kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta hip nimam koga za nahrulit..... Je kaj narobe s teboj? Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 pih,a od tebe Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 he he Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ti si jih tud iščeš....... Nič jaz ne iščem,......sploh pa ti nisi tak....da bi..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ma jaz,itak vem vse Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj, kaj, kaj ....da nism tak, da bi .....o ja, bi bi .....te nahrulim kdaj češ! ma,nisi ti takšen.....mene,nahrulil ......ne,ne, si fejst fant Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsega pač še ne..... no česa,povej,pol ti pa povem če sem vedla Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, res je, danes jih je oreng dobil... :xx!:nisi bil edini... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, če te že to rajca, zakaj pa ne? Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 sori no Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 vidiš to je dobro da ti veš s čim jaz migam in kaj imam v možganih Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, če te že to rajca, zakaj pa ne? joj,mickeni....človek že pomisli,da bi te imel rad,potem pa zopet tako vun usekaš..... ej,ko bi ti vedel,kaj mene "vzburi"? Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ...ja, prav lep dan je in nic ne more spremeniti tega dejstva! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, dober, pa saj sm vedu, da veš, da sm gentlemen...... gentlemen ja..........ti........... če ti bo na nagrobniku pisalo "izvinite što ne ustajem" potem mogoče, sicer nč..... xsmx cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Joj Tjasa, kolk si ti smotana!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Ma ena, k dela bedarije zaradi slamparije. :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 jao ... ta teden bo še hudo pester se mi en kr smil spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jao ... ta teden bo še hudo pester se mi en kr smil le kdo bi to lahko bil ker se mi dečko kar smili upam, da bo zdržal in ostal živ ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj misliš? pusi sm, kr se bojim za službo. sam če razmislim ... ja, fakkin pusy sm. morala bi kej nazaj rečt. mogoče bo še prilika. ma jebe nej se Mala, ti ji naslednjič reč, da ni dobr knjižnjice pomila...if you know what I mean!??? <{POST_SNAPBACK}>Ta hip nimam koga za nahrulit..... Jst tud ne. Čudn, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Spletnim komunikacijam je ista rdeča nit. Povem mojo sliko mojih težav in verjetno je, da pritegnem pozornost in verjetno je, da zaužijemsočutje; ej kako je to sladko!Pomagati človeku v sivih trenutkih, ja, a kako vedeti da to ni show?Kako rda slišim človeka, ki pove, kaj lepega se mu je zgodilo....!Ha,ha,ha, gospoda; od zvezde k zvezdam gre naša pot! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 :aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sam izgon sem mogla mal zakričat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ej, poln kufer te mam.... zdej se pa revico ubogo delaš... kr si skuhala to pojej :xx!: itak pa znaš krivdo na druge prenest in komu materialno ljubezen dat... je fajn občutek, če si jo kupuješ???? koza :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 aiwa aiwa aiwa če ti nis prtisnena spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 nej grejo u pizdo materno vse rachunovodkinje tega sveta zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts