Ksantipa007 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Ne rečt, da neveš zakaj te je to doletelo, ok? Pa brez dodatnih razlag prosim! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Zakaj si mi mogu povedat, da si v ljubljani. Mar bi bil tiho..... Veliko lazje bi mi bilo, ce bi rekel, da delas, da si doma..... ZAKAJ? Zakaj mi to delas? Moja custva do tebe se prelivajo iz sovrastva v ljubezen in obratno....... A je to tezko, da gres z nekom, na kavo? Se mogoce bojis svojih custev? Ah....prosim te pejt ze ven iz mojga !!! Dam ti jurja sam spel se mi ze!!!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ...idiot zarukan, kako lahko kljuce od mojga avta pozabis v svojih hlacah in se pol z njimi odpeljes v sluzbo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti tko o človeku k je garau zate, že od samga začetka se je mogu pomatrat, pa te narest. Pol pa te je mogu še prenašat (in to celih 24 let), pa futrat, pa streho nad glavo nudit, pa denarčke dajat... Ejdata, ejdata kako nehvaležna je ta mladina danes. nope.. tole je namenjo nekomu, ki je vse to 26 let pocel za mojga fotra... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ...popoldanska obrt... k bi ti tega cloveka vidla... 69let... pa fit ko sam vrag... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ti 25 let, tvoj dedek jih pa še 70 nima? kwa pa ti čaraš? A veš, da svojim prednikom kvariš starostno povprečje pri prvem otroku ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Pogrešam te! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ...get lost.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Take jst maram. Ne pa tiste k pri 30 že jamrajo k hudič - hipohondri :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 točn tk ja pr 30 jamrat heh če prav js že pr 21 jamram hihihi sam hvala bogu ne čez zdravje Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 KAKO OTROČJE OBNAŠANJE. Zakaj od mene pričakuješ take stvari, ki jih nikoli ne delam? Budalo jedno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Ojoj, a ti se to nisi mogu spomnit oz. dojet leto in pol nazaj, ko sem bila jaz za to??? No ja, je že za neki prav........ Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 laaaaaaaaaaaaajf is bjutifulllllllllllllllllll lalalalala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Kaj še čakaš? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 zgleda da bo meso ostalo v hladilniku, jeli? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 nehaj se smesit! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Zapravila ..... :$$: preveč! Tudi pomisliti nočem koliko, čeprav vem. Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 En pobož triplu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 V filmu The island je en reku, da je univerzalno nenapisano pravilo/zakon, da zenski kao nikoli ne smes dat kreditne kartice Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>En pobož triplu Pha! <{POST_SNAPBACK}>V filmu The island je en reku, da je univerzalno nenapisano pravilo/zakon, da zenski kao nikoli ne smes dat kreditne kartice Je bil kar moj Amex! Pa vse je za beybiko Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Itak Kolko casa se? Oziroma v katerem mesecu si? http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/p040.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pha! Je bil kar moj Amex! Pa vse je za beybiko aja!!! jaz pa gledam, , ko mick pise - pobozh triplu! aja saj res, taka je ta rec... oh pozabim jaz, nisem v pravih temah, s katrino se zadnje case vecx srecava, ker v skorpijonih, drugac pa kar mal pozabim jaz taksno... Kul, bejbiji, skorpijoni znajo bit fajn ockati. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Matr, kak napet film Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Joj, sstane, kak si ti smotan! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Itak Kolko casa se? Oziroma v katerem mesecu si? http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/p040.gif Konec februarja, začetek marca! Imam občutek, da bo februar, ne vem zakaj! <{POST_SNAPBACK}>aja!!! jaz pa gledam, , ko mick pise - pobozh triplu! aja saj res, taka je ta rec... oh pozabim jaz, nisem v pravih temah, s katrino se zadnje case vecx srecava, ker v skorpijonih, drugac pa kar mal pozabim jaz taksno... Kul, bejbiji, skorpijoni znajo bit fajn ockati. Klepetava po škorpijonsko! Pa mamice so tudi fajn- škorpijonke! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts