Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

me tri pol ziher ne. (se).

No dobr, pol nej bo pa blind date varianta. Sej mi bosta ziher vsec x:)x (ce pa jaz vama ne bom, pa kar seb pripista, k se enkrat vselim, me ne spravte vec ven x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>me tri pol ziher ne. (se).

No dobr, pol nej bo pa blind date varianta. Sej mi bosta ziher vsec  x:)x  (ce pa jaz vama ne bom, pa kar seb pripista, k se enkrat vselim, me ne spravte vec ven  x:o)x )

:vragec:

ti pa si "hudokurchna".... x:Dx x:Dx x;)x

....OM.... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jst tud sovražm pomivanje posode :xx!: :o|o: tole se sliši res dobro, ženska komuna hehe :palec: jst lahko skrbim za rožice :vio: x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

tole pa namenjen nekomu - :att: tolk da veš zdej mi je pa čist vseen zate, res si vse zajebou... mi je žal da sem se sploh sekirala kdaj, ni vredno... pejt nekam...

uh... x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

tale mesec je zgleda katastrofalen za zveze...jih je tale cajt kar nekaj dokončno propadlo....razen, če se vam to ne dogaja vsak mesec :devil: :ermm:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>tale mesec je zgleda katastrofalen za zveze...jih je tale cajt kar nekaj dokončno propadlo....razen, če se vam to ne dogaja vsak mesec :devil:  :ermm:

it happens all the time ;) hehe :D x:px

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hehehehe, škoda k se ne da v tole črno lukno tud kake osebe fuknt...bi jo z veselm x:px :vragec: pa dost folka bi blo hvaležnga k bi gmah ratu! x:Dx x^x xDDx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

dragi moj ...., zaupala sem ti in verjela vate, ampak sem se hudo zmotila, se ko si me nekak pridobil nazaj, sem spet dobila svojo porcijo.. prizadelo me je, ampak zdaj zame v custvenem pomenu ne obstajas vec.. dovolj je bilo trpljenja, zdaj je cas za celjenje ran in ne dovolim ti vec da prides blizu in jo spet razpraskas, ker potem prevec boli.. bodi srecen na svoji poti, jaz si pa jemljem svobodo in veselje zivljenja!!!

Pozdravcek & poljubcek vsem ''zabrazgotinjenim'' :-)

...če bomo v vseh ljudeh in povsod okoli sebe videvali dobroto in bomo hvaležni za lepoto, ki je okrog nas, se bo v našem življenju pričela dogajati čudežna spremeba.

Tako deluje življensko pravilo o tem, da vse čemur namenimo svojo pozornost in vero, doživljamo tudi .....

xflowx

..nekomu.... xvrtcx :detelca:

:flower: evo rožice....ni dotik je pa darilo xsrcx

ko obupaš ti ostane samo še upanje xrainbowx xsrcbumx xyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...