Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Imejte se skrajno lepo. Meni je forum dal več kot dovolj in upam, da boste več kot dovolj dobili tudi sami. Vsem tistim, ki imate več dela z drugimi kot sami s seboj, pa želim, da dobite to, ne enkrat, temveč tisočkrat poplačano v taki meri kot si zaslužite. Uživajte še naprej!

resnica prizadene in boli :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>ne vem.

mislim, da gre za neka pricakovanja, ki jih drug drugemu ne izpolnjujeva...  :sori:

nekompatibilnost in podobno:):(

Si pričakovala poroko :8):

Ja, povedat ti morm, da si totaln kmet, kr delaš totalno glupe stvari in izkoriščaš mojo naivnost. Za mene ne obstajaš več (kot da se boš kej sekiral). Ej, izbrisan si!!! Štekaš!!?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Joj Behi, pa ne tako no  :o|o:  :eek:

Ne smes takih stvari privoscit, ker se ti to vrne  :vio: Itak pa bo tako, da bo prav bos videl. Najbolj jih boli, ko ti nekaj dosezes in pokazes, da ti je vseeno  :vragec:  x:Ix Me pa prav zanima, kaj ti je ta oseba naredila  :eek:

Jaz sem danes ful dobre volje, tako da evo enemu lunatiku dam  http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif ker sem po danasnjih OS-jih ponovno ugotovila, kako fajn je komunicirat z njim in da me je v bistvu nekaj naucil  x^x ( sam z enim sem se dons dopisvala)  :inocent:

Ja sej se jim bo itaq vrnilo in jim privoščim, totalno :D

Mah sem ugotovil da nekateri ne prenesejo da imam boljše življenje kot oni sami.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>ampak vrne se lahko tudi tebi :sori:

če bom kdaj kaki taki trorl kot so oni, si kar privoščim da se mi vrne. Drugače itaq se jim bo vrnilo v to sem siguren samo jaz hočem bit zraven :D

<{POST_SNAPBACK}>MENI GRE NATALIJA VERBOTEN NA ŽIVCE  :xx!:  :o|o:  :V:

itaq :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...