Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

uh povhn kufr mam teh madzarov in zsoltov in istvanov in sploh Hunov matr komi cakam da pridem nazaj kle se mal pa se mi bo utrgal.dost mam teh madzarov za celo to zivlenje pa se za neslednjih par. sej vem da je kle kao lekcija...sej jo bom dojela sam da pridem nazaaaaaaj.

uh

velike sanje malega vesolcka
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a dej no mysti. Tudi najboljsim se zgodi, da kaj narobe recejo v afektu x;)x Ne se tako kregat nase http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif

Nima smisla!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>besna sem sama nase ... in sicer zato, ker včasih prav neumno izbiram besede in s tem prizadenem moje najbližje.

Baba neumna!  :xx!:

vem kako je to.

Pa ne sekiraj se, se pač zgodi.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Sam mal zakričim: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Zdej se že bolje počutim.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

xrolleyesx matkurja se zdej ne morm pozabt vcerajsnje tisine zalostno mirne od svetlobi bali svecke...in s ezdej ne vem ce nisem bila zalostno mirno srecna...nee ok bla sem zalostno mirno srecna ja ja tko tocno to
velike sanje malega vesolcka

božčki, se mi prou smilite :C: Upam, da se boste naučili sprejeti človeka, takega kot je, za vaše dobro, da se ne boste preveč sekirali zaradi nečesa, na kar sploh nimate vpliva...
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>božčki, se mi prou smilite :C: Upam, da se boste naučili sprejeti človeka, takega kot je, za vaše dobro, da se ne boste preveč sekirali zaradi nečesa, na kar sploh nimate vpliva...

božčki, se mi prou smilite :C:

sekirali zaradi nečesa, na kar sploh nimate vpliva... x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

:!: xnckrivx :?:

včasih sploh ne morem odpret smilejev, tko, da ne mislim tako brezobzirno, kot se izkaže na netu...no

sploh bi pa, pomlad, lahko malo bolj pokomentirala tole...k te čist nič ne razumem

Sem opazla, da me zadnje dni folk sploh ne šteka x:Dx

Spet sem čudna :palec:

Spet stara jaz....najdla....

Pol mi pa astrologi pravjo, da mam talent za pisanje :eek:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

saj imaš talent za pisanje...za kako poezijo, ki jo noben ne štekax:)x

al bi se pa mogoče tvoje pisateljske stvaritve najbolje prodajale na Veneri, ali Marsu...hmmm...

Hehe ;) Vagonska haa :P dobra fora, sem ze mislil da ne bom nikoli vec slisal za Vagone... hehe ;) hm pa pomlad kaj bi govorili ce nic ne zaleze aneda :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D hehe ;) a sodelovko potrebujes najboljs da odpres firmo pa poisces kako tajnico...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...