ix Ko sem pa jaz začel vodt razgovor, je pa popizdla in mi grozila, da me bo policijotm prjavla. x:Dx Sem jo sam uprašal, če še kaj druzga prodaja in kakšna je cena, baba pa znori :vragec: res ne vem, ka sem jst pršu na njena vrata, al ona na moja :vragec: Zato pete vse take u pizdumaternu x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:o)x  :palec:

Sm vedu, da si štajerc..... :vragec:  x:px  x:Dx

:vragec:

shtajerc jst????!!!!! :eek: :eek: :eek: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

to pa zhe ne.... xrolleyesx

sej nism reku de je shtajerka....butec polpismen...samo od tam je x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Cvičkar....prov vidm jo, kako je pozjala... :eek:  :palec: Kva s me nasmeju... x:Dx  x:Dx  x:Dx reva, po moje bo mela more ponoč...a s ji vsaj firnke razkazu? :inocent: :lol:

Kuga b ji firnke kazal, ko je pa še nisem dobr čez urata dubu x8Dx Pa tud nisva se nč zmenila, ka ni hotla cene povedat. Zarad mene b lahko rekla tud 100.000 evrov. x;)x B jst že zglihal, ko b ji dal tolmača u roke, b že popuščvala, b cena padala, tako kot b se tolmač dvigval. x;)x Sam mi je prej ušla xDDx Drugč se bom bolj prpravu in bom naslednjo prej u kuhje spustu, miza bom nmav pospravu, da nau čist mastna. Pol pa da vimo x;)x

<{POST_SNAPBACK}>xDDx

Kuga b ji firnke kazal, ko je pa še nisem dobr čez urata dubu x8Dx Pa tud nisva se nč zmenila, ka ni hotla cene povedat. Zarad mene b lahko rekla tud 100.000 evrov.  x;)x B jst že zglihal, ko b ji dal tolmača u roke, b že popuščvala, b cena padala, tako kot b se tolmač dvigval. x;)x Sam  mi je prej ušla  xDDx Drugč se bom bolj prpravu in bom naslednjo prej u kuhje spustu, miza bom nmav pospravu, da nau čist mastna. Pol pa da vimo x;)x

Dej na svoja vrata vsaj obes napis : POZOR HUD PES...da jih vsaj mal prpravš na to, kar jih čaka, reve! x;)x

Mah, mizo pa kr pust mastno, da v bol drsel! :lol: :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...