Michelle 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 You make me happy http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 lajf je ena toooook fajn stvarca, sam č hoč fajn stvari najdt u njemu......hvala za včeri.....nkol puzabla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Nč ne štekaš, folka ne poslušaš in zmeri maš samo ti prav! Če se ti žena pusti, jaz se ti ne bom x!x Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 poln kufer imam, VSEGA :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Izzivov je velik, vsak dan se kakšen pojavi in tudi reši, zato pa je življenje bolj zanimivo, pestro. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 želim ti le najslabše, upam da to kar si meni delal se ti povrne 20X hujše Trpi, jaz več ne mislim Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Joj Behi, pa ne tako no Ne smes takih stvari privoscit, ker se ti to vrne Itak pa bo tako, da bo prav bos videl. Najbolj jih boli, ko ti nekaj dosezes in pokazes, da ti je vseeno Me pa prav zanima, kaj ti je ta oseba naredila Jaz sem danes ful dobre volje, tako da evo enemu lunatiku dam http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif ker sem po danasnjih OS-jih ponovno ugotovila, kako fajn je komunicirat z njim in da me je v bistvu nekaj naucil ( sam z enim sem se dons dopisvala) Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 sem notr mečem vs dougcajt pa lenobo...čimprej stran od mene! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 a ti tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Konkurenca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 np Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 jp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Bulldog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 lalalalalalala..... im so lalalalalalaaaa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ....dost je blooooo!!!!!! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ne grem se več x!x :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne obupavat. duple se posebej triple rakice morajo biti mocne. nam zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Heh, kok se eni špilajo, doklr ornk ne popušijo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 za po*.....prenizek pritisk je taka štala, da.....#*&"//@###..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>za po*.....prenizek pritisk je taka štala, da.....#*&"//@###..... a ti tud sam smo pa na sončni strani zdravja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ja, žal tudi ...se mi kar meša od tega...tiso ko se popolnoma zavedaš, da funkcioniraš samo na pol....preskok informacij med nevroni poteka s hitrostjo...pol si lahko misliš.... :xx!: no, če bom še mal besnela, se mi mogoče še pritisk dvigne..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 se ti ne, samo še bolj si aut Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 O, nizkotlačnice, še ena tukaj... :xx!: Diana, saj sem jaz močna, brez skrbi,sam mi je res čist na rakovsko finto tole udarilo ven... Mal sem popustila zadnje čase, spet nisem znala reči NE...kr naprej razmišljala o čustvih in počutjih drugih, pa mal nase pozabila v vsem tem...potem pa mi je bilo učeri dost x!x ...in sem naglas povedala, ne grem se več..ne bom več vedno jaz tista, ki je pozorna, ki vse razume, ki je na razpolago, ki je uvidevna in vse to... :xx!: danes se že boljše počutim Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts