Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Aja.. zakaj je pa sploh treba likat? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja, kdo pa rabi likanje ... stare zgubane babe...recimo ....OM..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 me tri pol ziher ne. (se). No dobr, pol nej bo pa blind date varianta. Sej mi bosta ziher vsec (ce pa jaz vama ne bom, pa kar seb pripista, k se enkrat vselim, me ne spravte vec ven ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>me tri pol ziher ne. (se). No dobr, pol nej bo pa blind date varianta. Sej mi bosta ziher vsec (ce pa jaz vama ne bom, pa kar seb pripista, k se enkrat vselim, me ne spravte vec ven ) ti pa si "hudokurchna".... ....OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sesala in likala bom jaz, druge dve pa mysti Pa smo one big happy family a rabiste koga da vas lepo pohvali ? pa kaj skuha? :D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Fantje, bi rekla, da bo tole 'girls only'... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bi komandirauGlede na tvojo ponudbo.. bolj veselje WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 kva ti bi to harem mel al kaj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 eni majo HERBARIJ ...drugi pa FRAUBARIJ ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Pirelli koledarje, ja WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Jst tud sovražm pomivanje posode :xx!: tole se sliši res dobro, ženska komuna hehe jst lahko skrbim za rožice Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 tole pa namenjen nekomu - tolk da veš zdej mi je pa čist vseen zate, res si vse zajebou... mi je žal da sem se sploh sekirala kdaj, ni vredno... pejt nekam... uh... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 tale mesec je zgleda katastrofalen za zveze...jih je tale cajt kar nekaj dokončno propadlo....razen, če se vam to ne dogaja vsak mesec ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale mesec je zgleda katastrofalen za zveze...jih je tale cajt kar nekaj dokončno propadlo....razen, če se vam to ne dogaja vsak mesec it happens all the time hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Škorpijoni,mene ne boste več videli! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škorpijoni,mene ne boste več videli! kva pa je blo?? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Piki, oprosti, sej vem, da sem ti včasih težila in da se bojiš, da bom spet začela. Ne bom več, obljubim! cmok Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Hehehehe, škoda k se ne da v tole črno lukno tud kake osebe fuknt...bi jo z veselm pa dost folka bi blo hvaležnga k bi gmah ratu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 rad bi se opravičil osebi ker sem ji odžrl celih 5 bajtov v njeni temi.... sem ji pršparal plac...zbrisano .:> se opravičujem/ne bo se več ponovilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 How wonderful life is while you're in the world.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 dragi moj ...., zaupala sem ti in verjela vate, ampak sem se hudo zmotila, se ko si me nekak pridobil nazaj, sem spet dobila svojo porcijo.. prizadelo me je, ampak zdaj zame v custvenem pomenu ne obstajas vec.. dovolj je bilo trpljenja, zdaj je cas za celjenje ran in ne dovolim ti vec da prides blizu in jo spet razpraskas, ker potem prevec boli.. bodi srecen na svoji poti, jaz si pa jemljem svobodo in veselje zivljenja!!!Pozdravcek & poljubcek vsem ''zabrazgotinjenim'' :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 sunny girl, pametna poteza ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ...če bomo v vseh ljudeh in povsod okoli sebe videvali dobroto in bomo hvaležni za lepoto, ki je okrog nas, se bo v našem življenju pričela dogajati čudežna spremeba. Tako deluje življensko pravilo o tem, da vse čemur namenimo svojo pozornost in vero, doživljamo tudi ..... ..nekomu.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 brez besed in brez dotikabrez sanj in brez pogledabrez strahu in brez oci velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 evo rožice....ni dotik je pa darilo ko obupaš ti ostane samo še upanje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts