Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Nobenmu tipu več ne bom zaupala!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej tinal no pa sej niso vsi tipi taki skisi!!!! Pa upanje zadnje umre, tko da ne obupavej! Drugac se pa se ti zacni mal z nimi spilat, tko k se oni s tabo x;)x

Pol pa itaq ves kaj bo x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

p.s. zakaj ribice vedno vse vidite kot napad nase

Oh, se ti zdi? ker sem pac enkrat reagirala (in zadnjic enkrat)?

vedno, vse... mislim da jasno ni tako, obcutljiva sem pa na neresnicno namigovanje kaj naj bi vse pocela kot urednik - tu se pa res oglasim.

Vssen si recimo rekla, ce pa ze (in prec imela zgodbe iz rokava, torej.... nekaj misli je ze blo na to temo)... xDDx x;)x

In motis se - nikjer ne pravim, da mi je nekdo, ki je zhaljiv, cisto vsec, pac pa pravim, da mi ni nic manj vsec kot kdo drug (ki je morda prav tako zhaljiv, le da je bil 'zhaljiv drugi' - oni je bil 'zhaljiv prej' :o|o:), jaz v tem vidim razliko.

In kaj pa drugega naredim, kot da grem mimo?

komu kaj najedam skoz?

prvic se vedno odzovem, ce opazim, na komentar, namenjen meni.

ne nategujem pa do nezavesti, vcas pa res dlje kot bi bilo potrebno.

Hvala za razlago, nisem pa cist kupila, da ni letel name, skratka. kot zadnjic pri Pikici ne, jasno....

ampak saj ni vazno, dalec od tega da bi se kaj obremenjevala s tem ali se cutila napadeno.....

Pac, si poveva, kar si misliva, saj pravis da nimas problemov s tem. kul torej. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

čeprav mislim, da je bila njena izjava povezana z izjavo v eni temi v čvekarijah... ok sej mogoče se celo motim ;)

jst pa sem danes mičkeno na eno osebico razočarana ki pa definitivno (vsaj upam da ) ni tule na forumu... ej dečva, kolk se ti bo enkrat vse sesul, upam, da me ne bo zraven in da ti ne bom pomagala črepinj pobirat ter sestavaljat... nisem maščevalna, sam včasih se pa človek vpraša kako nizko se boš še spustila....

saj pravim da se nic ne obremenjujem, pac sem mislila da name leti, ker se je ta post pojavil prec po nekem mojem (tko kot zadnjic Pikicin)...

in, ocitno mi je ipak imela nekaj za povedat pol Kokica... pa mi je pa pac pol. MENI, ker je pac prej na nekoga drugega letel.

pa je.... jaz sem se pa pac ze prej odzvala, se predno mi je napisala... saj se ve, da sem hitra. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne sej jst sem samo hotela razočaranje nad neko dečvo tule noter dat, pa sem videla vajino debato... niti ne vem kaj se je šlo, videla sem čisto nekaj drugega... ma nema veze...

upam, da zdejle Pujsa ne želi oddat v črno luknjo razočaranja nad kom, punca sem s teboj tam xsrcx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>si preprican? ne bi preveril... x:o)x  x:o)x

Hmm vidim, da mi ne verjamete... torej kaj naj zdaj storim... naj grem k notarju (bljak), da mi overovi nekatere stvari... Hmm Dijana a tebi kaj verjamejo tu na tem forumu, mislim a tvoja beseda kaj velja.... bi mogoče ti overila?

Kdo postavlja meje? Zakaj sploh meje? Kako bi se počutila, če bi prestopila mejo.. bi bila to moja meja ali meja nekoga drugega...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja.. sam treba zelje definirat.. ko clovk ne ve cist kaj hoce... Ah, nekdo mi je dal ful mislit danes...

Ne, dons se grem verjetno po Rozniku ali Tivoliju sprehajat, sem varuska celo popoldne x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ja.. sam treba zelje definirat.. ko clovk ne ve cist kaj hoce... Ah, nekdo mi je dal ful mislit danes...

Ne, dons se grem verjetno po Rozniku ali Tivoliju sprehajat, sem varuska celo popoldne  x:)x

Čak, to je pa nekaj drugega, če ne veš kaj so tvoje želje, potem pa najprej to iskristaliziraj....

(ma tudi jest sem "varuška".. na spet me bodo spraševal kaj sm...)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...