Melodie 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Noče na pijačo cepec. In ne gre tu za ljubezen ali zaljubljenost, ampak je nekaj drugega. Saj ni važno, jamram malo. Ne pustite se motit pri čvekanju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Noče na pijačo cepec. In ne gre tu za ljubezen ali zaljubljenost, ampak je nekaj drugega. Saj ni važno, jamram malo. Ne pustite se motit pri čvekanju Če ti tako praviš! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če ti tako praviš! Če jaz tako sama sebi lažem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če jaz tako sama sebi lažem Ja, malo se zamisli, kam to pelje! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sem jaz kriva, da jo berejo, pa potem ne dobijo!? Mislijo, da bojo, če boš ti zraven! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislijo, da bojo, če boš ti zraven! Hahaha, saj nisem dobrodelna organizacija! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sem jaz kriva, da jo berejo, pa potem ne dobijo!? Hm, a ne daš al kva? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, a ne daš al kva? O ne, si mora pa kar zaslužit! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahaha, saj nisem dobrodelna organizacija! Saj lahko pobiraš konzumacijo! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj lahko pobiraš konzumacijo! A misliš, da ga lahko kar vsak namoči, ko se mu vzigne! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>O ne, si mora pa kar zaslužit! Pismo, sam.......saj si ve tud morte, bemu ....al ne? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A misliš, da ga lahko kar vsak namoči, ko se mu vzigne! Če ima priložnost, ga! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če ima priložnost, ga! Jo ne dam vsakemu! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismo, sam.......saj si ve tud morte, bemu ....al ne? Ah kje, to nam kar pripada! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jo ne dam vsakemu! Ja, jebi ga, tako je to! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jebi ga, tako je to! Ja, vidiš kako veš! Naj cvilijo in lazijo! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah kje, to nam kar pripada! Hehehe, si mislite tko, ja..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, si mislite tko, ja..... Ja, če ne da, pa vzameš, a ni tak? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, vidiš kako veš! Naj cvilijo in lazijo! Po meni in tebi? Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, če ne da, pa vzameš, a ni tak? Ja, mi je znan tud to, take ste, pol pa se nam čudite.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, mi je znan tud to, take ste, pol pa se nam čudite.... Uuuu, hehehehe Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po meni in tebi? Saj jaz ne bom po njih, raje po kom drugem! Nepovabljenim, bom pa kako lepo besedo rekla! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, mi je znan tud to, take ste, pol pa se nam čudite.... Jaz se nikomur ne čudim, vas dobro razumem! Je treba različne dimenzije poiskusit, da potem veš kam najbolj paše,a ne!? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Tako se dela! Grem posteljo gret, lahko noč obema! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako se dela! Grem posteljo gret, lahko noč obema! Enako! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts