Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja... jest bi rada seb nekej povedala: Dej si ze zbij tega idiota iz glave, k te ne slivi 5 po

sto!!! Pa kaj ti je?! Pejt ze naprej :xx!:

Pa spat pejt x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

BUMBAR :vragec: to pa zato k nkol ne vidš kdaj te rabm!!!

*aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

mojemu bivsemu pisem...in to je zadnjic,ki se ubadam z njim....pisala bom v 2 osebi ednine....

poslusaj me...nikoli ti nisem povedala,da mi je zal za vsakic,ko sem te vprasala:"pridi k meni"......naj ti povem,da si en prazen clovek......noben ne ve o kom govorim in zato te lahko fanj popljuvam.....ko sem bila v bolnici ...sem bila zelooo iz sebe....zivljenje se mi je obrnilo na glavo iz enega dne.....trpela sem ..potrebovala sem te...tvojo blizino,pogovor,objem...skratka tebe.....vsakic,ko si prisel k meni si mi ponavljal:"kako je draga pot,nimas kam parkirat,kako je drag parking,si utrujen,je dolga pot do lj.,...in se in se in se........SRAM TE JE LAHKO!!!!!!!!!!!ne bom pozabila kako si me mucil preden sva koncala..in se dan danes bi me,po vsej verjetnosti,ce ti ne bi dala konc...zakaj?ker ti nisi imel jajc tega rect...si si raje opral roke...poslusal si vse lazi "prijateljev",ki sem jim bila v napoto...niste mogli v miru zurat....nasedel si jim.....tisti,ki so te vedno hinavli....OPROSTILA SEM TI VSE,ZELIM TI VSE NAJBOLJSE V ZIVLJENJU...POZABILA PA NE BOM NIKOLI.........

P.S.:tudi jaz sem delala napake...priznam...vedno sta kriva oba....ampak sem bila vedno iskrena s tabo...vedno si vedel kaj se med nama dogaja...iz moje strani...

SRECNO V ZIVLJENJU IZ SRCA TI ZELIM!

Ce bi te slucajno kdaj "zaskrbelo"kako sem...naj ti povem...,da sem najsrecnejsa zenska...cvetim od veselja...bog se je obrnil tudi k meni malo....hvala,ker zivim

kokola x:Dx

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

temvec da se po padcu vedno

poberes.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...