Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Pomlad, a mogoče pričakuje kakšen pogovor glede tiste prijateljice, ob katerem si imela čuden filing? upam, da razrešiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Ne to sem razčistla, sama s sabo sicer . Pričakijem od njega, da se mal skup vzame, pa da razčistva na kerem mest sem.Takoj za košarko, kolegi in familijo. Sej mal pretiravam zdej. Ampak sem jezna. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Pol pa ni čudno, da se ne oglasi... zakaj daješ temu takšno težo, zakaj moraš to zdaj in takoj razčistiti ...in še, teh stvari sploh ne moreš v resnici razčistiti...to je samo en prepir za drugim... praviš, da pričakuješ od njega...xxx, morda veš, kaj ON pričakuje od tebe??? ok, saj vem, da ni preprosto, sam poznam tole.. ...bolj rineš in siliš, slabše je.. Pomlad, če ti lahko dam en nasvet, pa verjemi, da sem sama doktorirala iz tega :xx!: ...pusti.Pusti, naj teče samo. Poskusi se sprostiti sama v sebi, morda si vzameš dan zase, da si mal prečistiš glavo.In se vprašaš, kaj misliš,da lahko dosežeš. morda se te izogiba prav zato, ker kar naprej gleda tvoj tečen obraz, pa tisoč vprašanj s tvoje strani.odnos ne more biti...napisana pravila, ki se jih bomo držali... Sori, res mi je žal, samo mislim, da boš sama to zvezo pripeljala h koncu... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 joj.....kok je to res..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Sej nočem koj razčistit, hočem sam vedt, da je živ. Če reče, da pokliče čez eno uro, pol pa čez 7. Težka sem pa k macola ta teden.V četrtek npr., se mi ni dal govorit. In sem bla cel večer tih. Mogoče ga v resnici samo pogrešam, pa tega nisem sposobna na en normaln način povedat. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 pomlad.....sm misla da boš totalno popizdla zarad napisanga pa si čist kul povej mu da ga pogrešaš, na lep nežen nači, namest da ga napizdiš zakaj te vrag preprast ne pokliče KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Eh, daj no :xx!: Hočeš samo vedet, da je živ... In pol bi ti napisala sms, živ sem, pa bi čist ven padla, da kaj pa ej zdaj to pomlad, dovolim si, da ti pišem, ker kar vidim, kaj počneš,pa sem toliko starejša, da natanko poznam te rakovske štose.. In...aha, govorili bomo, ko bo TEBI za govorit... ne gre samo za ta teden, to je vzorec... Pogrešaš ga?...fajn, da ga pogrešaš...in pri tem naj tudi ostane. počni kaj drugega, res pa ti predlagam kak mal bolj naporen sprehod....kjer se lahko pomeniš sama s seboj. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 rakovski štosi - ko v glavi nastaja film za filmom, ko je vsak scenarij bolj krut do tebe, sebe... in ko veš, da je itak vse samo v glavi, ampak boli pa isto, kot bi bila resnica... in potem se sprešuješ, kaj pa če je vse resnica? no jaz že počasi napredujem da si sploh ne dovolim nastanka filmčka (ok se izmuzne še kakšen) pa pričela sem zadeve reševati, ko je možnost, ne že tisočkrat prej v svoji glavi in srcu... in včasih sem sita sama sebe s temi štosi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Kaj pa počnem? Težim? Manipuliram? Ne vem kaj točno mi hočeš povedat. Ja sej priznam, da težim, pa da neki na silo hočem, pa kaj na zdej? Neham, kaj mi pa pol sploh še ostane od življenja Ne ampak to za skrbi je res. prsežem.Pri nas doma se vsak dan slišmo, da vemo da smo vredu. Fotr je bil 1 mesec v Ameriki pa je vsak dan klical. Pa jaz z morja, pa k sem čez teden v Lj, se skor 2x na dan slišmo. Je začela stara mama s tem. Recimo, v četrtek je šla sestra iz Lj domov, pa me je mogla poklicat, da sem vedla, da je srečno doma. Če bi bil on v domačem kraju, mi še namisel ne bi prišlo, da bi klicala, tko pa je 100 km preč...ne vem če štekate, Ampak to je res najbrž rakovska fora. Take brezvezne skrbi, za dogodke na katere nimaš vpliva. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 kaj naj zdaj? Nič, preprosto nehaš težit Pojma nimaš, kako je lajf lahko lep, ko se tega znebiš v sebi Selene res kul, to ej dobra pot, ko v sebi že na začetku prepoznaš vzorec... jaz to rešujem tako, da najprej čist do črnega konca odbluzim scenarij in si rečem, ok, danes do ne vem, do treh popoldan si dovolim tole... Potem, no potem pa grem gledat stvari z drugega konca, kako je, če ni po črnem scenariju..in se odločim za pozitivo... JAZ sem tista, ki oblikuje misli... x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 js se pa nkol ne sprašujem na kermu mestu sm u njegovmu življenju......a ni vseen? dans na prvem, jutr na četrem pojutršnim na drugem....ker sem v njegomu življenju in to je važno...in kakorkol že zmeri pride k men in to z veseljem.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Ne vem zakaj se ti to sekiraš. A zate so že nardil kako?Zgleda da ne. Razen plehkih razmerij itak nisi sposobn vzdržvat Sodelavke lahko vsak masira Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 men bi blo hudoooo gadno, ko bi mi vsak dan kdo klical, ko me ni doma, kako sem...ker sam pokličem, ko koga rabim slišat...pa ne vsak dan...prav na živce mi gre, če me kdo kliče redno vsak dan...kot da bi me skušal kontrolirat, jemat svobodo.... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ok, ok... da malce rakovsko posežem - če nekdo gre na pot, ki mi je blizu, jasno da želim, da mi javi, da je prispel ( o tem gre zadeva tule ane) in če se ne javi, nastane v glavi scenarij.... in če oseba ve, da pričakujem da se javi, želim, da to upoštevala, lahko samo kratek sms - prispela, vse ok... blablabla... potem pa, zaradi mene, če ni glaseka od nje razen kadar želi... in naprej, če to oseba ve in se do sedaj tega drži, kaj hudiča je narobe, da tokrat ne... in kaj lahko narediš? pokličeš nekoga ki ima verjetno več informacij kot ti sam, samo tu lahko nastane problem - ti ni se javil, kaj veš kaj je... hehe Ego trpi tule, ampak na jasnem pa si, da je človek živ... plus tega, če bi bilo kaj narobe bi verjetno javila ta oseba, razen če ... no ja v tistih primerih javijo mediji....najslabše pa je, če moraš poklicati, ker se čutiš dolžnega... ampak tole ni isto, kot da javiš, da si srečno prispel, ane?in mimigrede, da imam jaz sodelavca, ki opazi, da sem utrujena, se ponudi za masažo vratu in ram - z veseljem sprejmem - ker v določenem času ti lahko sodelavec ali sodelavka postane prijatelj... tko da ... grem jst kuhat naprej... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Joj, s temi javljanji mam pa jaz probleme... Ok, če gre kdo od nas na daljšo pot, pol že...sam mi smo kr naprej okoli in se nimamo navade javljati za vsakih 100 km. jaz sem tukaj še bolj smotana, kot je normalno...recimo mami se samo mogoče 1x javim z dopusta, ponavadi pa še to ne... Eh, samo mi ne štejemo med normalne...nimam navade spraševati niti pojasnjevati, kdaj bo kdo prišel domov... Otrokoma dam pa skrajno uro, do kdaj morata biti doma, potem pa se ravnata po filingu...če želita podaljšati,pa pokličeta...sam to so hudo nočne ure... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem tukaj še bolj smotana, kot je normalno...recimo mami se samo mogoče 1x javim z dopusta, ponavadi pa še to ne... Astrasej jst tud, al pa sestri naročim povej mami, da jo ne bo skrbelo (odkar smo imeli nesrečo, jih malce skrbi...) ampak, če se vedno javim, bi blo pa čudno če se enkrat ne... ane... če bi imela ti navado se javit, ko pridete, bi se jim zdelo čudno da se nisi, al pa če bi bil dogovor takšen... men je pomembno da se tako kot se jaz držim dogovora tud kdo drug...s ej obstajajo soebe, ki se ne javijo pa vem,d a je vse ok, ker če bi se, bi bilo pa nekaj narobe ja kam bi prišli če bi bili vsi isti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 javljanje, ja....poglavje zase. sama ne kličem prav pogosto in od drugih tud ne zahtevam tega. fajn, je če pokličejo, da so srečno prispeli, pa ja je vse ok. tud sama sem se menda fotru javla z dopusta sam 2x u 14ih dneh. nekam me sistem "moraš se javit" ob živce spravlja. podobno kot "moraš si vzet čas zame"......ma za pop* ....saj si zame tud folk čas vzame al pa tud ne....kakor pač nanese u lajfu....enkrat smo bolj enkrat pa manj zasedeni s svojimi obveznostmi , s stvarmi, ki jih pač radi počnemo, al pa preprosto s sabo.....pol pa pride nekdo in na silo zahteva moj čas....ma naj gre u maloro še tak sistem...... :xx!: ..................besna danes...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 rad bi ti povedal to, da bi ti rad nekaj povedal, samo če boš ti men povedal, da sm ti jaz povedal in da boš ti naprej povedal, da sm jaz povedal in bo on potem tud povedal, da bi ti rad povedal to, da bi ti rad nekaj povedal, samo če boš ti men povedal, da sm ti jaz povedal in.......... honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Seal , zdaj se ti je pa popolnoma sfeclal , se bi mi kmalu očke zvozlale, če bi mogla še dolgo tole brat...... Jaz bi pa nekomu rekla samo HVALA za vse...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 pri nas stara mama tak scenarij nardi in obupuje, če moji staršev ni kmalu nazaj od kakih obiskov ali izleta...jooooj, in pol pride tarnat k nama z bratom....tko, da mi je čist zgrešen ves ta klicarjenje in obupavanje...kaj če je družba tolk dobra, da preprost pozabiš poklicat...pa skos imaš pol v glavi eno obveznost. ipd....brez veze...zato greš od doma, da pozabiš za nekaj časa na dom..menda ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 No ja kakor kdo... ampak, če je dogovor takšen, se je potrebno držati tega, pa čeprav je to obveznost, ne vem, jaz če nekaj obljubim se tega vsaj poizkušam držat in to se nadejam tudi pri drugi strani, razen če ni dogovor takšen... sicer pa malenkosti mi veliko povedo kaj lahko pričakujem od človeka. In še en vidik - zabavaš se in pozabiš na tistega, ki ga imaš rad (recimo na punco, ali fanta, ki doma čaka da javiš, da si prispel), jaz bi se vprašala kako rad imaš tistega človeka, ker kadar jaz doživim nekaj lepega, zabavnega, pomislim na osebo, ki jo imam rada pa jo v tistem trenutku ni blizu in mogoče me to spomni da je potrebno poslat en sms nekomu sej ne vem če sem povedala tisto, kar sem želela... ampak to sem pač jaz, moj vidik dolžnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sekiram? Pajade... A jaz plehek?To so ti pa zihr zanesljivi viri povedali kako in kaj jaz funkcioniram Bravo. Aja, pa masaža sodelavk še ni razmerje... Je le priprava nanje. Btw, pa resnih, večletnih zvez sem imel kr nekaj, in še zdaj imam dobre stike z vsemi. Verjetno več kot ti.Razen s plehkimi. Nothing else matters but you, dude.Pa sej v bistvu nism mislila to kar sem napisala, sam me pa razpizdi, k nekdo komentira stvar ki jo ne razume na tak brezvezen način. <{POST_SNAPBACK}>men bi blo hudoooo gadno, ko bi mi vsak dan kdo klical, ko me ni doma, kako sem...ker sam pokličem, ko koga rabim slišat...pa ne vsak dan...prav na živce mi gre, če me kdo kliče redno vsak dan...kot da bi me skušal kontrolirat, jemat svobodo.... A veš, jaz pa hočem svojega fanta slišat vsak dan....kakorkoli.<{POST_SNAPBACK}> Jaz v bistvu ne razumem, zakaj je vsem tak problem se javit na telefon oz. se oglasit ljubljeni osebi. Vzame lahko par sekund. Sama s fantom imava vezo, dolgo 7 let in funkcionira tudi na ta način, da se vedno, ko kam prispem oglasim. In on tudi. V bistvu je on začel s tem malce težit. Spva mi je bilo, priznam, neprijetno. Vendar se mi zdi, da če si z nekom v zvezi in ga imaš rad, ne bi smel biti tak problem napisat vsaj en sms! Ko gre ven s prijatelji, mu ne težim, logično. Če gre pa kam na daljšo pot, pa želim vedeti, če je vse ok. Tudi ko sem šla v Tunizijo sem domov poslala en sms zvečer pred spanjem. Kolko časa mi je vzelo? Toliko, da sem napisala: Vse je ok, imamo se super. In ni mi bilo težko. Tisti, ki pa vam to predstavlja problem pa ... ne vem kaj naj si mislim. A ne no. Noben problem. Sej sam rečeš, halo srečno sem prispel, vse je OK z mano. Sej se ne mislim pol pol ure pogovarjat. Men je v bistvu že sms čist dost Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol pa ni čudno, da se ne oglasi... zakaj daješ temu takšno težo, zakaj moraš to zdaj in takoj razčistiti ...in še, teh stvari sploh ne moreš v resnici razčistiti...to je samo en prepir za drugim... praviš, da pričakuješ od njega...xxx, morda veš, kaj ON pričakuje od tebe??? ok, saj vem, da ni preprosto, sam poznam tole.. ...bolj rineš in siliš, slabše je.. Pomlad, če ti lahko dam en nasvet, pa verjemi, da sem sama doktorirala iz tega :xx!: ...pusti.Pusti, naj teče samo. Poskusi se sprostiti sama v sebi, morda si vzameš dan zase, da si mal prečistiš glavo.In se vprašaš, kaj misliš,da lahko dosežeš. morda se te izogiba prav zato, ker kar naprej gleda tvoj tečen obraz, pa tisoč vprašanj s tvoje strani.odnos ne more biti...napisana pravila, ki se jih bomo držali... Sori, res mi je žal, samo mislim, da boš sama to zvezo pripeljala h koncu... Astra o tem smo ze tolkrat govorili (in prav midve z astro ze fulkrat, sam pojma nimam kje vse)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>rad bi ti povedal to, da bi ti rad nekaj povedal, samo če boš ti men povedal, da sm ti jaz povedal in da boš ti naprej povedal, da sm jaz povedal in bo on potem tud povedal, da bi ti rad povedal to, da bi ti rad nekaj povedal, samo če boš ti men povedal, da sm ti jaz povedal in.......... skratka ložiš vatru ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razen plehkih razmerij itak nisi sposobn vzdržvat Sodelavke lahko vsak masira Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts