aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, jebi ga, zato pač staln mimo sekaš. Sprav se delat mal več pa bo..... vesh kwache je pa dobra roba pogojena s kolichino dela.....pol jo pa kr mej :xx!: zlomk bo she naprej uzhivu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, te pa bod mal bl spreten..... ches ak frajer pa kej dobrga zrihtisej mash veze pr...khm, khm, khm...oni :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ona se sam z mano zadeva a ti ga po slamci vleche zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Vidva se pa povsod nekaj fajtata.... Ni mira pred vama..... A bi ne bilo bolje, da se namesto tegale besednega dvoboja raje dobita na eni jasi in se "v živo" sfajtata......potem bo pa mir enkrat!!!!! x!x x!x x!x Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 jst sm koj zasam de me pol naujo preganjalzarad napada na uradni organ-chek zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, v živo je miren k jagnjček, za razliko od mene. Hahaha, po slamici Mah, sam da potegne, men je fajn..... a to omen, de nimash sam tko mick-enga....tut zhivahn je zlo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 sej se ne spomne....kdaj je blo zadnjich zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 hm...ma kaj nebi bil čas da nehata Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Še tretji se je pojavil :xx!: Wanesa, danes ne bo konca....... :xx!: Ma, zateženi ste, da boste vedeli....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še tretji se je pojavil :xx!: Wanesa, danes ne bo konca....... :xx!: Ma, zateženi ste, da boste vedeli....... pa res ne kapiram kaj te jaz motim Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa res ne kapiram kaj te jaz motim Ma,ne.....oni tri fajteki zgoraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa res ne kapiram kaj te jaz motim hehe, wanesa ta je bla pa čist blond izjava... kokica je mislila Bobnarčka.... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 jah kaj češ,posledice ker sem bila pred leti pobarvana v blond Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>jah kaj češ,posledice ker sem bila pred leti pobarvana v blond ta je pa sploh blond: "pobarvana v blond " a nisi bila NA blond Popravljeno 1. julij 2005 -> dr.moreno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Kva pa mate tle,loleki? A nimate bolš dela? Pr bejbah suša, pol se greste pa take fajte! Ajajaj, slovencljni, ne delajte sramote rodni grudi? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Pr enmu uhu not, pr drugmu pa vn, tralala [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr enmu uhu not, pr drugmu pa vn, tralala ti gospodič X, a si mogoče ti gor na avatarju, ker zgledaš kot en samovšečni debilček, ama dobesedno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Vrn se tja odkodr si pršu,pa bo gmah! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah,kako bi bilo lepo,ko se ne bi vsak vtikal v vsazga... Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrn se tja odkodr si pršu,pa bo gmah! ma skozi vagino v maternico se ravno nemorem več vrnit, lahko pa tebe piknem v rito, da boš imel še bolj izrazit debilčkast obraz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 kaj boš res čisto vsako temo zasvinjal Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma skozi vagino v maternico se ravno nemorem več vrnit, lahko pa tebe piknem v rito, da boš imel še bolj izrazit debilčkast obraz Sm mislu med črve odkodr si prlezu! Pa še oni so te sam napol obžrl, k so dubl diarejo, k so pokvarjen meso žrl! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj boš res čisto vsako temo zasvinjal tudi jaz se to sprašujem, Triple X nehaj že! p.s. wanesa tebi bom pa jošk odgrizno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi jaz se to sprašujem, Triple X nehaj že! p.s. wanesa tebi bom pa jošk odgrizno namenjeno je bilo tebi ne triplu Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>namenjeno je bilo tebi ne triplu ti pa si res blond Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts