Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja,ja....ampak jaz lahko pokažem zobke tistemu tudi na drugačen način....potem bo pa JOJ,hehehe :inocent:  :vragec: pe,danes so me pa res razjezili....... :eek:

Jst b tud pokazal zobke, sam jih je zmanjkalo. Res ne vem, kuga je s tem. sem jih redno s cvičkom pa z borovnicami splahoval in to večkrat na dan. Zdaj so kurbe pa čist črne ratale, pol mi jih je pa en idiotski zobozdravnik pa ven populu. :vragec: Me pa nč ne mot, se vsaj borovnice ne ustavljajo tam na škrbincah. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne išči zdaj odgovorov, ki jih ni moč dati, ker bi jih ne zmogel živeti.

In stvar je v tem: ŽIVETI VSE. Živi vprašanja zdaj.

Morda boš potem zlagoma, ne da bi opazil, nekega daljnega dne zaživel odgovore.

(Rainer Maria Rilke)

To sicer niso moje besede... jih pa namenjam nekomu, da me bo razumel.....

<{POST_SNAPBACK}>Zanimivo bi blo vedeti, kako ločiti "bit prepričan v svoj prav" in "imeti prav"  x;)x  xcivx  x:Dx

Bodi prepričan, da kadar vem, da nimam prav sem raje tiho x;)x

Zdaj sem pa že toliko stara,da vem, kdaj imam prav in tudi življenskih izkušenj (dobrih in slabih)imam toliko, da....... xDDx :palec: Kadar sem pa prepričana v svoj prav ponavadi tudi imam prav, zato se nikar ne boj zame...... x;)x x;)x x;)x x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}> Sem tolk star in imam tolk življenskih izkušenj, da vem, da je tko.... xcivx  x;)x  x:Dx  x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx Zakaj pa potem tako skrbno skrivaš svoja leta......????

Saj, za svojo ikonco in nick-om lahko rečeš marsikaj,ne......drugače pa...... x?x

Sicer pa, sem zelo prepričana vase in svoj prav, pa naj ti bo všeč ali ne, pač bodi skeptičen, jaz že vem kaj je prav......drugače raje molčimx:o)x x:Dx :vragec: x:)x

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:

Pa saj nimam nč proti teb x:)x , zgleda, da pač napišeš stvari, k se mal okomim nanje..... x:o)x  x:Xx

Ma, pusti mene.......pa se okomi raje na druge.......pač, se ne štekam s teboj in to je to.......Ponavadi ljudem, ki mi niso všeč to povem ali pokažem (in tebi sem)....zato - LEAVE ME ALONE!!!!!!!! :palec: x:Dx :inocent: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ma, pusti mene.......pa se okomi raje na druge.......pač, se ne štekam s teboj in to je to.......Ponavadi ljudem, ki mi niso všeč to povem ali pokažem (in tebi sem)....zato - LEAVE ME ALONE!!!!!!!! :palec:  x:Dx  :inocent:  x:Dx

Ne sekiraj se, če se ne zastopš z njim. Kdo pa se zastop na tem svet za advokatom-NBEDEN :vragec:

Mick, spoki se dam, k so se kle vsi nate spravl, men se pa ne da klele tvojga advokata it, k glih čokolado jem... :vragec: x:px

Sej te mam jst rada... x;)x

A je težk dan dons, da ste sitni? :inocent:

Men je pa prov fajn...zjutri bi sicer mogla šefa v 3 p.m. poslat, pa pol še eno bejbo, ampak zdej sm pa kul.... x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>...brez advokata.  :vragec:  x:px  x:Dx

SEM ŽE EMKRAT POVEDAL PA ZGLEDA, DA NE ZALEŽE; :vragec: ČE SE SREČAŠ V POSEBNEM ZAPRTEM PROSTORU Z LEVOM, KAČO STRUPENJAČO IN ADVOKATOM IN ZA REŠITEV IMAŠ PIŠTOLO Z DVEMA NABOJEMA. POTEM JE REŠITEV SAMO TA, ČE HOČEŠ PREŽIVET, DA USTRELIŠ ADVOKATA IN TO DVAKRAT ZA VSAK SLUČAJ. S KAČO IN LEVOM BOŠ ŽE KAKO, PR ADVOKATU PA NI REŠITVE :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:

x;)x Fotko npr. pa lohk dobiš od koga, ki si jo je shranu (npr. aakhut x:o)x  x:Dx ), nimam kaj skrivat, se pač ne razkazujem tolk.... x;)x

ŠE NIČ VIDLA.....Dokler ne vidim nič ne verjamem.......kot advokat bi pa lahko vedel :inocent:  :o|o:

Zlo prepričana vase in svoj prav? Tolk manj šans imaš, da neb spregledala..... ko nimaš prav....... :vragec:  x:Dx  x;)x

imam prav,ja, ja....... :vragec:  x:Dx

Dons mam to za povedat: KDO VAM JE DAL IZPITE ZA AVTO BEBOTI NESPOSOBNI!!!!!!?????? xrolleyesx :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

v redu.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>No, torej staviva x:px  :palec: Kdo izgubi plača večerjo lunatku, lunatki po svoji izbiri  x:px  :vragec:  x:Dx Zgubiš+dobiš stava x;)x , kaj zej cvikaš?  :vragec:

Cvikam?....pa saj sem ti rekla, da itak imam prav, tak da je čist brezveze.....jaz nikoli ne stavim....sem ziheraš......druga opcija? :vragec: x:Dx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...