natalie 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzda sm jest en zakompliciran clovk.matr pa sm mislnla da sm tko simpl velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lynna 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Žalostna. Razočarana. Obnašaš se k da je vse v redu, da bo z nama vse kul. Pa ni! Mel si probleme..odrinu si me od sebe, ko bi me rabu ob seb..sej sva prjatla..poveva si vse...najbol cenva mnenje drug druzga.. Rada te mam..pogrešala sm te..in potem..mogla sm se navadt dnevov brez tebe, tvojga glasu, razmišljanja, najinga zbadanja, smeha.. Navadla sm se stvari zadržvat v seb, jokat v temi, skrivat misli, solze...želela sm te ob seb..v mislih sem se pogovarjala s tabo..pomagal mi je, ko sem to rabla. Pokaž mi, da me maš rad in ne govor ne vem..ne deli se, da je vse mim, ker ni..js ne morm tko. Nočm naju zgubit.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Joj,joj,joj,drugič preden kaj rečeš,se prepričaj! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj,joj,joj,drugič preden kaj rečeš,se prepričaj! Sej nism nč reku, kompjutr me jebe! Veš da nism, za kakega me pa maš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej nism nč reku, kompjutr me jebe! Veš da nism, za kakega me pa maš! Ah Bruder,res upam da ne,ker potem,khm,bi bil pa kažin! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah Bruder,res upam da ne,ker potem,khm,bi bil pa kažin! Pr teb al pr men? Ni frke! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr teb al pr men? Ni frke! Pri meni ,kako nej se potem še pokažem tam,ajajaj! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ostane pr men, sej veš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ostane pr men, sej veš! Bruder,saj to sedaj nihče neve,mislim zares nihče? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Sam ti pa jz! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam ti pa jz! Pfju,hvala bogu! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Morm jet, me že kličejo, pridna bod, pa fotra in mat ubogi, da nou spet kakih pripomb, čezte! Dobr šlafi, švestr! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morm jet, me že kličejo, pridna bod, pa fotra in mat ubogi, da nou spet kakih pripomb, čezte! Dobr šlafi, švestr! Enako Bruder! Jaz sem čisto pridna! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 kaka bratska in sestrska ljubezen, huh Pri naju z bratom kaj tacga ne bi nikol vidu ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaka bratska in sestrska ljubezen, huh Pri naju z bratom kaj tacga ne bi nikol vidu Seveda,midva z bratom sva zelooo povezana! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda,midva z bratom sva zelooo povezana! O švestrca, dans si pa zgodna! A si sama spala? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O švestrca, dans si pa zgodna! A si sama spala? Nak,še nekdo je bil zraven! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nak,še nekdo je bil zraven! Fuck, pol si ga pa zgodi pokonc vrgla! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fuck, pol si ga pa zgodi pokonc vrgla! Ja kaj jaz morem,potreba je potreba! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 daj bože čim več takih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja kaj jaz morem,potreba je potreba! Švestr, švestr, nč bolša nis od mene! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Zelo mi je težko. Še vedno te imam rada. Sicer ne pričakujem, da bova zopet skupaj, ker je že tako prav, da nisva. Ampak srce me pa tako močno boli, ker si me na tak način prizadel, ki ga nikoli ne bi pričakovala od tebe. Še zdaj ne dojamem. V mislim imam pred seboj tvoj obraz, tvoj nasmeh, tvoje roke, tvoj glas... A ti je res vseeno? Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 I consider myself very lucky... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>I consider myself very lucky... Why? Me too. Life is beautiful Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Michelle, vesela zate vesela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts