El Nino 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Laž ima kratke nogice! Pa dolge rokice... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 pa poveshene joshke zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 (popravljeno) ej Teva Teva sploh ne ves da si igracka no ja zgleda rabis to lekcijo rada te imam Popravljeno 20. julij 2005 -> natalie velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 tako intenzivno znash ljubiti,da se sploh ne zavedash da znash tudi zelo intenzivno sovrazhiti vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Meni pa gre en fant pune na živce. Najraje bi mu vrat zavila. Ker je zabit do amena!!! Tak veš da veš T.... sovražim te http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Men je pa en Jan čist preveč zmešal glavo, se mi kar vrti. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 mečem v luknjo vsa ljubezenska razočaranja in zaradi njih svojo malodušnost in zadržanost... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ...naj sprejme moja prevelika pričakovanja, ki me nato vedno razočarajo, ker so želje prevelike; moj perfekcionizem, ki me blokira, ko ne gre kot si zadanem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Ma ja! Dost mam vsega, sam pejd že enkrat :xx!: whoever je sploh kdaj rekel da bo kej iz tega najprej sm jst tebe mal ponucala pa zdej ti konkretno mene nucaš pa ajd, sj nism mela tko nč od tega kt sam ene velke štale in ti misliš da je to ljubezen I don't love and I never will, the story of my life and you ain't gonna change it Pa lahkonoč! ***Ja pa črna lukna, požri!!! VSE! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Uuuuuaaaaa, that`s the spirit! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 uh, triple x, verjem, da ne bi bil zdaj rad v koži njenega bivšega... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Če nekega dne začutiš, da moraš jokati... Pokliči me! Ne obljubljam ti, da te bom spravila v smeh, toda lahko jočem s teboj! Če nekega dne želiš zbežati, ne boj se... Pokliči me! Ne obljubljam ti, da te bom ustavila, toda lahko bežim steboj! Če nekega dne, ne želiš slišati nikogar... Pokliči me! Obljubljam ti, da bom s teboj in da bom molčala! Toda, če nekega dne pokličeš... in ti ne odgovorim... pohiti k meni, morda te potrebujem! Samo to ti polagam na dušo, ni vse tako kot se prvi trenutek zdi in morda si slabo ocenil, da so laži. Jih ni, misli so se zbistrile, zaupanje je bilo veliko vsaj z moje strani in resnično mislim, da si nisem tega zaslužila.Z veseljem sem dajala, z veseljem dobivala in če sem bila prezahtevna, oprosti.Moja duša je tebi odprta še vedno, brazgotine so in bodo ostale, a lahko zbledijo. In kadar misliš, da je cel svet proti tebi, potem ponovno dobro poglej: morda si ti svetu obrnil hrbet. Upam, da se tvoj pogled ustavi na teh besedah, da se te dotaknejo in da začutiš njihov namen. Ne bom pokazala ne žalosti, ne solz, na zunaj ne, duša pa ni vsakemu odprta...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hvala! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Brad Pitt pa Tom Cruise mi gresta res na živce! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 jaz pa oba maram Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 sve se vrača, sve se plača.. sati smijeha, sati plača... vrte se u krug.... T.Kesovija pa še res je... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Švestr, sprazn si box, spet maš vse zabarikadiran! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Poun kufr mam tegale LF Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ja zakaj si pa pol še tuki?????? LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Švestr, sprazn si box, spet maš vse zabarikadiran! hehe to mi je najbolj vsec ja.. nekdo mi pise os, naj mu nekaj iz kart pogledam, potem ima pa napolnjen inbox ko mu odpisem Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Najboljsi prijateljici: Hvala, ker me osrecujes Zadnje case ful zadovoljna z odnosi sploh Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Tudi te tu so, kot morajo biti Se trudim, sam ce ne gre iz vseh strani....pol ne gre Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Upam, da to ni slo direktno name No, jaz mislim, da sem razcistila. Kar je pa osebno, bo pa definitivno ostalo Nocka Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 hvala za tale dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 vse naj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts