Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm, le kateri poba je tako priljubljen...mi mora zaupat recept Ah, ena sitnoba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 cepc!!!! na kubik!!! bi mu vrat zavila! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cepc!!!! na kubik!!! bi mu vrat zavila! sej bo bolš... luna se bliža, a veš.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ga bom z luno po glav!!! eh... najbolš da se grem jz don z bejbam mal zrelaksirat... anje? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 A talele poba je zagnoju....nč, čez kolen, pa po riti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A talele poba je zagnoju....nč, čez kolen, pa po riti. jih bo dubu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ..kar dejte ga, prasca... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne leti na nobenega forumovca! malo sem tecna (cist mau), ker ce bi vi vedli, ce bi veeeedli.. sva v podobnem štosu... poln kufer imam določenih ljudekov v real lajfu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Solit se pojt! Vceraj se mi slinil,ko da nisi ze vceraj vedel tega.Daj lepo te prosim,sj nism po zupi priplavala...Waaaaahhhhh! Ne grem se vec!!! Sploh ne ves kaj zamujas!!! Cepec... Mi je treba tega??? Ne!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 A si ti mal čuden, anede? ja, si ane? Sej se mi je zdel, ja..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 me res zanima, kdo je tu čuden, ko take samogovore piše ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>me res zanima, kdo je tu čuden, ko take samogovore piše Sej bom njemu direkt tud, hehehe Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 prav imaš...pokaži mu, kdo od vaju nosi hlače, ups...mislim, kiklo se mi zdi, da bo treba ta frazem malo prilagoditi modernim časom ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 En pobozek tebi Po tvojih dogodivscinah bi lahko posneli film, ker vedno, ko tu pogledam, te je kak tip na nek nacin "razocaral" Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Hvala lepa za lep večer Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Iz dna srca, hvala za včerajšnji večer, dvema krasnima osebicama ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>En pobozek tebi Po tvojih dogodivscinah bi lahko posneli film, ker vedno, ko tu pogledam, te je kak tip na nek nacin "razocaral" A to name leti, Michelle? Hehehe, film, hehehe še slavna bom! Sej me ni razočaral.... tko za info... , razočaran si le takrat, ko imaš pričakovanja.... Jaz jih nimam več, ker so to le spone in nikoli ne obrodijo sadove (razen, če seveda ne poveš kakšna so tvoja pričakovanja... če pa le upaš, da jih bo nekdo dosegel, si pa razočaran)... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Joj tina ne En post je bil prej tu in je zbrisan! Pa skoda, nisem nic takega hotla Se vedno pa tako mislim. Ne o tebi Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ...spone casa napletejo pajcevinasto nebo... dusa je ptic brez kril... ko zivljenje se dotakne dna.... proti soncu seze ta ki zna... ostati sam ko je sam.. tararapatarara... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to name leti, Michelle? Hehehe, film, hehehe še slavna bom! Sej me ni razočaral.... tko za info... , razočaran si le takrat, ko imaš pričakovanja.... Jaz jih nimam več, ker so to le spone in nikoli ne obrodijo sadove (razen, če seveda ne poveš kakšna so tvoja pričakovanja... če pa le upaš, da jih bo nekdo dosegel, si pa razočaran)... Ne dolgo nazaj sem prišel do istega zaključka. najlažje, da si dober do drugih zaradi sebe, da se sam dobro počutiš, ne zaradi pričakovanja, da ti bodo tvojo pozornost hvaležno vračali. Ker to ni v naši moči, da bi jih prisilili biti hvaležni. In edino dobrota brez pričakovanj povračila se lahko imenuje prava Ljubezen.upam, da mi bo nekoč uspelo doseči to stanje ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne dolgo nazaj sem prišel do istega zaključka. najlažje, da si dober do drugih zaradi sebe, da se sam dobro počutiš, ne zaradi pričakovanja, da ti bodo tvojo pozornost hvaležno vračali. Ker to ni v naši moči, da bi jih prisilili biti hvaležni. In edino dobrota brez pričakovanj povračila se lahko imenuje prava Ljubezen.upam, da mi bo nekoč uspelo doseči to stanje Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj tina ne En post je bil prej tu in je zbrisan! Pa skoda, nisem nic takega hotla Se vedno pa tako mislim. Ne o tebi Ups.... no tko je zgledal... Sej tud če bi bil meni namenjen.... nč hudga! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Vem, čigavega posta ni več. firbec sm........ Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Psssst..... Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Eni bejbi: Sej ne veš, kaj je najbolje zame, oziroma ne veš kako se počutim, torej mi ne govorit kaj potrebujem! :xx!: Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts