Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej stari... sestankovala sem recimo s stevilnimi tipi..... sem se boljs to vidla lohk. drugac pa dve moji frendici, ki ne da sta mi PRAVILI (cvek cvek ves kaj je blo), smo se skupaj rolali okol... in tocno vem, kaksni sta bli. pa sebe tud poznam a ne... (no saj na tem podrocju itak nisem sco), sam MENE mot, ce se kdo obnasa kot da je porocen.... da klicari in hoce vedet kaj bom delala 14. februarja. Tko da.... nizhji tip morda? mal tko - vsiljiv skor? mal tak... 'runkast', 'ovnovski skor mal, pac marsovski recimo?s kakim levom, ovnom, kozlom, prec cist druge 'sco' ven dobimo....Ja, nižji tip SCO je koma od kome... sam jz mislim, da lahko določene situacije v vsakem SCO privlečejo na dan take negativne lastnosti... nimaš kej.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe to so pa pac neumne zenske, ki ne dojamejo! No to je zloo lepo od tebe, da pac poves kar cutis in kako cutis! Ampak, ce pa tip ne pove, je pa drug problem. A ves?!Ja, tipi mislijo, da ženske dojamejo že, če pač nč ne kličejo oz. pišejo! Pismo a nismo vsaj tok vredne, da nam v ksiht povejo!? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tipi mislijo, da ženske dojamejo že, če pač nč ne kličejo oz. pišejo! Pismo a nismo vsaj tok vredne, da nam v ksiht povejo!? Mah kot kaze ne. Mava pac magnet za softice - da se mal leps izrazm Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ... nizji tip ocitno... ja mas prav kaxn sco pa ogenj zraven je hudic... obni se in zbezi proc, kot zmorejo podplati!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah kot kaze ne. Mava pac magnet za softice - da se mal leps izrazm Nč več! Jz se bom razmagnetla! En minus, pa takoj odjebejo! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 a tko...pol nej pa tip voha, al nej odj...zato, ker ga res ne preneseš, al zato, ker se neki nedostopno delaš, da vidiš, če bo vztrajau... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tko...pol nej pa tip voha, al nej odj...zato, ker ga res ne preneseš, al zato, ker se neki nedostopno delaš, da vidiš, če bo vztrajau... ja ne sej mu poves zakaj je odletu Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 No, za druge ne vem, ampak jz vse direkt povem, in od tipa prčakujem isto nazaj. Kakšne izkušnje maš ti, ne vem... vem pa da kar je korektno je korektno, razen če se kateri od strani ne zdi sploh vredno kaj povedat. Jz nism taka, ker vem da se vse 3x povrne. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 dobr, recimo, mu poveš direktno, zakaj naj neha...kaj mu poveš, če ga želiš testirat, naj vztraja...al mu rečeš...čaki še mal, ne še koj...potrpi še mal? sigurn ne tega... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobr, recimo, mu poveš direktno, zakaj naj neha...kaj mu poveš, če ga želiš testirat, naj vztraja...al mu rečeš...čaki še mal, ne še koj...potrpi še mal? sigurn ne tega...Kakšn testiranje? Kakšno čakanje? Če so neka čustva, zakaj bi karkol testiral? ni mi jasn... Če si z nekom želim biti, mu to pokažem, če si kdo želi biti z mano, pa meni ni do tega, mu povem, da gre lahko pol z življenjem naprej. To je fer in tako bom delala še naprej.... Pa večina bi morala tudi tako.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, za druge ne vem, ampak jz vse direkt povem, in od tipa prčakujem isto nazaj. Kakšne izkušnje maš ti, ne vem... vem pa da kar je korektno je korektno, razen če se kateri od strani ne zdi sploh vredno kaj povedat. Jz nism taka, ker vem da se vse 3x povrne.jaja tko se to dela ja! korektnost je 1. liga! sam eni, sej ves, je pac ne poznajo. ampak ok, kaj nej se zdej v tla vrzem al kaj!? mi nau nc pomagal. Unmu pa tud ne k pac ne dojema stvari, tko k bi jih mogu. Al pa jih jaz ne?! sej ne vem vec Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaja tko se to dela ja! korektnost je 1. liga! sam eni, sej ves, je pac ne poznajo. ampak ok, kaj nej se zdej v tla vrzem al kaj!? mi nau nc pomagal. Unmu pa tud ne k pac ne dojema stvari, tko k bi jih mogu. Al pa jih jaz ne?! sej ne vem vecTi čist prav delaš, sam še vedno upaš... sej bo bolš... don`t worry... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti čist prav delaš, sam še vedno upaš... sej bo bolš... don`t worry... sej tolk hudo tud ni ane, ampak bo bols ja Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škorpijonk se bojijo sam uni tipi, k jih ni dost v hlačah al pa nimajo zadost samozavesti in se bojijo, da bi ob njih izpadli nule!!! Jz take tipe prezrem kt nadležne muhe! Se sploh ne ubadam z njimi! Ampak važn, da so tuki gor eni pametni... boh ve kako je v real lajfu! bravo tina hehe, mas res smolo k te oblegajo sami softichi zej pa zhe cajt, da se z mano dobish honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a se je začel ravno klanec, ...a takrat sem si prisegel, da NIKOLI ne bom kupil tako švoh avtomobila, kot je tale fotrov uno :!!:khm... najprej se je treba naučit da z unotom NE morš u klanc prehitevat... lohk pa dol s klanca <{POST_SNAPBACK}>Za tipe, k se nočjo vezat, je pol vedno izgovor to, da so ženske posesivne. kwa me je dons prjel, da bi enmu vrat zavila... k očitno ne more in ne more pozabt neki kar je že long gone :xx!: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kwa me je dons prjel, da bi enmu vrat zavila... k očitno ne more in ne more pozabt neki kar je že long gone :xx!: A pridm pomagat? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 intresting. zakaj se tipi bojijo žensk? ker so nas tisočletja tiščali podse, sedaj pa, ko se empancipiramo, pa dokazujemo, da smo ne 1x ampak najmanj 3x boljše pri vsaki stvari od njih. kenede, moje drage dame? na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>intresting. zakaj se tipi bojijo žensk? ker so nas tisočletja tiščali podse, sedaj pa, ko se empancipiramo, pa dokazujemo, da smo ne 1x ampak najmanj 3x boljše pri vsaki stvari od njih. kenede, moje drage dame? če ti bo lažje.... jaz se vas žensk full bojim, kr ste 3x boljše od mene, samo ne vem v čem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 NO, SAJ, A NI ŽALOSTNO, DA NE VEŠ? x!x na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 a ti damo zdaj za to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A pridm pomagat? pomoč vedno prov pride <{POST_SNAPBACK}>intresting. zakaj se tipi bojijo žensk? ker so nas tisočletja tiščali podse, sedaj pa, ko se empancipiramo, pa dokazujemo, da smo ne 1x ampak najmanj 3x boljše pri vsaki stvari od njih. kenede, moje drage dame? ne bi se lih strnjala... oni radi skrbijo za nas... mi pa kr na enkrat hočmo same zase skrbet... valda da se je sistem porušu... radi se čutjo tud oni zaželjene in da jih potrebujemo... mah....kwa bluzim spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ne bi se lih strnjala... oni radi skrbijo za nas... mi pa kr na enkrat hočmo same zase skrbet... valda da se je sistem porušu... radi se čutjo tud oni zaželjene in da jih potrebujemo... mah....kwa bluzim ja no aiwa sej po eni strani mas cist prov ves. Sam lej....ce mu reces, ga prosis naj nekej nardi, pa ti rece jaja bom, in tega ne nardi. Kaj ti pol druzga ostane k pa da gres sama narest?! Men se pa tud ne da cakat 5 let, da se bo spomnu?! He una knjiga Moski so drugacni, zenske tudi...je drgac kar fajna - sam nek pomoje mal zgresi Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 a kr zgreši pa tak, a da bi pa ti zgrešila ne to pa ne ah, ženske Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Kaj ti pol druzga ostane k pa da gres sama narest?! Men se pa tud ne da cakat 5 let, da se bo spomnu?! <{POST_SNAPBACK}>a kr zgreši pa tak, a da bi pa ti zgrešila ne to pa ne ah, ženske ženske.... ženske spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 pizda ne morem vrjet da še kr hladna ko špricer ignoriraš vse kaj je podpisano pod sp...a to si se ti od mene naučila, al ti to meni milo za žajfo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts