cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ja....ampak jaz lahko pokažem zobke tistemu tudi na drugačen način....potem bo pa JOJ,hehehe pe,danes so me pa res razjezili....... Jst b tud pokazal zobke, sam jih je zmanjkalo. Res ne vem, kuga je s tem. sem jih redno s cvičkom pa z borovnicami splahoval in to večkrat na dan. Zdaj so kurbe pa čist črne ratale, pol mi jih je pa en idiotski zobozdravnik pa ven populu. Me pa nč ne mot, se vsaj borovnice ne ustavljajo tam na škrbincah. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ne išči zdaj odgovorov, ki jih ni moč dati, ker bi jih ne zmogel živeti. In stvar je v tem: ŽIVETI VSE. Živi vprašanja zdaj. Morda boš potem zlagoma, ne da bi opazil, nekega daljnega dne zaživel odgovore. (Rainer Maria Rilke) To sicer niso moje besede... jih pa namenjam nekomu, da me bo razumel..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo bi blo vedeti, kako ločiti "bit prepričan v svoj prav" in "imeti prav" Bodi prepričan, da kadar vem, da nimam prav sem raje tiho Zdaj sem pa že toliko stara,da vem, kdaj imam prav in tudi življenskih izkušenj (dobrih in slabih)imam toliko, da....... Kadar sem pa prepričana v svoj prav ponavadi tudi imam prav, zato se nikar ne boj zame...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, zdej s me pa pogruntu! Zato sm hotla to narest, dab preverla, kok lohk sfolgaš.... a to na pozitiven al negativen način? Sam vprašam... pozitiven, jasno cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sem tolk star in imam tolk življenskih izkušenj, da vem, da je tko.... Zakaj pa potem tako skrbno skrivaš svoja leta......????Saj, za svojo ikonco in nick-om lahko rečeš marsikaj,ne......drugače pa...... Sicer pa, sem zelo prepričana vase in svoj prav, pa naj ti bo všeč ali ne, pač bodi skeptičen, jaz že vem kaj je prav......drugače raje molčim Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozitiven, jasno Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jupijajajajupijupija jupijajaja jupijupija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa saj nimam nč proti teb , zgleda, da pač napišeš stvari, k se mal okomim nanje..... Ma, pusti mene.......pa se okomi raje na druge.......pač, se ne štekam s teboj in to je to.......Ponavadi ljudem, ki mi niso všeč to povem ali pokažem (in tebi sem)....zato - LEAVE ME ALONE!!!!!!!! Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jah, kaj pa nej.......sej se ne morem jezit cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, pusti mene.......pa se okomi raje na druge.......pač, se ne štekam s teboj in to je to.......Ponavadi ljudem, ki mi niso všeč to povem ali pokažem (in tebi sem)....zato - LEAVE ME ALONE!!!!!!!! Ne sekiraj se, če se ne zastopš z njim. Kdo pa se zastop na tem svet za advokatom-NBEDEN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Mick, spoki se dam, k so se kle vsi nate spravl, men se pa ne da klele tvojga advokata it, k glih čokolado jem... Sej te mam jst rada... A je težk dan dons, da ste sitni? Men je pa prov fajn...zjutri bi sicer mogla šefa v 3 p.m. poslat, pa pol še eno bejbo, ampak zdej sm pa kul.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 jst se zastopim z advokatom sam se danes s kom drugim ne :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst se zastopim z advokatom sam se danes s kom drugim ne :xx!: Določene napake u živlenj se ne dajo nkol poprvt. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...brez advokata. SEM ŽE EMKRAT POVEDAL PA ZGLEDA, DA NE ZALEŽE; ČE SE SREČAŠ V POSEBNEM ZAPRTEM PROSTORU Z LEVOM, KAČO STRUPENJAČO IN ADVOKATOM IN ZA REŠITEV IMAŠ PIŠTOLO Z DVEMA NABOJEMA. POTEM JE REŠITEV SAMO TA, ČE HOČEŠ PREŽIVET, DA USTRELIŠ ADVOKATA IN TO DVAKRAT ZA VSAK SLUČAJ. S KAČO IN LEVOM BOŠ ŽE KAKO, PR ADVOKATU PA NI REŠITVE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš kaka je razlika med povoženim dihurjem in povoženim advokatom? Pri povoženmu dihurju se bremz špure vidijo...... Saj jst mam tebe tud rad. hAHAHAHAHAHAHAHAHAH dobr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Fotko npr. pa lohk dobiš od koga, ki si jo je shranu (npr. aakhut ), nimam kaj skrivat, se pač ne razkazujem tolk.... ŠE NIČ VIDLA.....Dokler ne vidim nič ne verjamem.......kot advokat bi pa lahko vedel Zlo prepričana vase in svoj prav? Tolk manj šans imaš, da neb spregledala..... ko nimaš prav....... imam prav,ja, ja....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, ne maram bejb k se sam na videz palijo, pol pa za ziher ne dam več gor.... Pa kdo je rekel, da se jaz zdaj nekaj palim na fotke in videz..... Jaz samo ne verjamem, da jih imaš 40 Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> teb sm že tko al tko všeč. AAAA, ja pa res, komu bi le ne bil simpatičen?????? Staviva? Stavim pa jaz že ne,ne,ne,ne...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 kdo je pa tebe prosu da zdej prideš???? bemti pms, ms spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kak te ne, saj maš tak prav, ne? Ja, itak..... saj ti pravim, da imam vedno prav in, ko vem, da imam prav, potem imam definitivno prav...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Dons mam to za povedat: KDO VAM JE DAL IZPITE ZA AVTO BEBOTI NESPOSOBNI!!!!!!?????? :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: v redu. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Boste vidl barabe jutr s kom mate opravka!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, torej staviva Kdo izgubi plača večerjo lunatku, lunatki po svoji izbiri Zgubiš+dobiš stava , kaj zej cvikaš? Cvikam?....pa saj sem ti rekla, da itak imam prav, tak da je čist brezveze.....jaz nikoli ne stavim....sem ziheraš......druga opcija? Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe...pa sm ti reku, da bi blo fino znat ločit med "bit prepričan v svoj prav" in "imeti prav". Še vedno prepričana, da imam prav Veš, se ne dam...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kadar sem prepričana, da imam prav definitivno imam prav...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts