Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm mislila, da mislš mojo izjavo. heheheh, ne ne... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hej ves kaj pa mene zanima - zdej ko je ravn debata o tipih. Sej ti tipi, ki ne odpisejo sms-a nazaj in se delajo norca iz custev so tud softici ane Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej ves kaj pa mene zanima - zdej ko je ravn debata o tipih. Sej ti tipi, ki ne odpisejo sms-a nazaj in se delajo norca iz custev so tud softici ane malo vas je treba v pacu pustit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>malo vas je treba v pacu pustit ena beseda: PRPE !!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej ves kaj pa mene zanima - zdej ko je ravn debata o tipih. Sej ti tipi, ki ne odpisejo sms-a nazaj in se delajo norca iz custev so tud softici ane JA! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 moj mali bratec je reku da so softici sramota za tipe!!!! in se cist strinjam z njemu! V paci se pa bejbe da tud na ksn drug nacin pustit, da ves Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 zakaj pa prpe? čist odvisno je od vsebine, lahko pošleš kr nekaj... a pol samo da je? sicer pa preden jaz napišem en stavek na smsu se verjetno datum menja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ja pa sej lah tud poklices ane. ti ni treba smsa poslat - sam da das neki glasu od sebe in reces bejbi al: 1. spel se k te nocem vec vidt, al pa: 2. pogresam te! al pa kej podobnga. uglaunm da ji das jasno vedt kolk je ura, ne pa s takimi forami de ni ne 1 in ne 2. amoak da si lepo tih...... pol se pa na vsake tolk casa spomns mal nanjo.....mah :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer pa preden jaz napišem en stavek na smsu se verjetno datum menja (pr men tud). Stekam te Mystica... vem kaj mislis...sam da je sco, kao pomeni da je ful dobra macka, strastna in vse. Po defoltu hot kao.... (poznam take hladote skorpijonske biznismenske da se vsi dvojcki, kozorogi in vodnarji skrijejo )....res dost brez veze v bistvu...pa se se z veseljem potencirajo pol te lastnosti, katerim bi se itak bilo kul izognit oz. jih transformirat (kot sta na primer ljubosumje in mascevalnost). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 saj vem kaj mislis. sam vseen se strinjam z mystico. *Pa tud s Petrco, da ne sam skorpije najbrz ne marajo pusijev. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ja ne... zanimivo jaz sem dobesedno povedal v fris, da nočem resne zveze, se ženska čist strinja ja sej jaz tud ne in pol čez pol ure dobim to nazaj v fris zaj vas pa jaz prašam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ne... zanimivo jaz sem dobesedno povedal v fris, da nočem resne zveze, se ženska čist strinja ja sej jaz tud ne in pol čez pol ure dobim to nazaj v fris zaj vas pa jaz prašam zapozneli šok Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 se popolnoma strinjam, da je zapozneli sok. Ampak je saj povedala!!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ah, dobro pa naj bo zapozneli šok Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hehe se ti ne da vec ane men tud ne namo nikamor prsli Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 pa ja sej če gre za vas ženske pol je vsak izgovor ok, če pa gre za nas pol pa ehh nima smisla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ja seveda, pol pa svizec zavije cokolado v folijo hehe Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ...untitled! ...podobne izkusnje... skoz jim govoris da noces resne zvze... ampak one pa kar neki o skupnem dopustu cez pol leta sanjajo, non stop neki klicejo, SMSi... in pol ko reces, da bi blo pa fajn da se nehata sestankovat, da nekak ne gre, ker te itak prevec zateguje... pol nardijo tako sceno kokr da bi bla par let porocena... scorpije ziher ne vec... razen ce bom sel kdaj v bordel... pol bom pa ZAHTEVAL scorpijo!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 s kaksnimi mas pa ti to opravt pol! jaz takih skorpijonk sploh ne poznam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ...jah s kolikimi scorpijami si se pa ti sestankovala???Sej prjatlcam se pa verjetno lih ne hvalijo s svojo posesivnostjo.... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hehe to so pa pac neumne zenske, ki ne dojamejo! No to je zloo lepo od tebe, da pac poves kar cutis in kako cutis! Ampak, ce pa tip ne pove, je pa drug problem. A ves?! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Za tipe, k se nočjo vezat, je pol vedno izgovor to, da so ženske posesivne. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ej stari... sestankovala sem recimo s stevilnimi tipi..... sem se boljs to vidla lohk. drugac pa dve moji frendici, ki ne da sta mi PRAVILI (cvek cvek ves kaj je blo), smo se skupaj rolali okol... in tocno vem, kaksni sta bli. pa sebe tud poznam a ne... (no saj na tem podrocju itak nisem sco), sam MENE mot, ce se kdo obnasa kot da je porocen.... da klicari in hoce vedet kaj bom delala 14. februarja. Tko da.... nizhji tip morda? mal tko - vsiljiv skor? mal tak... 'runkast', 'ovnovski skor mal, pac marsovski recimo?s kakim levom, ovnom, kozlom, prec cist druge 'sco' ven dobimo.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts