Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jaz se nikomur ne čudim, vas dobro razumem! x;)x  x:Dx  Je treba različne dimenzije poiskusit, da potem veš kam najbolj paše,a ne!? x:Dx  x;)x  :vragec:

Zdej pa neki novga vem....... xcivx x:Dx Še dober, da ne preizkušam dimenzij. x;)x

Katrin x;)x x:Dx

Ajd, bejbe, nočko x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, zdej si pa res dokazu, da si kreten...pa tak prjatu. Dej, nared mi uslugo, pa mi ne več uslug delat, k si za svoja leta totalno otročji in nesposobn. Kdo rab sovražnike, če so že prjatli taki debili. :vragec:

joooj, kolk me je strah :wOOt:

sem poklical na referat filofaksa glede obvestil, komu je uspelo vzporedno vpisat nov študij...so rekli, da so tisti, ki jim je uspelo, že dobili obvestilo, za ostale pa pride danes ali jutri po pošti...JAZ PA NISEM DOBIL ŠE NIČESAR!! :cry: :sad: :V:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

mislm zdej pa res...nimam ti nc druzga ze rect kokr preklet lazniv pras...!!!!!!

LAZNIVA PIZDA . Manipulativni pezde!

Upam da se bos utopu u tem tvojem laznivem sranju! In tokrat te noum vn vlekla.Pezde egotriparski. MEJ KURCEVO POSRAN TEDEN.Ma kaj tedn, 3 leta tko k jest.PEZDE.

velike sanje malega vesolcka

Cause the love that you gave that we made wasn't able

To make it enough for you to be open wide, no

And every time you speak her name

Does she know how you told me you'd hold me

Until you died, till you died

But you're still alive

BASTARD

naj se ti trikrat vrne pezde

<{POST_SNAPBACK}>natalie, ti pa imaš temperament x;)x :vragec:  x:o)x  xokx

hmmm ceprov si kr zadel, da imam in temperament in da mi hitr dogaja :) na splosno mislm ne ljubav...v bistvu res nadpovprecno hitr smesn cist :) jem hitr, kadr grem na sprehod me frendi prosjo naj ne tecem, ker smo sli nasprehod hmmm :) no ja no ja Idol bi reku: speed give me what I need ...allaalalal

:palec: to mi deli x:Dx

uh, ja hitra hoja...4 leta sem v Lj. kot študent, in se mi je le 3x naredilo da me je kdo peš prehitu po ulicah, in to samo takrat, ko sem bil preveč utrujen, da bi hodil "normalno" x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>joooj, kolk me je strah :wOOt:

sem poklical na referat filofaksa glede obvestil, komu je uspelo vzporedno vpisat nov študij...so rekli, da so tisti, ki jim je uspelo, že dobili obvestilo, za ostale pa pride danes ali jutri po pošti...JAZ PA NISEM DOBIL ŠE NIČESAR!! :cry:  :sad:  :V:

Joj Cashy ... :palec: :palec: :palec: sej bo ..., še vedno obstaja možnost, da je tebi namenjeno obvestilo o tem, da si bil sprejet, ostalo med "nesortiranimi" pismi, ker je bilo preveč dela in nam ni uspelo vsega včeraj odpraviti :inocent: :palec: :palec: xwizardx xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx Še vedno držim pesti! Sporoči ... :palec:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...