Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

itak!!! hotla vlit mal.... pozitive, da nc bat pa to, ker - ti itak da dbest! ;)

eeeeeee, ribco boste mel, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

ribce so dbest bejbiji!!! :2src:

prav res...

(midva mava tud ribco. :))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

...po mojm bo pa vodnar, ne vem zakaj... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ma nej žvijo, sam nej me tud na mer pustijo, pokaduš! Eh... :xx!:

Dokler boš tko govorila (kar sem jaz isto delala in se jih otepala) bodo vedno ob tebi! x:Dx

Reci si: Ni jih in jih tudi ne bo v moji bližini oz. govori si, da te obkrožajo le dobri in pozitivni ljudje! x:Ix

In še en nasvet, ki sem ga danes dobila od prijaznega lunatka: "Zaželi si srečno življenje!" x;)x

Scio mi nihil scire

...drzim pesti, da se bo za vse najboljse razpletlo... xcrossfingx xgoldfishx xwizardx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>O hvala!

Tok bi rada mal naprej lajf prevrtela, do une scene k sva s tamalmu na svojem, že navajena, srečna in utečena...

Vse ob svojem času, tudi to!...pa kolikor te "poznam" si dovolj trdna da boš porihtala da bo prav!...in "sebi ostala zvesta" :palec:

p.s.

...ne paše tle ....sam..pr men maš zmeri šalco kofeta, že veš kje xsrcx

lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Xx vemo. morda kdo misli, ce je kdo 'taf', da ne rabi pol tega... zelo narobe.... vsakdo cuti in je zalosten, sam eni ne jamramo skoz, kar pa se ne pomeni da ne cutimo.

Brez skrbi, da smo s tabo! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ej ti usran ledomat, dej mi unih par miljončkov (k sm jih uložila v TVOJ flat), da se s tamalmu spokava! No al pa si jih u rit utakn pa bom jst že čez čas spedenala neki za naju, sam tale mašinca na katero pa zdele kucam gre pa z mano x:Dx  :vragec:

:palec: da bo čimprej tko k more bit :palec: xsrcx x:Xx

enmu cepcu pa eno po rit :vragec: x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...