Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:onfire: :onfire: :onfire: lajf je ena toooook fajn stvarca, sam č hoč fajn stvari najdt u njemu......hvala za včeri.....nkol puzabla

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

Nč ne štekaš, folka ne poslušaš in zmeri maš samo ti prav! Če se ti žena pusti, jaz se ti ne bom x!x :o|o:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Izzivov je velik, vsak dan se kakšen pojavi in tudi reši, zato pa je življenje bolj zanimivo, pestro. x;)x
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

želim ti le najslabše, upam da to kar si meni delal se ti povrne 20X hujše ;)

Trpi, jaz več ne mislim xsuperx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Joj Behi, pa ne tako no :o|o: :eek:

Ne smes takih stvari privoscit, ker se ti to vrne :vio: Itak pa bo tako, da bo prav bos videl. Najbolj jih boli, ko ti nekaj dosezes in pokazes, da ti je vseeno :vragec: x:Ix Me pa prav zanima, kaj ti je ta oseba naredila :eek:

Jaz sem danes ful dobre volje, tako da evo enemu lunatiku dam http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif ker sem po danasnjih OS-jih ponovno ugotovila, kako fajn je komunicirat z njim in da me je v bistvu nekaj naucil x^x ( sam z enim sem se dons dopisvala) :inocent:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

za po*.....prenizek pritisk je taka štala, da.....#*&"//@###..... :sniky:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja, žal tudi :sori: ...se mi kar meša od tega...tiso ko se popolnoma zavedaš, da funkcioniraš samo na pol....preskok informacij med nevroni poteka s xpolzx hitrostjo...pol si lahko misliš.... :xx!: :o|o: :vragec:

no, če bom še mal besnela, se mi mogoče še pritisk dvigne..... :vragec: x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O, nizkotlačnice, še ena tukaj... :xx!:

Diana, saj sem jaz močna, brez skrbi,sam mi je res čist na rakovsko finto tole udarilo ven...

Mal sem popustila zadnje čase, spet nisem znala reči NE...kr naprej razmišljala o čustvih in počutjih drugih, pa mal nase pozabila v vsem tem...potem pa mi je bilo učeri dost x!x ...in sem naglas povedala, ne grem se več..ne bom več vedno jaz tista, ki je pozorna, ki vse razume, ki je na razpolago, ki je uvidevna in vse to... :xx!:

danes se že boljše počutim x^x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...