cashy 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Absolutno smešno je da se pol LNF pusti iritirati dr.morenčiju, in mogoče bi vodstvo lahko nekoga ki je tak$%&$%%#$"#$" dol zabrisalo....sam tok.... :xx!: hehe, predvidevam, da je folku na lnf kar všeč, če so malo ziritirani...drugače se sigurno ne bi obregali ob njega ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj nism mogla da te ne pingnem na msnju.sej te pustim na mir.lej sej grem.me ze ni ni ni to kar si napisala, me je čisto streslo in zmrazilo... to kar si takrat doživela, ne bi za nič na svetu sam doživel...kakšna žalost, res :xx!: Upam, da boš kmalu bolje ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Absolutno smešno je da se pol LNF pusti iritirati dr.morenčiju, in mogoče bi vodstvo lahko nekoga ki je tak$%&$%%#$"#$" dol zabrisalo....sam tok.... :xx!:vodstvo je na dopustu in verjetno marsikaj ne bi bilo po volji lasnikoma tega foruma... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>vodstvo je na dopustu in verjetno marsikaj ne bi bilo po volji lasnikoma tega foruma... ..ja res je...no, upam da vsaj uživata.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Volkec,sprazni box! Dokler ga ne,ne morem pošiljati sporočil ,kar si verjetno že opazil! Hohohoho, švestr, a si zaposlena? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hohohoho, švestr, a si zaposlena? js sem to tud gledal, hehe mi o švester, švester na volka... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Matr, sam volki niso udomačeni heh, sam kokr švestr poznam bo kmal ovčka ratu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Res ne vem o čem govorita, fanta! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res ne vem o čem govorita, fanta! Neb vedu? O čem že? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neb vedu? O čem že? Neki Volk iz polnega inboxa, hehe pa švestr k ga bo kot prava mojstrica udomačila v enga cucka.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Najbrž vama polkna škripajo,ali pa malo halucinirata,tako da šuš in to oba!! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Hehehehe, švestr, ne ti men šuš, k jo boš čez rit fasala! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Uuu,kako se bojim....se že tresem! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuu,kako se bojim....se že tresem! Zdej še ne, ko bo pa rit rozik, boš pa za milost prosla! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej še ne, ko bo pa rit rozik, boš pa za milost prosla! Ja,ja ti že veš! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ka je reko je reko! Seveda,saj nič ne pravim,samo ne čujem dobro,tako da,I don`t really care! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ka je reko je reko! Tko je to! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda,saj nič ne pravim,samo ne čujem dobro,tako da,I don`t realy care! Boš že vidla care! Komu se pustiš frizirat? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glavn da bo rita rozik ....no, saj ne rečem, da nujno od tripla. No od tripla sigurno ne bo,ni se za bat! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boš že vidla care! Komu se pustiš frizirat? Nevem, o čem govoriš! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nevem, o čem govoriš! O, znaš ti, znaš! Noč švestr, pa ne preveč frizirat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, znaš ti, znaš! Noč švestr, pa ne preveč frizirat! Seveda,vaše visočanstvo! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni samo moreno problem. mislim, da je na splošno nekaj problematičnih ljudi gor, ki pokvarijo vzdušje. Tako pač je v življenju. Povsod. Mene tudi počasi mineva sodelovat zaradi vsega tega ... Mystica,nisi edina,se popolnoma strinjam s tabo Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Ma ja, Mystica, pridejo pa grejo.. ta fajn pa ostajamo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Sem jezna sama nase nosečnost me ubija Razpoloženje mi niha za popizdit, sovražim to! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts