Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no dobr te bom probala lubt in ne posedovat.bom sla naprej ker tko ne morm kr neki.bom pac te ljubila brez da se vidiva ali slisiva ali tipkava.tko na dalec.pustila bom odprto pot da ljubim nekoga drugega se bolj.ceprov te bom pogresala.fejst.pa zmer te bom mela fejst fejst rada.ker si mi dal tako nore obcutke.plavooki grem.skoda k ti tega ne morm povedat.ampak itak ne bi blo nc boljs tko da te puscam z ljubeznijo in grem naprej. en delcek mene bo vedno tvoj. takooooooooooooooooooo rada te mam. sej to ves.ne rabm ti vec govort. upam da se bos kdaj spomnu name se. na tist nor obcutek k vem de je biu tud pr teb nor.

:V:

love ya

velike sanje malega vesolcka
Deli na socialnih omrežjih

Baba butasta in un tvoj tip zahojen! Pogruntala sem vaju! Odjebita dokler še lahk! Vame pa v moj love lajf se nau noben mešu, pa hotu kej zjebat z otročjimi zgodbicami in metanjem polen pod noge... Get a life and grow up!! :vragec: Drgač bo pokal!! :bomb: he he, kura smotana, nisi pričakovala tega, da bom verjela in zaupala njemu, kaj? Veš, to pa naredi ljubezen!! Očitno teb tega primanjkuje, pa se zato name znašaš. Well, let me tell you something... buzz off!!!! x!x

x:Dx Life is beautiful! x8Dx

:2src:

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Baba butasta in un tvoj tip zahojen! Pogruntala sem vaju! Odjebita dokler še lahk! Vame pa v moj love lajf se nau noben mešu, pa hotu kej zjebat z otročjimi zgodbicami in metanjem polen pod noge... Get a life and grow up!!  :vragec:  Drgač bo pokal!!  :bomb: he he, kura smotana, nisi pričakovala tega, da bom verjela in zaupala njemu, kaj? Veš, to pa naredi ljubezen!! Očitno teb tega primanjkuje, pa se zato name znašaš. Well, let me tell you something... buzz off!!!!  x!x

x:Dx  Life is beautiful!  x8Dx

:2src:

To pa se sliši nevarno ja x:Dx :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Nikoli se ne odreči sanjam samo zaradi časa, ki bi bil potreben, da jih uresničiš. Čas bo tako ali tako minil.

Hvala za ti za vse, kar deliš z mano, hvala ti ,da me sprejemaš tako kot sem....

In vsakič, ko se pogledaš v ogledalo si reci:

Življenje je lepo in jaz sem srečen v tej lepoti!

xrainbowx xvrtcx

Ne morem te ljubit, lahko pa te imam rada - zatorej, rada te imam x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

15 minut sem poslušala dretje razvajene punčare, ker ji nism narisala lepe slike, ki bi jo ona pobarvala! :vragec:

Mislim, da nisva več prijateljici. xrolleyesx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ma kr neki..... :o|o: Ne mislim se več ubadat z nepomembnimi stvarmi- do sedaj sem jih sicer videla kot too much pomembne.... Ni panike, bomo pač spremenil mišljenje... ker tole mi itak prinaša sam suffer! Dost mam! :xx!: Od zdej naprej se mi j... za vse... ! x8Dx
Scio mi nihil scire

Bogami, Iz globin mojega srca se iskreno opravičujem, bila je šala, nisem mislil nič slabega, prosim odpusti mi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:xx!: Absolutno smešno je da se pol LNF pusti iritirati dr.morenčiju, in mogoče bi vodstvo lahko nekoga ki je tak$%&$%%#$"#$" dol zabrisalo....sam tok.... :xx!:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...