Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>intresting. zakaj se tipi bojijo žensk? ker so nas tisočletja tiščali podse, sedaj pa, ko se empancipiramo, pa dokazujemo, da smo ne 1x ampak najmanj 3x boljše pri vsaki stvari od njih. kenede, moje drage dame? Jep, I agree! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 jest pa ne!ženske sigurn ne znate tko dobr parkirat avta, kot moški ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Hm.....eh.....nč nem reku......k tak že veste......grrrrrrr....... :xx!: ....ja......posoda, pomivanje, pa to :xx!: :xx!: :xx!: ...sovražim! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pizda ne morem vrjet da še kr hladna ko špricer ignoriraš vse kaj je podpisano pod sp...a to si se ti od mene naučila, al ti to meni milo za žajfo? kwa zdej? komu ti to? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 aiwa eh ne pozanš je... stara štorija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm.....eh.....nč nem reku......k tak že veste......grrrrrrr....... :xx!: ....ja......posoda, pomivanje, pa to :xx!: :xx!: :xx!: ...sovražim! Saj ti ne škoduje...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Kokla smotana!!!! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokla smotana!!!! hihihi Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa eh ne pozanš je... stara štorija te pa tak vredi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kr zgreši pa tak, a da bi pa ti zgrešila ne to pa ne ah, ženske tega pa nisem rekla, da ne obstaja sansa, da bi jest zgresila, je cist mozn priznam......sam jest mislm, da tud knjiga nek mal zgresi ampak to je samo moje laicno mnenje Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ja kaj je ti, kdaj pa bi ti men to povedu, da nisi mogu oddat na posto?! Ko bi jest 100 let dozvela al kaj? Ja pa sam ti res nisi cist gladek, pa pravjo, da v Trzicu ni veter dober - no sej res ni, ampak tamle gor v vasih koncih pa se kej druzga ni dobrga!!! In to drugo je teb cist na mozgane udarl! Ma kaken kreten si, pa da ga z lupo isces ga ne najdes vec tazga. Evo dobis zlato medalijo za idiotizem! cestitam Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest pa ne!ženske sigurn ne znate tko dobr parkirat avta, kot moški A greva stavt, da znamo- vsaj ene?! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 cashy tale je bla pa drgac full nizka da ves! drgac je statisticno gledano tko, da smo zenske velik bolse voznice kot moski. S tem, da ga tud dirkamo dost in da v kriticnih situacijah bolje odreagiramo kar kaze tudi to, da povzrocimo veliko manj nesrec kot moski! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cashy tale je bla pa drgac full nizka da ves! drgac je statisticno gledano tko, da smo zenske velik bolse voznice kot moski. S tem, da ga tud dirkamo dost in da v kriticnih situacijah bolje odreagiramo kar kaze tudi to, da povzrocimo veliko manj nesrec kot moski! se popolnoma strinjam Sam, od mene pa vseen ne obstaja boljše voznice honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se popolnoma strinjam Sam, od mene pa vseen ne obstaja boljše voznice hehe ja vrjamem seal k ti se itaq na unih avtomobilckih k so pr ringlspilu vozs Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe ja vrjamem seal k ti se itaq na unih avtomobilckih k so pr ringlspilu vozs ja kako pa to veš, kdaj si me pa vidla honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hehe zadnc na blejski noci Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe zadnc na blejski noci me ni blo na blejski honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>me ni blo na blejski sej mene tud ni blo ampak ok joke seal Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 it's cool honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cashy tale je bla pa drgac full nizka da ves! drgac je statisticno gledano tko, da smo zenske velik bolse voznice kot moski. S tem, da ga tud dirkamo dost in da v kriticnih situacijah bolje odreagiramo kar kaze tudi to, da povzrocimo veliko manj nesrec kot moski! to je par ulitih tipčkov k kvarijo statistiko.... :xx!: sicer pa tiste k js poznam so mega voznice tko da brum brum wiiiiii Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja kaj je ti, kdaj pa bi ti men to povedu, da nisi mogu oddat na posto?! Ko bi jest 100 let dozvela al kaj? Ja pa sam ti res nisi cist gladek, pa pravjo, da v Trzicu ni veter dober - no sej res ni, ampak tamle gor v vasih koncih pa se kej druzga ni dobrga!!! In to drugo je teb cist na mozgane udarl! Ma kaken kreten si, pa da ga z lupo isces ga ne najdes vec tazga. Evo dobis zlato medalijo za idiotizem! cestitam Liu, si napak slišala... pravijo da "s Trž'ča ŠE veter ni dobr" tko da je za razmislt kaj sploh je tam dobrega joke seveda za vse Tržičane, sej rožice majo pa full lepe 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 enga pošilam nekam!!!! da se mal ohladi. joj tečnobe tečne!!!! tralalala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 veter ni dobr" tko da je za razmislt kaj sploh je tam dobregaJz ugotovila, da NČ! :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> to je par ulitih tipčkov k kvarijo statistiko.... :xx!: sicer pa tiste k js poznam so mega voznice tko da brum brum wiiiiii Jst tud, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts