dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imejte se skrajno lepo. Meni je forum dal več kot dovolj in upam, da boste več kot dovolj dobili tudi sami. Vsem tistim, ki imate več dela z drugimi kot sami s seboj, pa želim, da dobite to, ne enkrat, temveč tisočkrat poplačano v taki meri kot si zaslužite. Uživajte še naprej! resnica prizadene in boli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem.mislim, da gre za neka pricakovanja, ki jih drug drugemu ne izpolnjujeva... nekompatibilnost in podobno:)Si pričakovala poroko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ne stekam te. Ne se igrat z mano. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ja, povedat ti morm, da si totaln kmet, kr delaš totalno glupe stvari in izkoriščaš mojo naivnost. Za mene ne obstajaš več (kot da se boš kej sekiral). Ej, izbrisan si!!! Štekaš!!? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Bejbiki, thanks. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 jao jao kaki cepci......(da nau pomote, na nobenga od vs to ne leti) KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jao jao kaki cepci......(da nau pomote, na nobenga od vs to ne leti)Ne laži Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 zdej s me pa dobu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne stekam te. Ne se igrat z mano. Pridna, je nehala Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Kaj je bejb? NE TI! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je bejb? NE TI!Kdo pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 .... a na kraju izpade... sve bez tebe ništa je.... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj Behi, pa ne tako no Ne smes takih stvari privoscit, ker se ti to vrne Itak pa bo tako, da bo prav bos videl. Najbolj jih boli, ko ti nekaj dosezes in pokazes, da ti je vseeno Me pa prav zanima, kaj ti je ta oseba naredila Jaz sem danes ful dobre volje, tako da evo enemu lunatiku dam http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif ker sem po danasnjih OS-jih ponovno ugotovila, kako fajn je komunicirat z njim in da me je v bistvu nekaj naucil ( sam z enim sem se dons dopisvala) Ja sej se jim bo itaq vrnilo in jim privoščim, totalno Mah sem ugotovil da nekateri ne prenesejo da imam boljše življenje kot oni sami. Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ampak vrne se lahko tudi tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 .... Ma ko vaš šora!! http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 MENI GRE NATALIJA VERBOTEN NA ŽIVCE :xx!: http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak vrne se lahko tudi tebi če bom kdaj kaki taki trorl kot so oni, si kar privoščim da se mi vrne. Drugače itaq se jim bo vrnilo v to sem siguren samo jaz hočem bit zraven <{POST_SNAPBACK}>MENI GRE NATALIJA VERBOTEN NA ŽIVCE :xx!: itaq Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Behi mislim, da me nisi razumel, nič hudega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi mislim, da me nisi razumel, nič hudega sem razumel, ampak ni se mi hotelo še extra razlagat Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thnx,za vse,ker poslušaš in me tolažiš,ko to rabim.... Ni kej! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pol pa ne, no! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ,maš srečo da si tak deleč. Anje, anje! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Hvala,ker si vedno tukaj zame....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala,ker si vedno tukaj zame....... Hu, še ena! Veš de! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hu, še ena! Veš de! Kako si pa zagledan vase..... Žal, nisi moj tip moškega..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts