Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prvezat pa pustit da njega posili ene 10 (pardon izrazu) fuka potrebnih pedrov.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ja sej se mi je zdel, da verjetn ne berejo  :xx!:

sam boljs se pa pocutm, k sm "napisala svoje"  x:)x

pa dej no, zrd enga egoisticnega kamionarja, k ne zna na gas pritisnt, razn ce ga gres prehitevat, sem hondo civic sesula  :sori: sm vsaj vidla kak slaba je v plehu, k ze masine tolk prehvaljo... mah jeba, dnar, avti, vozniki, ceste, al pa sm jezna sama nase? ja to bo, pa na situacije k jih sama izzivam bzzzzzzzzz  :vragec:

Hja no uprašanje , če je egoističn... zanč mi je en razlagu, da mu full naložijo kamijon, clo več kot bi smel vozet.. potem pa komi kake klance sfura...

In kako nej bi jz vedela, da se bova po 4 urah skupej začela kregat? Sorry, ampak nisem vedela, da mava TOK različne poglede na svet. In nič ne popizdim bolj kot to, da se kdo dela norca iz mojih ciljev in želj! Zarad mene, če je teb to čist mim, ampak pravice, da se iz tega norčuješ, pa nimaš... Pa ne me jebat z uno juho! Skuhi si jo sam! Pa maš srečo, da nisi dobu tiste makarone v fris!!!! :vragec: Aja, pa še tole: še naša stara mama pelje hitrej po avtocesti!!!!!!!! :o|o: :xx!: :vragec:
Scio mi nihil scire

In nič ne popizdim bolj kot to, da se kdo dela norca iz mojih ciljev in želj!  :o|o:  :xx!:  :vragec:

:eek: :eek:

Men gre tudi to blazno nazivce....tako, da imas prav :palec: x!x Nahruli jo/ga x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>nope.... sam eni so pač nesposobni za vozt! A si predstavljaš to, da te tovornjaki po desnem pasu, kamor se umaknejo počasnejša vozila, prehitevajo!?!?  :bomb:  :blink:

Tkole bom povedal... kadar se vozim sam običajno divjam... in me je zaradi tega sram.. samo kadar pa vozim ljubljene osebe ali otroke... takrat sem pa prevfiden in vozim nekoliko počasneje... zdaj Tinal malo razmisli, mar ni fant peljal počasi, da bi vožnja dlje časa trajala.. , da bi bil dlje časa s tabo, z osebo, ki mu je prijetna...mar ni iskal nekih zamujenih priložnosti... ga je zaradi tega treba obsojat? Če bi te peljal jaz in če bi mi bila všeč... verjemi, da se mi nebi nikamor mudilo, pa čeprav kot pravim običajno divjam po cesti....

Tisto o prehrani o metanju špagetoc itd.. se mi je zdela pa dokaj zanimiva ljubezenska predigra...

Ne sodi prehitro prečekiraj nazaj vse dogodke... ne trdim, da imam prav, samo polagam ti na srce, da pretehtaš vse še enkrat .

PS( je reku nekdo, k nikol nč ne pretehta..... hehehehehee...)

mogoče si je pa želel podaljšati vožnjo s teboj poleg sebe... vendar bolje da pelje mičkeno počasneje kot pa prehitro, ane... čeprav se spomnim enega kolega, ojoj, češki avtobusi so nas prehtevali v Črnem kalu - bivša žena skoz težila prehitro voziš prehitro, pazi... pa mu je počas dosadilo in je peljal 30 ali pa 40 x:Dx ej ne moreš verjet mi trije pa lepo za njim, smo se pav zabaval... no sej potem nas je minilo, smo jih počakali na kavici v Zagorju... je bila potem celo pot baje tiho x:Dx tko da mogoče te je pa nerviru ;)

<{POST_SNAPBACK}>Tkole bom povedal... kadar se vozim sam običajno divjam... in me je zaradi tega sram.. samo kadar pa vozim ljubljene osebe ali otroke... takrat sem pa  prevfiden in vozim nekoliko počasneje... zdaj Tinal malo razmisli, mar ni fant peljal počasi, da bi vožnja dlje časa trajala.. , da bi bil dlje časa s tabo, z osebo, ki mu je prijetna...mar ni iskal nekih zamujenih priložnosti... ga je zaradi tega treba obsojat? Če bi te peljal jaz in če bi mi bila všeč... verjemi, da se mi nebi nikamor mudilo, pa čeprav kot pravim običajno divjam po cesti....

Tisto o prehrani o metanju špagetoc itd.. se mi je zdela pa dokaj zanimiva ljubezenska predigra...

Ne sodi prehitro prečekiraj nazaj vse dogodke... ne trdim, da imam prav, samo polagam ti na srce, da pretehtaš vse še enkrat .

PS( je reku nekdo, k nikol nč ne pretehta..... hehehehehee...)

hehehehe, ja sej mislim, da je hotel pač podaljšati si čas z mano, vendar je vedel da se mi mudi in zato sem bila čist živčna! Mislim pa, da si nihče ne želi podaljševati preživeti čas z razjarjeno škorpijo! x:Dx Ma sej nima veze....

Ne maram niti divjanja, niti penzionistične vožnje.... Najraje sama vozim! x^x

(a tko bi ti z makarončki?? hmmmm).... x:Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>mogoče si je pa želel podaljšati vožnjo s teboj poleg sebe... vendar bolje da pelje mičkeno počasneje kot pa prehitro, ane... čeprav se spomnim enega kolega, ojoj, češki avtobusi so nas prehtevali v Črnem kalu - bivša žena skoz težila prehitro voziš prehitro, pazi... pa mu je počas dosadilo in je peljal 30 ali pa 40  x:Dx ej ne moreš verjet mi trije pa lepo za njim, smo se pav zabaval... no sej potem nas je minilo, smo jih počakali na kavici v Zagorju... je bila potem celo pot baje tiho x:Dx tko da mogoče te je pa nerviru ;)

Hmm Seli, ti si tudi dobila tak občutek, da je hotel tip bit čim dlje s Tinol.....

<{POST_SNAPBACK}>hehehehe, ja sej mislim, da je hotel pač podaljšati si čas z mano, vendar je vedel da se mi mudi in zato sem bila čist živčna! Mislim pa, da si nihče ne želi podaljševati preživeti čas z razjarjeno škorpijo!  x:Dx  Ma sej nima veze....

Ne maram niti divjanja, niti penzionistične vožnje.... Najraje sama vozim!  x^x

(a tko bi ti z makarončki?? hmmmm).... x:Dx

Hmm Kar naenkrat je zgodba dobila popolnoma drugo plat... se pravi tebi se je mudilo... hmm... zdej tukaj nebi posebno povdarjal, kako to vpliva na ljubezen.... vsak pač po svoje... hmmm... samo kolker leve poznam... niso ravno za neki na hitr .. mogoče tu in tam kot popestritev... no najbrž res ne bo šlo tole... viš se je pa le do zadnjega trudil.... sej pravem pravi lev je mogu bit, hehehhehehee sam očitno to res ne klapa...

Hja če se ti nebi tako mudilo in če bi si vzela čas za makarončke in kake druga kulinarična presenečenja, da ne napišem užitke... potem me pač nebi sedaj čudno gledala...

<{POST_SNAPBACK}>al pa jo je hotu razp... vsaka zgodba ima dve plati...

Hmm Seli ti ne poznaš dobro levov, kajne... mislim, da jo ni hotu Razpipi..... hmm če bi bil slabe volje, ker ni ratalo, kot si je želel ali pa predstavljal, bi jo ekspresno dostavu domov, sam, da se jo losa, hehehheehe......

Lej tkole bom povedala, trudila sem se jz z unimi makaroni, ki ne bi bili tako dobro, če bi potem stali in se shladili ter bi jih bilo potrebno spet pogret... in pol se on prjav s tisto k**** juho, k je vidu, da bodo makaroni že narejeni in NEEE, ne da bi reku prej, potem mi pred nosom začne mahat s tisto juho iz vrečke, da kao kako pa da ne vem, da se juha je pred makaroni in da bo on najprej juho jedu. Zato je skor dobu makarone v fris! :vragec:

(pa ne vem kva mi to eno ljubezen omenjaš, to je bil moj kolega in NIČ VEČ kot to, pa še to zdej ne vem, če bo laufalo, ker ne maram, da en zaničuje nekaj, kar si jaz želim in so mu pomembne le svoje želje in manene!)

In, JA, jaz sem hotela domov, meni se je mudilo stran od njega, ker mi je vrelo v glavi in nisem mogla biti niti sekunde več v njegovi družbi. Pa mu niti ne bi blo treba peljat mene domov, ker bi si že zrihtala prevoz!

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Lej tkole bom povedala, trudila sem se jz z unimi makaroni, ki ne bi bili tako dobro, če bi potem stali in se shladili ter bi jih bilo potrebno spet pogret... in pol se on prjav s tisto k**** juho, k je vidu, da bodo makaroni že narejeni in NEEE, ne da bi reku prej, potem mi pred nosom začne mahat s tisto juho iz vrečke, da kao kako pa da ne vem, da se juha je pred makaroni in da bo on najprej juho jedu. Zato je skor dobu makarone v fris!  :vragec:

(pa ne vem kva mi to eno ljubezen omenjaš, to je bil moj kolega in NIČ VEČ kot to, pa še to zdej ne vem, če bo laufalo, ker ne maram, da en zaničuje nekaj, kar si jaz želim in so mu pomembne le svoje želje in manene!)

In, JA, jaz sem hotela domov, meni se je mudilo stran od njega, ker mi je vrelo v glavi in nisem mogla biti niti sekunde več v njegovi družbi. Pa mu niti ne bi blo treba peljat mene domov, ker bi si že zrihtala prevoz!

Oki, Oki... sem že nehu... če te je zaničeval, pol nimaš kej z njim počet, se ga hitr losi....kwa te je sploh vabu tepec... mar bi si sam makarone skuhu, če je tak đek, kajne...al juho al kukrže.. ej če zna sam juho iz vrečke skuhat si itak nimaš kej pomagat z njim...si predstavlaš, dab s takim mela otroka... ti bolana ležiš... s temperaturo... un pa ne zna za dojenčka skuhat neki.... mislm... hudooooo.....

Evo, upam, da sem zdej dal pravi komentar.... presneto.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...