Melodie 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm...zapletena pismenka... Mogoče pa ti tud tk en mau zapletaš tole svojo lbezn Mah, ne.... Vse bo v redu Moje ljubezni sploh ni Pismenka pa je zelo lepa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Zakaj ravno zdej ko mi je najmanj mar pa mi nikoli prej ni blo tok 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Hvala, ker si mi poslala!!!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 lalalala.... hihihi... tralalala... life is beautiful!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ijoj kok jih bo en fasu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ijoj kok jih bo en fasu a po nagi? zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>lalalala.... hihihi... tralalala... life is beautiful!!!! Ob takih urah ponavad tud je Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a po nagi? zlomk se javš namest njega? <{POST_SNAPBACK}>Ob takih urah ponavad tud je zjutri pa po glav dobit...hehehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dovolj imam tipov, ki ne vedo kaj hocejo, zakaj zivijo in ki sploh ne vejo, kje se jih glava drzi.To je mene ze tako izmucilo, da jih sploh ne jemljem vec resno. se ne bi mogla bolj strinjat Js sm tut že tok utrujena od vsega tega ... in pol ful velikrat slišim pritoževanje tipov, da se ženske ne znamo odločit ... yeah right ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Bi bilo zanimivo videti, kako se lunatiki v resničnosti kaj znajdejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za nekoga s primorske: Priloznost zamujena, ne vrne se nobena kaj pa recimo: Ce je priloznost zamujena, se vedno pojavi se ena ? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi bilo zanimivo videti, kako se lunatiki v resničnosti kaj znajdejo. Heh. Ja, se strinjam, da so nekaj drugega besede ali zhelje kot pa dejanja. Pozdravljen in dobrodosel! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi bilo zanimivo videti, kako se lunatiki v resničnosti kaj znajdejo. Ah tiste, k sm imela cast spoznati, so isti tudi v resnici. Ampak med njimi ni nobenih takih, k so na forumu neprestano dobre volje in se jim dogajajo same lepe stvari in se sam hvalijo Te, k jih poznam, smo cloveski in enaki kot tu.... <{POST_SNAPBACK}>kaj pa recimo: Ce je priloznost zamujena, se vedno pojavi se ena ? Velikokrat je to res, samo v tem primeru odlocam jaz in se ene sanse ne dam Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah tiste, k sm imela cast spoznati, so isti tudi v resnici. Ampak med njimi ni nobenih takih, k so na forumu neprestano dobre volje in se jim dogajajo same lepe stvari in se sam hvalijo Te, k jih poznam, smo cloveski in enaki kot tu.... sej se nobenmu ne dogajajo sam lepe reči....če pa maš slab dan, pol pa ponavad niti ne prideš še drugim težit kok se slabo počutiš xsmx cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 psssst......je kdo kej omenu da si manj vredna? c c c c cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej se nobenmu ne dogajajo sam lepe reči....če pa maš slab dan, pol pa ponavad niti ne prideš še drugim težit kok se slabo počutiš Ne nisem mislila na tak nacin. Ampak neko clovesko plat je pa ze fajn, da nekdo pokaze. Pac moje mnenje, sicer mi je pa vseeno. mysti, kdo te je tako razjezil? sefi? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 :xx!: A si ji kej nazaj rekla? Sam ne rect, da ne Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj misliš? pusi sm, kr se bojim za službo. sam če razmislim ... ja, fakkin pusy sm. morala bi kej nazaj rečt. mogoče bo še prilika. ma jebe nej se Pa sej je mogoce boljs po eni strani, da si tiho, pa jim potem z dejanji pokazes, da si taprava...ozrioma prej k slej, jim bo prislo na uho, kaksne izobrazbe si.Po drugi, bi se pa blo fajn postavit zase Mah sej bo! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 he he --------pejte k vragu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Matr mi greste na živce z nekim podcenjevanjem. Čist nč nism manj vredna kt vi, žvine velike. Mrš. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Sam goni se ... :xx!: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 .. tajnica tajnica tajnica tajnica tajnica tajnica tajnica .... -----------Ne pač pa ena prfoksa, ki mi je dan rekla tajnica! Z vsem spoštovanjem do tajnic me razpiz**, da me nekdo pojmuje za tajnico, če mam popolnoma isto izorbarzbo ... se pravu univerzitetno, kot dotična "gospa". Jebojonevemkdo.press :xx!: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 v bistvu mam tooooooooooooooolk dela, pa se prpravlam... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 jest moram sam mal zakricat: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ijoj kok jih bo en fasu ja, res je, danes jih je oreng dobil... :xx!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Tud jst morm mal zakričat aaaaaaaaaaaaaaa (sm tud zares, s tamalmu sva se mal ometavala z blazinami, kok je to fajn) Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ma ke brezveze,daj no koga Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts