Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:xx!: Absolutno smešno je da se pol LNF pusti iritirati dr.morenčiju, in mogoče bi vodstvo lahko nekoga ki je tak$%&$%%#$"#$" dol zabrisalo....sam tok.... :xx!:

hehe, predvidevam, da je folku na lnf kar všeč, če so malo ziritirani...drugače se sigurno ne bi obregali ob njega x:Dx :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>joj nism mogla da te ne pingnem na msnju.sej te pustim na mir.lej sej grem.me ze ni ni ni :V:

:C:

to kar si napisala, me je čisto streslo in zmrazilo... to kar si takrat doživela, ne bi za nič na svetu sam doživel...kakšna žalost, res :xx!:

Upam, da boš kmalu bolje :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>:xx!: Absolutno smešno je da se pol LNF pusti iritirati dr.morenčiju, in mogoče bi vodstvo lahko nekoga ki je tak$%&$%%#$"#$" dol zabrisalo....sam tok.... :xx!:

vodstvo je na dopustu in verjetno marsikaj ne bi bilo po volji lasnikoma tega foruma...

<{POST_SNAPBACK}>vodstvo je na dopustu in verjetno marsikaj ne bi bilo po volji lasnikoma tega foruma...

..ja res je...no, upam da vsaj uživata.... x8Dx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>ni samo moreno problem. mislim, da je na splošno nekaj problematičnih ljudi gor, ki pokvarijo vzdušje. Tako pač je v življenju. Povsod. xrolleyesx  :o|o:  Mene tudi počasi mineva sodelovat zaradi vsega tega ...  :sori:

Mystica,nisi edina,se popolnoma strinjam s tabo :palec:

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...