Ksantipa007 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Brez daljnogleda! Na uč! , pa nisi! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> , pa nisi! Oja sem! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oja sem! Prasica!!!! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prasica!!!! Hvala pa še kdaj! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala pa še kdaj! Ma ni šans! Naslednjič raje ne grem! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ni šans! Naslednjič raje ne grem! Potem boš pa doma ostala in suhe žemlje ribala! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem boš pa doma ostala in suhe žemlje ribala! Ja, doma bom ostala, tja pa ne bom šla! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, doma bom ostala, tja pa ne bom šla! Bom pa jaz! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom pa jaz! Ja, saj boš ti dovolj! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 aua, to je pa bolelo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Pogrešam te trma trmasta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 dobro jutro! mularija kaj to klepetate cele noči... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Upam, da je to, kar delaš, ful vredno za tvoje dobro počutje, če se že jaz ne počutim ok, lepo da se vsaj ti! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 mojmu tažlehtnemu dvojčku k mi neki vn seka dons: ejga stari, kak s kej vat kažeš...... pa dejma.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 mi gre na živce k se delaš tazga idiota!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi gre na živce k se delaš tazga idiota!!!!Se pridružujem tvoji misli, sam da za mojga idiota! It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 bi mu rada rekla,da se takrat nisem norca delala,mi je res srchka aktiviral vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se pridružujem tvoji misli, sam da za mojga idiota!a niso nooooo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 JAAAAA It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Zaprl in zaklenil si si vrata.Veliko več mi pomeni, če me poslušaš, ko to potrebujem. Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 niso ---------a niso nooooo free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Ja... jest bi rada seb nekej povedala: Dej si ze zbij tega idiota iz glave, k te ne slivi 5 po sto!!! Pa kaj ti je?! Pejt ze naprej :xx!: Pa spat pejt Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 BUMBAR to pa zato k nkol ne vidš kdaj te rabm!!!*aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa* 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 mojemu bivsemu pisem...in to je zadnjic,ki se ubadam z njim....pisala bom v 2 osebi ednine....poslusaj me...nikoli ti nisem povedala,da mi je zal za vsakic,ko sem te vprasala:"pridi k meni"......naj ti povem,da si en prazen clovek......noben ne ve o kom govorim in zato te lahko fanj popljuvam.....ko sem bila v bolnici ...sem bila zelooo iz sebe....zivljenje se mi je obrnilo na glavo iz enega dne.....trpela sem ..potrebovala sem te...tvojo blizino,pogovor,objem...skratka tebe.....vsakic,ko si prisel k meni si mi ponavljal:"kako je draga pot,nimas kam parkirat,kako je drag parking,si utrujen,je dolga pot do lj.,...in se in se in se........SRAM TE JE LAHKO!!!!!!!!!!!ne bom pozabila kako si me mucil preden sva koncala..in se dan danes bi me,po vsej verjetnosti,ce ti ne bi dala konc...zakaj?ker ti nisi imel jajc tega rect...si si raje opral roke...poslusal si vse lazi "prijateljev",ki sem jim bila v napoto...niste mogli v miru zurat....nasedel si jim.....tisti,ki so te vedno hinavli....OPROSTILA SEM TI VSE,ZELIM TI VSE NAJBOLJSE V ZIVLJENJU...POZABILA PA NE BOM NIKOLI.........P.S.:tudi jaz sem delala napake...priznam...vedno sta kriva oba....ampak sem bila vedno iskrena s tabo...vedno si vedel kaj se med nama dogaja...iz moje strani...SRECNO V ZIVLJENJU IZ SRCA TI ZELIM!Ce bi te slucajno kdaj "zaskrbelo"kako sem...naj ti povem...,da sem najsrecnejsa zenska...cvetim od veselja...bog se je obrnil tudi k meni malo....hvala,ker zivimkokola Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Preklet hudič...snemam musko in ko jo posnamem, mi pol komadov preskakuje na cd-ju, na računalniku pa nben. Pa sm dala najbl počas snemat,pa spet serje. popenla bom!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts