Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tako je dragi moji, sedaj se pa sami znajdite, vašega bremena ne nosim več in .... prednica, a še sedaj nisi dojela, da ne moreš korigirati mojega življenja, lahko pa mi kaj poveš o svojem. x:o)x
Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

hvala za vsak trenutek, za vsak poduk, za vsak nasvet, za vsak prijateljski pogled in skrb...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ze 2.5 leti ne morem preboleti in prerezati vozla. Vseskozi se vracam k njemu, ceprav vem, da sicer me ima rad a nikoli ne bom njegova ljubljena tako kot treba. Nima punce, ker je bil prizadet in z vsako drzi grozno distanco tudi ce jo ima rad. Poizkusila sva ze dvakrat. Obakrat je po 4 mesecih prekinil. Vendar me drzi. In ne spusti ceprav me je zapustil. Ne razumem zakaj me noce spustiti, ker sigurno ve da me boli.Obupno boli. Ne znam si pomagat. Vraca se k meni in jaz k njemu. Znova in znova in vsakic sva na zacetku v stanju popolne evforije in zaljubljenosti. mislila sem, da bo casoma energija izginila pa je ravno obratno. Cedalje mocnejsa postaja in ne razumem zakaj se ne morem resiti tega njegovega skorpionskega objema. Rada ga imam. Nisem vec nora nanj ampak vseskozi kadar se srecava se stvar ponovi. Vidiva se enkrat na mesec ko pridem za vikend v njegov kraj.Vedno je isto. Energija ki zamegli um. Ne vem vec kaj naj. Kako se naj resim. Pocasi sem ze cisto izmucena. Ljubim ga in ne morem ga spustiti- ce bi me on spustil potem bi ga tudi jaz. Pa me ne. Ne razumem zakaj? Ne razumem in tako prekleto prekleto boli ze toliko casa.
velike sanje malega vesolcka

<{POST_SNAPBACK}>ze 2.5 leti ne morem preboleti in prerezati vozla. Vseskozi se vracam k njemu, ceprav vem, da sicer me ima rad a nikoli ne bom njegova ljubljena tako kot treba. Nima punce, ker je bil prizadet in z vsako drzi grozno distanco tudi ce jo ima rad. Poizkusila sva ze dvakrat. Obakrat je po 4 mesecih prekinil. Vendar me drzi. In ne spusti ceprav me je zapustil. Ne razumem zakaj me noce spustiti, ker sigurno ve da me boli.Obupno boli. Ne znam si pomagat. Vraca se k meni in jaz k njemu. Znova in znova in vsakic sva na zacetku v stanju popolne evforije in zaljubljenosti. mislila sem, da bo casoma energija izginila pa je ravno obratno. Cedalje mocnejsa postaja in ne razumem zakaj se ne morem resiti tega njegovega skorpionskega objema. Rada ga imam. Nisem vec nora nanj ampak vseskozi kadar se srecava se stvar ponovi. Vidiva se enkrat na mesec ko pridem za vikend v njegov kraj.Vedno je isto. Energija ki zamegli um. Ne vem vec kaj naj. Kako se naj resim. Pocasi sem ze cisto izmucena. Ljubim ga in ne morem ga spustiti- ce bi me on spustil potem bi ga tudi jaz. Pa me ne. Ne razumem zakaj? Ne razumem in tako prekleto prekleto boli ze toliko casa.

K da bi mojo zgodbo brala izpred 1 leta, samo, da je bil moj devica....pa je tud kr nazaj prišel po pol leta, parih mesecih...kako končaš to? Ne hodiš več v njegov kraj, ne odgovarjaš na sporočila, klice. Zamenjaš telefonsko....to sem jaz naredila in se ga rešila....pa je zlo bolel, samo zdej, ko je konec in lahko mislim s trezno glavo, vem, da ne bi bla srečna z njim, ko bi se ta zaljubljenost končala, ko bi blo konc neverjetnih energij....ker NI BIL PRAVI!!!!! x:Ix

Drž se. Konec boš naredila, ko boš pripravljena. To pa sama najbolj veš, kdaj bo prišel ta čas....a ne? :inocent: Good luck! :palec:

Hvala za Prijateljstvo, ki mi je polnilo dušo,

Hvala za Ljubezen, ki mi je vlivala up v srce,

Hvala za Nepozabne Trenutke, ki so mi krajšali dneve,

Hvala za dolge Pogovore, ki so mi krajšali noči,

Hvala za Mesece, ki jih ne bom nikoli pozabil,

Hvala za Izkušnje, ki me bogatijo,

Hvala za vse kar si mi dala,

Hvala za vse kar si mi pokazala,

Lepa, Hvala!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...