Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj si mi mogu povedat, da si v ljubljani. Mar bi bil tiho..... Veliko lazje bi mi bilo, ce

bi rekel, da delas, da si doma..... ZAKAJ? Zakaj mi to delas? Moja custva do tebe se

prelivajo iz sovrastva v ljubezen in obratno....... A je to tezko, da gres z nekom, na

kavo? Se mogoce bojis svojih custev? Ah....prosim te pejt ze ven iz mojga xsrcx !!!

Dam ti jurja sam spel se mi ze!!!!! :sori:

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

...idiot zarukan, kako lahko kljuce od mojga avta pozabis v svojih hlacah in se pol z njimi odpeljes v sluzbo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>A ti tko o človeku k je garau zate, že od samga začetka se je mogu pomatrat, pa te narest. Pol pa te je mogu še prenašat (in to celih 24 let), pa futrat, pa streho nad glavo nudit, pa denarčke dajat...

Ejdata, ejdata kako nehvaležna je ta mladina danes.

:P

nope.. tole je namenjo nekomu, ki je vse to 26 let pocel za mojga fotra... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...popoldanska obrt... k bi ti tega cloveka vidla... 69let... pa fit ko sam vrag...

Frank Zappa

ti 25 let, tvoj dedek jih pa še 70 nima? :eek: x:o)x

kwa pa ti čaraš? A veš, da svojim prednikom kvariš starostno povprečje pri prvem otroku x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

točn tk ja pr 30 jamrat heh x:Ix če prav js že pr 21 jamram :D hihihi :P sam hvala bogu ne čez zdravje ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

V filmu The island je en reku, da je univerzalno nenapisano pravilo/zakon, da zenski kao nikoli ne smes dat kreditne kartice :vragec: x:Dx x:px x;)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Pha! :fiju: :onfire:

Je bil kar moj Amex! x;)x  Pa vse je za beybiko xsrcx

aja!!! :D

jaz pa gledam, :sori:, ko mick pise - pobozh triplu! :P

aja saj res, taka x:px x;)x je ta rec...

oh pozabim jaz, nisem v pravih temah, s katrino se zadnje case vecx srecava, ker v skorpijonih, drugac pa kar mal pozabim jaz taksno...

:palec: Kul, bejbiji, skorpijoni znajo bit fajn ockati. x^x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Itak  :palec:

Kolko casa se?  x:)x  :vio:

Oziroma v katerem mesecu si?  x:)x

http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/p040.gif

x;)x

Konec februarja, začetek marca! xsrcx Imam občutek, da bo februar, ne vem zakaj! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>aja!!! :D

jaz pa gledam, :sori:, ko mick pise - pobozh triplu! :P

aja saj res, taka x:px x;)x je ta rec...

oh pozabim jaz, nisem v pravih temah, s katrino se zadnje case vecx srecava, ker v skorpijonih, drugac pa kar mal pozabim jaz taksno...

:palec: Kul, bejbiji, skorpijoni znajo bit fajn ockati. x^x x8Dx

Klepetava po škorpijonsko! x;)x Pa mamice so tudi fajn- škorpijonke! x:Dx

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...