Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>delam na tem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 , tega ne potrebujem, da veš! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> , tega ne potrebujem, da veš! Česa?A ti sploh kej potrebuješ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Česa?A ti sploh kej potrebuješ? Hja, tebe sigurno ne! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> , tega ne potrebujem, da veš! Jaz in moj dolg jezik Sorry, upam, da mi boš odpustila! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja, tebe sigurno ne! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A pol si ti tip?Ja, kako nej jz vem... kr ene sončnice pa neki.... nism vedla.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ja Seal, no, a se lahk umiriš!? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Hej, zlobe, ne delajte mi reklame, no, saj je ne rabim........Mah, nism jih tolk k se govori, verjemte mi . Hahaha, v bistvu mi vse skupaj postaja prav zabavno.......se mi zdi, da je ni čez žensko nečimrnost .....in moško tekmovalno užaljenost....pa da se ene pa ful žrejo, k si jih v bistvu nkol nisem zaželel. Ja, forumska pozadina deluje 100 na uro, meni je čist vseen kaj si mislite, sam iskrenim in dobronamernim bi rad sporočil......ne bodite naivni, tu je kar neki zlob. Pa lahko mi zdaj spet kdo nasprotuje kao Mick si spet nekaj domišlja, pa bluzi, da ima kdo kaj proti njemu, njima....kakor želite, vaš blem.....Mick si ne domišlja, dogaja 100 na uro. Heh...pa ne si domišljat, da ona ni vedela, da nisem angel.....bi blo bedasto v bistvu, glede na način kako sem tukaj nastopal.....Ajd mejte se, Mick vas ima vse rad, tud zlobne, še vedo ne koliko so mi v bistvu pomagali. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 kamijonarjem:furite se najprej po svoji strani, ne pa da vas je cez celo cesto pa vse ovinke!!!!!!! je tk tezk?? mislm, da ne... pa ce nekdo za tabo fura 30 min, ti pa z kilometrsko prikolico, ja lahk das plac, vsaj iz vljudnosti!!!! je tk tezk???? mislm, da tud ne....pa ce te gre pol prehitevat, ne pritiski na gas!!!!! ze itk tezk sleperja prehitet na konc pa se bucman debiln na gas stisne (uffff... je ze boljs) ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ja, forumska pozadina deluje 100 na uro, meni je čist vseen kaj si mislite, sam iskrenim in dobronamernim bi rad sporočil......ne bodite naivni, tu je kar neki zlob. Hvala za opozorilo Mick.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kamijonarjem:furite se najprej po svoji strani, ne pa da vas je cez celo cesto pa vse ovinke!!!!!!! je tk tezk?? mislm, da ne... pa ce nekdo za tabo fura 30 min, ti pa z kilometrsko prikolico, ja lahk das plac, vsaj iz vljudnosti!!!! je tk tezk???? mislm, da tud ne....pa ce te gre pol prehitevat, ne pritiski na gas!!!!! ze itk tezk sleperja prehitet na konc pa se bucman debiln na gas stisne (uffff... je ze boljs) Dvomim , da kamjonarji berejo tale forum..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Takoj k nardim ta faks, se vama spokam spred oci in me NIKOL več ne bosta vidla!!!! Jasno? Nočem, da sta del mojga življenja, ker takih odurnih ljudi ne rabm v svojem življenju! Najbolj si želim, da bi mi lohk rekla, da sem posvojena, ker me je sram, da sem plod tolk zlobnih, nesramnih in ignorantnih ljudi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Takoj k nardim ta faks, se vama spokam spred oci in me NIKOL več ne bosta vidla!!!! Jasno? Nočem, da sta del mojga življenja, ker takih odurnih ljudi ne rabm v svojem življenju! Najbolj si želim, da bi mi lohk rekla, da sem posvojena, ker me je sram, da sem plod tolk zlobnih, nesramnih in ignorantnih ljudi! ...mas podobne tezave kt jaz... no, jaz mam vsaj mami ful v redu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd mejte se, Mick vas ima vse rad, tud zlobne, še vedo ne koliko so mi v bistvu pomagali. ouyeah mick you go bad boy dej jim vetra podzemcem.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Takoj k nardim ta faks, se vama spokam spred oci in me NIKOL več ne bosta vidla!!!! Jasno? Nočem, da sta del mojga življenja, ker takih odurnih ljudi ne rabm v svojem življenju! Najbolj si želim, da bi mi lohk rekla, da sem posvojena, ker me je sram, da sem plod tolk zlobnih, nesramnih in ignorantnih ljudi! Ah včas znajo bit tečni.... pomir se... K te ne bo več tm doma, te bosta pa pogrešala, pa vabila nazaj, itd..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Nisem hotla da tko izpade kukr si ti začutu, čeprav sem ti z nasmeškom rekla, da te neki časa nočm vidt...a ne razumeš, da boli ker se zavedam da nisi moj in da nisem tvoja...da me tvoji poljubi žgejo bolijo drogirajo odnesejo...in si želim, da bi njihov lastnik pripadal meni - ne njej - meni!!!!Rada bi se zbujala ob tebi, zaspala ob tebi....pizda, a ne razumeš, da čutim do tebe več, kot sem mislila, da še kdaj bom....in rajši te nimam, kot da moram to prekrivati, skrivati, zadrževati v sebi...rada bi ti pogledala v oči, te tvoje lepe modre, svetleče oči in ti rekla Ljubim te...pa ne smem, a ne?! Ne smem, ker nisi moj in bi te besede naredile več škode kot dobrega.....In potem moram, da ne razpočim od bolečine žalosti jeze besa obupa, nekam to napisat...nekomu....zato da je elastika malo manj napeta....hvala LNF da ste me prebral....Ti pa razmisli....boš z njo ali z menoj?!?!?! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem hotla da tko izpade kukr si ti začutu, čeprav sem ti z nasmeškom rekla, da te neki časa nočm vidt...a ne razumeš, da boli ker se zavedam da nisi moj in da nisem tvoja...da me tvoji poljubi žgejo bolijo drogirajo odnesejo...in si želim, da bi njihov lastnik pripadal meni - ne njej - meni!!!!Rada bi se zbujala ob tebi, zaspala ob tebi....pizda, a ne razumeš, da čutim do tebe več, kot sem mislila, da še kdaj bom....in rajši te nimam, kot da moram to prekrivati, skrivati, zadrževati v sebi...rada bi ti pogledala v oči, te tvoje lepe modre, svetleče oči in ti rekla Ljubim te...pa ne smem, a ne?! Ne smem, ker nisi moj in bi te besede naredile več škode kot dobrega.....In potem moram, da ne razpočim od bolečine žalosti jeze besa obupa, nekam to napisat...nekomu....zato da je elastika malo manj napeta....hvala LNF da ste me prebral....Ti pa razmisli....boš z njo ali z menoj?!?!?! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...mas podobne tezave kt jaz... no, jaz mam vsaj mami ful v redu... Pol si lahko vesel. Ti privoščim. <{POST_SNAPBACK}>Ah včas znajo bit tečni.... pomir se... K te ne bo več tm doma, te bosta pa pogrešala, pa vabila nazaj, itd..... Ej, brezveze, da ti razlagam, ker je res brezupno, ker tok hinavskih ljudi še nisem vidla. In mo visi, če ju pol, ko grem, nikol več ne vidim. In resno mislim, ker je bla njuna vzgoja obupna in ne morem verjet, da nisem ena zadrogirana pijanska psihopatka, glede na to, kaj vse morm prenašat. Ko stopm v bajto, se kr čut ogormn val negativne energije. In ne morm več tega prenašat. Ti pa razmisli....boš z njo ali z menoj?!?!?![/color] Mala, vso srečo, da se ti bo vredu izšlo. Če pa ne vid, da si posebna, je pa to njegova izguba! Ko ga j...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem hotla da tko izpade kukr si ti začutu, čeprav sem ti z nasmeškom rekla, da te neki časa nočm vidt...a ne razumeš, da boli ker se zavedam da nisi moj in da nisem tvoja...da me tvoji poljubi žgejo bolijo drogirajo odnesejo...in si želim, da bi njihov lastnik pripadal meni - ne njej - meni!!!!Rada bi se zbujala ob tebi, zaspala ob tebi....pizda, a ne razumeš, da čutim do tebe več, kot sem mislila, da še kdaj bom....in rajši te nimam, kot da moram to prekrivati, skrivati, zadrževati v sebi...rada bi ti pogledala v oči, te tvoje lepe modre, svetleče oči in ti rekla Ljubim te...pa ne smem, a ne?! Ne smem, ker nisi moj in bi te besede naredile več škode kot dobrega.....In potem moram, da ne razpočim od bolečine žalosti jeze besa obupa, nekam to napisat...nekomu....zato da je elastika malo manj napeta....hvala LNF da ste me prebral....Ti pa razmisli....boš z njo ali z menoj?!?!?! Držim pesti zate Apolonija http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa razmisli....boš z njo ali z menoj?!?!?! se eden spet v neki mesha?po moje je tko de dokler je nekdo z nekom...se ni kaj vmeshavat...pa kakorkoli zgleda tisto razmerje :xx!: ko je pa sam pa pochnite kr vas je voljaravno pred dvema dnevoma se je prijateljica zaljubila v tipa, ki ima punco...hehe...pa sem ji podal zlomkovo modrost:"Odlochi se...ali bosh prasica..ali pa bosh trpela.!odlochila se je za drugo...hvalabogu....in ostala sva prijatelaj ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> se eden spet v neki mesha?po moje je tko de dokler je nekdo z nekom...se ni kaj vmeshavat...pa kakorkoli zgleda tisto razmerje :xx!: ko je pa sam pa pochnite kr vas je voljaravno pred dvema dnevoma se je prijateljica zaljubila v tipa, ki ima punco...hehe...pa sem ji podal zlomkovo modrost:"Odlochi se...ali bosh prasica..ali pa bosh trpela.!odlochila se je za drugo...hvalabogu....in ostala sva prijatelaj ..OM.. pr men se je ena vmešala...... :xx!: in zdej je kar je..... :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> se eden spet v neki mesha?po moje je tko de dokler je nekdo z nekom...se ni kaj vmeshavat...pa kakorkoli zgleda tisto razmerje :xx!: ko je pa sam pa pochnite kr vas je voljaravno pred dvema dnevoma se je prijateljica zaljubila v tipa, ki ima punco...hehe...pa sem ji podal zlomkovo modrost:"Odlochi se...ali bosh prasica..ali pa bosh trpela.!odlochila se je za drugo...hvalabogu....in ostala sva prijatelaj ..OM.. ČE BI PREBRAL PRVI STAVEK (ti ga navajam spodaj), BI VEDEL KAJ SM SE ODLOČILA.Nisem hotla da tko izpade kukr si ti začutu, čeprav sem ti z nasmeškom rekla, da te neki časa nočm vidt... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ČE BI PREBRAL PRVI STAVEK (ti ga navajam spodaj), BI VEDEL KAJ SM SE ODLOČILA.Nisem hotla da tko izpade kukr si ti začutu, čeprav sem ti z nasmeškom rekla, da te neki časa nočm vidt... sej ni letel direkt nate...izkoristil sem te v toliko, da podam v razmislek ostalim drekomeshalkam tule ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ČE BI PREBRAL PRVI STAVEK (ti ga navajam spodaj), BI VEDEL KAJ SM SE ODLOČILA.Nisem hotla da tko izpade kukr si ti začutu, čeprav sem ti z nasmeškom rekla, da te neki časa nočm vidt... Ja prou res, aakhunt, dej dobr preber, sej videš, da Apolonija trpi..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts