Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>hvala za vsak trenutek, za vsak poduk, za vsak nasvet, za vsak prijateljski pogled in skrb...

hvala za vsak nasmeh ki se sprehaja se sedaj po moji hrbtenici, vsak pogled, ki mi je dal ljubezen, hvala za vse besede hvala za vse lazi, hvala ze vse prevare, hvala za vse ljudi...

velike sanje malega vesolcka
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hihihi, trpi :!: :D :vragec:

Aja, to je pa za T.

Tenkju da si tak fajna frenda in sory zaradi fanta, res mi je žal, in tudi oprosti da sva imela tak butast razred (no vsaj tiste ki so bili), ki so bili vsi ljubosumni na naju :D Sory, ti še boš 4 leta z večino, jaz bom sam z uno samomorilko in saro tako da ni panike, tu v Mb bo super, tebi pa pošiljam lepe misli. Zdaj ko me nebo boš imela vsaj tino da ti bo v oporo kot sem prej jaz bil :D

Saj bi napisal ti sms samo nimam denarja :icon1_blush:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Hvala še enkrat...sjvešzakaj x:Ix pa sorry za :sleeping:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Rada bi ti samo povedala, da bolj sebične, slaboumne, debilne, kretenoidne osebe še nisem spoznala.... žal mi je da si bil del mojega življenja, si mi ga uničeval, mojo samopodobi ti debil p...ka, ti materina , gnoj od človeka, budala jedna!

Tebi bi mogli prepovedati stike z ljudmi, ker si bolan tja u uno mejhno betico! Da ne omenjam tvojih drugih mejhnih delov telesa, ki ne bi nikol mogli zadovoljiti nobene ženske še posebaj ne s tehniko - jack-rabbit sex!

Upam da boš enga dne videl kakšna budala si, in boš stopil s svojega prestola kateremu pričakuješ da se bodo prav vsi klanjali... khm zakaj že?! :o|o:

Torej FUCK OFF GLUPANE!

<{POST_SNAPBACK}>Rada bi ti samo povedala, da bolj sebične, slaboumne, debilne, kretenoidne osebe še nisem spoznala.... žal mi je da si bil del mojega življenja, si mi ga uničeval, mojo samopodobi ti debil p...ka, ti materina , gnoj od človeka, budala jedna!

Tebi bi mogli prepovedati stike z ljudmi, ker si bolan tja u uno mejhno betico! Da ne omenjam tvojih drugih mejhnih delov telesa, ki ne bi nikol mogli zadovoljiti nobene ženske še posebaj ne s tehniko - jack-rabbit sex! 

Upam da boš enga dne videl kakšna budala si, in boš stopil s svojega prestola kateremu pričakuješ da se bodo prav vsi klanjali... khm zakaj že?!  :o|o:

Torej FUCK OFF GLUPANE!

:vragec:

trinity....pa ti micka poznash x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, všeč mi je tvoj podpis :palec:  x:Dx 

Drgač povedan, če zajebš z mojo švestr, najprej najebeš, pol pa odjebeš! :vragec:  x:Dx

skratka...che je ne jebesh....ne najebash x:Dx

podpis:Kiss my ess!mash pa svetski

kaj pa je to ESS?? x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, všeč mi je tvoj podpis :palec:  x:Dx 

Drgač povedan, če zajebš z mojo švestr, najprej najebeš, pol pa odjebeš! :vragec:  x:Dx

Ja,tako je,saj hudokurčneži,kakršni so,itak ne pokapirajo! x;)x

Jej,jej,malo manj s kurcem razmišljat! x:px :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

<{POST_SNAPBACK}>Kva češ, včas nm ne daste druge, kt sam s ta spodno glavo razmišlat! x:Dx  :vragec:

to zato, de se prlagodimo njihoumu mentalnmu nivoju pa de se lohk pol zgovarjamo z njimi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...