aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pa tudi to she ni vseche poklichete zdaj...uredimo tudi prenos vashih dolgov na vashe najblizhje zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>brezplacno pa vas seveda posljemo k hudicu... A k aakhutu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A k aakhutu? ma nism jst shefjst sm sam zlomk zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma nism jst shefjst sm sam zlomk zlomk To pa težko verjamem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 kwa pomen to k mas na ikoni?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bunnyJ 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 rada bi mu povedala da me je prizadel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa pomen to k mas na ikoni?? Jaz? Ljubezen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 a je to k una reklama grobarskega podjetja - VI UMRETE - MI NAREDIMO OSTALO cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Za enga butla od dons: asinus asinorum in saecula saeculorum lalalalalalala. Fajn se mam drugac. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 jz se mam tud krasno HWALA! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz? Ljubezen Hm...zapletena pismenka... Mogoče pa ti tud tk en mau zapletaš tole svojo lbezn Mah, ne.... Vse bo v redu Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za enga butla od dons: asinus asinorum in saecula saeculorum lalalalalalala. Fajn se mam drugac. kakšen sinus - je to matematika....? nori sinus! x!x cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 kaj je že to? osel oslov na vekov veke? amen.... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 TI SI EN KRETEN... SEJ VEŠ KOK SE MAVA RADA... WHATEVER Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Dovolj imam tipov, ki ne vedo kaj hocejo, zakaj zivijo in ki sploh ne vejo, kje se jih glava drzi.To je mene ze tako izmucilo, da jih sploh ne jemljem vec resno. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Ja sej... točn tko. k ne vejo kaj hočjo... človk je zmatran od tega ja Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dovolj imam tipov, ki ne vedo kaj hocejo, zakaj zivijo in ki sploh ne vejo, kje se jih glava drzi.To je mene ze tako izmucilo, da jih sploh ne jemljem vec resno. sej nimaš kej resno jemat... škoda živcev spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Saj se sploh ne morem vec sekirat, zdaj se le smejem, ne gre drugace. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ma ja... sej majo oni probleme ne ti spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 zivljenje gre dalje... "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 jp... ena izkušnja več spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Jutr bo ze vse pozabljen, al pa ze prej!Vazn da se imamo fajn! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Ja itak... mi mamo se fajn če vam prav je al nee Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Za nekoga s primorske: Priloznost zamujena, ne vrne se nobena Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 preklet kurc bizantinski teroristichen od hishnika....deb ga u guantanamo zaprl :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :!!: :!!: :!!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts