seal 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 muahhahahahahah drekomeshalec muahahahahaha ti pa si smešn aakhut honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej ni letel direkt nate...izkoristil sem te v toliko, da podam v razmislek ostalim drekomeshalkam tule ..OM.. AH, kok sm jest loh srečna, da me lahko izkoristiš za svoje brihtne nasvete Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>AH, kok sm jest loh srečna, da me lahko izkoristiš za svoje brihtne nasvete vish, de majo prou, k praujo, de vsaka stvar je za neki dobra.. drzh se stara ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> vish, de majo prou, k praujo, de vsaka stvar je za neki dobra.. drzh se stara ..OM.. Ja hvala no...clo mal pozitivizma iz tvoje strani... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja hvala no...clo mal pozitivizma iz tvoje strani... der iz nou wron end rajt....ic onli fan end born ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> der iz nou wron end rajt....ic onli fan end born ..OM.. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 MARSA:Oh, se ti zdi? ker sem pac enkrat reagirala (in zadnjic enkrat)?vedno, vse... mislim da jasno ni tako, obcutljiva sem pa na neresnicno namigovanje kaj naj bi vse pocela kot urednik - tu se pa res oglasim. KOKICA: Marsa, tisti VSE je bil mišljen čisto na splošno in ravno zaradi tega sem v oklepaju navedla tudi svoje ljube in sebe. Pač, VSI MI smo občutljivi takrat, ko mislimo, da smo napadeni. Popolnoma nič drugega ni bilo mišljenega s tem, nobenega očitka tebi kot urednici in sploh v zadevi, ki si jo ti imela v mislih....saj navsezadnje tisti moj post sploh ni bil namenjen tebi....To so bila samo tvoja predvidevanja..... To kar imaš ti kot urednica razčistiti s posamezniki tega foruma in v kakšni meri se morajo pri tem upoštevati pravila foruma, veš samo TI in se nimam niti namena in volje ubadati še s tem.....Jaz sem na tem forumu zato, ker mi je zelo všeč, ker rada kaj uporabnega preberem, včasih se nezlonamerno tudi pohecam, namenim kakšno pikro tistemu, ki se mi zdi, da jo pač mora v tistem trenutku dobiti z moje strani...., podam kakšno pametno ali bedasto opazko, komentar in to je tudi vse....Zgolj zabava za preživljanje prostega časa. MARSA: Vssen si recimo rekla, ce pa ze (in prec imela zgodbe iz rokava, torej.... nekaj misli je ze blo na to temo)... KOKICA: Podala bi samo vprašanje: Zakaj je na tem forumu opaziti toliko sklepanj, ko pa sama praviš in celo opozarjaš v določenih temah, da naj ne sklepamo prehitro? A vidiš, da ti tudi to počneš.....verjetno čisto nehote, a vendarle.... In, ker vem, da je zoper sklep možna tudi pritožba, bom le kratko in jedrnato napisala: NE, ni bilo PREJ, ampak moje mnenje je bilo mišljeno in napisano šele POTEM, ko si mi TI Marsa dala o tem razmišljati..... x!x MARSA: In motis se - nikjer ne pravim, da mi je nekdo, ki je zhaljiv, cisto vsec, pac pa pravim, da mi ni nic manj vsec kot kdo drug (ki je morda prav tako zhaljiv, le da je bil 'zhaljiv drugi' - oni je bil 'zhaljiv prej' ), jaz v tem vidim razliko. KOKICA: Tukaj se pa ne morem povsem strinjati s teboj in upam, da ne boš to vzela kot napad in očitke tebi, kot urednici foruma....Vsi, tudi JAZ, TI, ON, ONA, torej MI VSI smo že po naravi selektivni in, ker pač imamo raje stvari, ki so nam všeč, dajemo le tem prednost, so nam ljube, shranimo jih v prav poseben predalček našega srca (pa naj bodo to ljudje, izjave, nasvet, poljubček, pobožek, srček.....) , tiste nevšečne bi pa najraje zatrli in jih potlačili na dno naše duše....Pa morda se tega sploh ne zavedamo....A tako pač je v vsakdanjem življenju in priznaj, tudi na tem forumu je tako. Namen foruma je pa tako in tako izmenjava mnenj, debata, pa naj si bo strokovna ali ne, torej ne moremo kar sklepati nekaj o nekom, če sem te prav razumela....moramo biti enako kritični do vseh..... MARSA: In kaj pa drugega naredim, kot da grem mimo?komu kaj najedam skoz?prvic se vedno odzovem, ce opazim, na komentar, namenjen meni. ne nategujem pa do nezavesti, vcas pa res dlje kot bi bilo potrebno. KOKICA: Če narediš tako , se nisem preveč poglabljala v tvoje pisanje in ti zato verjamem. MARSA: Hvala za razlago, nisem pa cist kupila, da ni letel name, skratka. kot zadnjic pri Pikici ne, jasno.... KOKICA: Evo iz enega mojega posta polnega jeze, ki je bil namenjen nekomu povsem drugemu in se je rodil pač zaradi mojega neprijetnega dopoldneva in moje tečnobe zaradi prehlada, se je med nama vnela nekakšna neprijetna situacija (vsaj zame, ker nerada pojasnjujem in se opravičujem za nekaj, kar sploh nisem storila.......ampak si ti samo sklepala tako).Zato bom še enkrat rekla: TISTI MOJ POST NI BIL NAMENJEN TEBI, moja naknadna izjava tebi je pa le plod mojega skromnega razmišljanja POTEM, ko si mi dala o tem razmišljati.Ti pa tako veš, saj si v sebi že naredila nekakšen sklep. MARSA: ampak saj ni vazno, dalec od tega da bi se kaj obremenjevala s tem ali se cutila napadeno.....Pac, si poveva, kar si misliva, saj pravis da nimas problemov s tem. kul torej. Še vedno si mi všečna Marsa , cenim tvoje delo in marsikateri nasvet in zato upam, da ni zamere......Moja slaba plat je pa samo v tem, da sem rada odkrita in ljubim resnico. Torej kul. p.s. vem, da tole citiranje zgleda smešno, ampak ne znam drugače....se bom naučila, obljubim.... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 A., nisem več jezna nate.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 tinči spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 sem jezen na usodo, ker me prikrajšuje za vse občutke biti ljubljen, ki jih imajo vsi ostali ljudje :!!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 cashy-ne obupaj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinči Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem jezen na usodo, ker me prikrajšuje za vse občutke biti ljubljen, ki jih imajo vsi ostali ljudje :!!: kaj pa če sam mlatijo prazno slamo, pa si čist zastonj jezen....mrbit je v tebi več ljubezni, kakor v vseh teh izlivih skupaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Si edinstven, si zelo v redu fant, s katerim se je super pogovarjat, lahko bi se tudi vec ur in pozno v noc. To tudi kaze neko razgledanost. Glavo imas na pravem mestu, imas svoje vrednote, kar je spet super. Skratka, nekateri dozivijo te obcutke pozneje, nekateri prej, grem pa stavit, da bos tudi ti nasel taksno osebo, ki ti bo ustezala in ti njej, slej ali prej ( pa mislim da slednje). Brezveze se je smiliti samemu sebi, ker ne pridemo tako nikamor, razen postanemo slabe volje. Meni je zal, da je pri naju prislo do nesporazuma ( za katerega krivim sebe veliko bolj kot tebe), ker imam obcutek, da sem izgubila prijatelja ( ali pa vsaj potencialnega prijatelja). Vsekakor bos pa tudi ti dozivel te obcutke, verjemi. Samo optimisticno naprej Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej kul. OK.Potem pa sory, ce ni blo men namenjen in da ti se pol nisem verjela. (*ja, citirat se pa le nauc ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pr men se je ena vmešala...... :xx!: in zdej je kar je..... :xx!: vmešala a to se jim more čist mešat da se vmešajo.... :xx!: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja saj... tezko je koga kar vmeshati... ce se sam ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja vem da si to mislil. jaz pa sem pol modrovala (ker pa sem uporabila ja saj, je zgledal, kot... je pac zgledal ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Nej gre vse nekam v .........., on in vsi njegovi butasti izgovori!!!! pa da se mu sploh da?! da se men da to sploh se poslusat in vsaj mal vrjet?! pa sej to ne morm vrjet! ma nej gre nekam vse skupej!!!! ma dej sej je sploh brez veze da se sploh se kej grem! ma sam dopovej ti to , da nej neha!! gre mi na !!!! :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem jezen na usodo, ker me prikrajšuje za vse občutke biti ljubljen, ki jih imajo vsi ostali ljudje :!!: aaa jebiga zej, to je pa cena biti "gorjanc" ma se hecam! dej pobček ne jamri, pa pejt mal u fukovce pa ne bit tok (pre)nežen, bod mal bolj "rough" pa bo usoda čist drugačna honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaa jebiga zej, to je pa cena biti "gorjanc" ma se hecam! dej pobček ne jamri, pa pejt mal u fukovce pa ne bit tok (pre)nežen, bod mal bolj "rough" pa bo usoda čist drugačna a misliš, da si želim biti kak playboy, imeti vsako noč drugo, in popolnoma obrezan rovaš? :xx!: si mislim o tem sem raje brez, kot da se gonim ala casanova in don juan hkrati in hvala Vam vsem za tolažilne besede dobri prijatelji ste ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a misliš, da si želim biti kak playboy, imeti vsako noč drugo, in popolnoma obrezan rovaš? :xx!: si mislim o tem sem raje brez, kot da se gonim ala casanova in don juan hkrati ja potem si ga pa še naprej na roko šibej pa sam seb se smil lp honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dvomim , da kamjonarji berejo tale forum..... ja sej se mi je zdel, da verjetn ne berejo :xx!: sam boljs se pa pocutm, k sm "napisala svoje" pa dej no, zrd enga egoisticnega kamionarja, k ne zna na gas pritisnt, razn ce ga gres prehitevat, sem hondo civic sesula sm vsaj vidla kak slaba je v plehu, k ze masine tolk prehvaljo... mah jeba, dnar, avti, vozniki, ceste, al pa sm jezna sama nase? ja to bo, pa na situacije k jih sama izzivam bzzzzzzzzz ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 poglej Seal, meni ni toliko do sexa, kot do občutka izpolnjenosti, sprejetosti in feelinga vzajemnega spoštovanja. Tega si v eni noči ne moreš pričarat v postelji, to, kar predlagaš ti, se lahko tudi kupi...če bi potreboval samo to, sploh ne bi bil problem. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem jezen na usodo, ker me prikrajšuje za vse občutke biti ljubljen, ki jih imajo vsi ostali ljudje :!!: ti pa ne bit jezn na usodo! zmer te pelje tja kamor sodis v trenutku... pa nic te ne krajsa za obcutke!!!! halooo...kaksne mas? ne me prisilit, da bom jezna nate sam res, ful bedarija bit jezn na usodo! raje bot srecen, da ne dozivljamo vsi istih obcutkov! pa brez skrbi bodi, da bo usoda poskrbela, kam te bo z "prikrajsevanjem" povzdignila ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts